Získejte Fortuna bonus 300 Kč za registraci bez vkladu a vsaďte si na Clash of the stars

Sázková kancelář Fortuna rozdává za online registraci bonus 300 Kč zdarma pro nové hráče. Podívejte se, jak získáte tři stovky snadno na pár kliknutí.

Fortuna registrace s bonusem Foto: Fortuna

Bonus Fortuna až 6000 Kč za vklad + 300 Kč zdarma (jen za registraci)

Nejstarší česká sázková kancelář Fortuna odměňuje všechny nově registrované sázkaře štědrým bonusem. 300 Kč získáte do začátku po založení účtu a dokončení registrace, což je proces, který vám zabere několik minut. Klikněte ZDE a založte si účet u Fortuny zdarma

Bonus 300 Kč vám bude připsán na herní konto po dokončení registrace. Následně si můžete vložit až 3000 Kč a získat dvojnásobek navíc!

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Registrace u Fortuny je kompletně zdarma a zvládne ji naprosto každý. Výhodou je, že celý proces dokončíte online, ať už v přehledné Fortuna mobilní aplikaci nebo na webu. Potřebujete k tomu jen internetové připojení a několik minut času.

  1. Založte si herní konto u Fortuny ZDE
  2. Postupujte v registračním formuláři krok po kroku – nastavte si silné heslo, herní limity a ověřte svou totožnost pomocí bankID
  3. Dokončete registraci a berte bonus 300 Kč zdarma
  4. 200% vstupní bonus až 6000 Kč získáte vkladem 3000 Kč a splnění podmínek (tikety v minimálním kurzu 2,00 – podrobnosti se dočtete v tomto článku)
  5. Bavte se v soutěžích, promo akcích či sledováním Fortuna TV

Fortuna se řadí mezi osvědčené a tradiční české sázkové kanceláře vlastnící licenci od Ministerstva financí. Sázení, registrace, vklady/výběry i vše ostatní jsou zde naprosto bezpečné. Sázkovka se sídlem v Praze funguje na českém trhu více než 30 let a pravidelně přichází s novými vychytávkami, které potěší nejednoho fanouška kurzového sázení.

Pokud máte v plánu si například zpestřit turnaje Clash of the Stars nějakým tiketem, v nabídce Fortuny najdete kurzy na všechny oznámené zápasy a před samotným galavečerem i doprovodné speciální sázky.

Právě široká nabídka kurzů je jednou z největší předností Fortuny. To ostatně platí také u oblíbených LIVE sázek, kdy můžete tipovat vývoj přímo během probíhajícího střetnutí.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Vsadit si s registračním bonusem u Fortuny je nabídka, která si rozhodně říká o pozornost. Fortuna ovšem již dávno není jen o kurzovém sázení. Můžete navštívit povedené online casino Fortuna Vegas nebo sledovat sportovní livestreamy na Fortuna TV. Tady se zábavě meze nekladou.

U fortuny zároveň najdete pravidelné promo akce a také free spiny, což je možnost připsat si na účet nějaký ten zlaťák navíc, pakliže zrovna budete mít štěstí. V rámci promo akcí zároveň Fortuna přichází s vkladovým bonusem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jak získat peníze na Fortuně?

Sázková kancelář Fortuna nabízí nově registrovaným hráčům vstupní registrační i vkladový bonus. Více informací najdete uvnitř článku.

2️⃣ Jak získat bonus Fortuna?

Bonus za registraci u Fortuny 300 Kč zdarma můžete získáte bez nutnosti vklady jen za registraci. Celý proces je kompletně online.

3️⃣ Co znamená Fortuna bonus 6000 Kč?

U Fortuny si můžete přijít na vstupní bonus až 6000 Kč, pakliže si napoprvé vložíte 3000 Kč a splníte jednoduché podmínky uvedené v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Registrujte se u Fortuny pohodlně online

Fortuna promo kód a bonusy: přehled, informace, návod

Má Fortuna vstupní a bonusové kódy a je potřeba je zadávat? ☝ Podívejte se na aktuální informace o štědrých bonusech a návod na registraci...

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...