Karlos Benda profil: MMA v Clash of the Stars, fitness a kulturistika

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karlose Bendu dnes většina z nás zná jako přemožitele dvou Kotlárů v organizaci bizarních zápasů Clash of the Stars. Kdo je Karlos Benda a co dělá, když zrovna někoho nebije v kleci?

ŽIVOTOPIS – CLASH OF THE STARS
ZÁPAS S JARDOU KOTLÁREM – 
ZÁPAS S DIEGEM KOTLÁREM

Karlos Benda Foto: Facebook/Clash of the Stars

Karlos Benda: věk, váha, facebook, instagram a další základní info

Karlose Bendu si většina z nás spojuje s organizací Clash of the Stars, která je známá pořádáním neobvykle bizarních zápasů. V rámci jejich turnajů už jsme viděli i souboj výškově handicapovaných nebo nevidomých, ale Karlos Benda je jedním z mála bojovníků organizace, který ukáže hezký sportovní výkon. Jaký má Kotlárobijec background a co dělá, když zrovna netrénuje na někoho z klanu Kotlárů?

  • věk: 31 let
  • váha: v době souboje s Diegem Kotlárem 118,5 kilogramů
  • facebook: www.facebook.com/KarlosBenda
  • instagram: www.instagram.com/karlosbenda/
  • oficiální web: karlosbenda.cz

MMA - aktuální kurzy zde

Kdo je Karlos Benda? Fitness, kulturistika a MMA

Karlos Benda není ve světě MMA dlouho, ačkoli po bojových sportech prý pokukoval od dětství. V dospělosti se ale vydal na dráhu fitness a kulturistiky, kterým se věnuje více jak patnáct let. Benda v kulturistice za svou kariéru získal mnoho ocenění a medailí:

  • 1x absolutní vítěz
  • 1x první místo
  • 1x druhé místo
  • 4x třetí místo (včetně Mistrovství Moravy a Slezska 2022 a Mistrovství České republiky 2022)
  • 2x čtvrté místo
  • 1x páté místo

Je ale také vyhledávaným fitness trenérem a mezi jeho úspěchy patří i vítězství jeho svěřenců, kterých má na kontě také celou řadu:

  • 1x absolutní vítěz
  • 3x první místo
  • 4x druhé místo
  • 4x třetí místo

Benda nejednou přiznal, že příprava na MMA zápas je tvrdá, což dokazoval i fotodokumentací, na níž jeho tělo hrálo všemi barvami, párkrát však zdůraznil, že příprava na závody v kulturistice je náročnější, protože je člověk nucen držet drsnou dietu, kterou nesmí ani jedinkrát porušit.

„MMA příprava je bolavá a krutá, ale po těžkém tréninku se zkrátka můžete pořádně najíst. Pokud nemusíte do zápasu shazovat, tak si po tréninku můžete dát jakékoliv jídlo, a to člověku obrovsky pomůže. Doufám, že nenaštvu některé fightery, ale kulturistická příprava je náročnější,“ vysvětlil Benda pro Fights.cz.

Karlos Benda v Clash of the Stars – první zápas s Roubíčkem

„Nechci zklamat své fanoušky a sledující. Každopádně chci předvést co nejlepší možný výkon,“ prohlásil Benda před svým prvním zápasem v rozhovoru pro Fights.cz. Zčásti své příznivce určitě nezklamal, protože se bylo rozhodně na co dívat, bohužel ale v duelu, který byl přezdívaný jako souboj Davida a Goliáše kvůli váhovému rozdílu zápasníků, Karlos prohrál na body.

CLASH OF THE STARS – BILANCE
Clash of the Stars 5: The Champ is here Karlos Benda (KO) vs. Diego Kotlár
Clash of the Stars: Room 3 Circle of Madness Karlos Benda (TKO) vs. Jaroslav Kotlár
Clash of the Stars Round 2 Karlos Benda vs. Filip Roubíček (body)

Na to, že měl za sebou krátkou přípravu, v kleci předvedl energický výkon, ale odhodlaný Filip Roubíček zvítězil i navzdory Karlosově váhové převaze. Přece jenom je Karlos především kulturista a vstupoval do klece s několikanásobným mistrem světa v kickboxu.

Benda dobře věděl, do čeho jde, a jeho taktikou bylo Roubíčka dostat co nejdříve na zem. Bylo mu ale jasné, že před sebou nemá lehký úkol, a když zpočátku favorizovaly sázkové kanceláře jeho, smál se tomu: „Když Fortuna vypsala sázky, byl jsem favorit (smích). Nyní je na mě 3.4 což asi odpovídá,“ podotkl tehdy pro Fights.cz.

Karel Benda vs. Jaroslav Kotlár – zápas

Po Filipu Roubíčkovi dostal Karlos šanci vylepšit si bilanci hned v dalším turnaji, kde se měl utkat s Jardou Kotlárem. Jak už to u mnohých duelů bývá zvykem, mezi soupeři panovaly vyostřené emoce, a zdálo se, že do klece nastupují vyrovnaní protivníci.

Zápas měl však nakonec rychlejší spád, než se čekalo. Karlos Benda v závěru prvního kola využil Kotlárovy laxní obrany a ukončil ho úderem na bradu TKO. Po zápase si Benda převzal vítězný pohár z rukou profesionálního MMA zápasníka a fanouška Clashe Davida Kozmy.

Karlos Benda porazil Jardu Kotlára TKO Foto: Facebook/Clash of the Stars

Benda a Kotlár 2: zápas Karlos vs. Diego

Mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem to vřelo už od počátku. To měli fanoušci možnost sledovat už při tiskovkách, kde se předháněli v tom, kdo co komu udělal, kdo koho pomluvil a kdo se opřel do rodiny toho druhého dřív. Bylo zřejmé, že tihle dva si to prostě potřebují vyříkat ručně v kleci.

10. června 2023 si v rámci pátého turnaje Clash of the Stars vysloužil Benda právem přezdívku Kotlárobijec, když hned v prvním kole 180 kg vážícího Diega Kotlára poslal jedním kopem k zemi.

Karlos Benda vs. Tadeáš Mawar Růžička?

Jedním z taháků pátého turnaje byl kromě duelu Karlos vs. Diego souboj dvou Tadeášů, v němž podle očekávání zvítězil Tadeáš Mawar Růžička, který si účastí v Clash of the Stars získal na popularitě a jeho fanouškovská základna se značně rozšířila. Zdá se, že se mu v Clashi zalíbilo, a tak se začal hned po turnaji veřejně pouštět právě do Karlose Bendy, jemuž poslal pár peprných vzkazů a vyzval ho na souboj.

„Ty nejsi sportovec, ty jsi youtuber, začal ses s**t do bojový scény, děláš si tam ostudu tím, jak moc mluvíš a tak dále a lidi jako ty jsou těžce trestaný,“ zněla část Mawarovy zprávy pro Bendu.

Karlos Benda byl v počátku jejich sporu hodně překvapený, protože netušil, že s ním má Mawar takový problém, jakmile se ale rozkoukal, neváhal Růžičkovi odpovědět, a dokonce jeho výzvu přijmout„Absolutně se tomu nebráním. Pokud to bude zajímat Clash a diváky, tak do toho klidně pojďme. Mawar zřejmě potřebuje další peníze, nic proti tomu, i já je chci, takže jo, můžeme si říct o půl miliony a můžeme si dát do držky.“ Uvidíme tedy, zda se souboje dočkáme už v rámci šestého turnaje, nebo jestli do duelu nehodí vidle promotéři organizace.

Výzvy pro Kotlárobijce: Karlos Benda, Žralok, Blahovský či odveta s Kotlárem?

Hned po souboji s Diegem Kotlárem se na Karlose Bendu snesla sprcha výzev, kterých podle jeho tvrzení na instagramu v jednu chvíli napočítal celkem osm. Asi nejhlasitější ze zájemců o souboj s Bendou je Žralok, hned v závěsu jsou ale Tadeáš Mawar Růžička nebo známý Karlose Vémoly René Blahovský.

„Ve výsledku ten jeden kulturista od Vémoly vypadá dobře. To je samozřejmě zajímavé. Do toho tam otravuje Žralok. Kluci z Clashe to sledují a pak mi dají vědět. Společně pak něco vymyslíme,“ vyjádřil se k výzvám Benda na svém instagramu.

Ve hře je ale samozřejmě také odveta s Jardou Kotlárem, která už je dle Bendových slov domluvená. Karlos také prohlásil, že pokud se mu povede Jaroslava porazit i na podruhé, byl by ochotný jít s ním do klece strachu, po níž Kotlár stále tak neúnavně volá.

Karlos Benda a fackovaná v Red Face

Ještě než sportovní asociace zatrhla organizaci Red Face pořádat turnaj se souboji ve fackované, hovořilo se o Karlosu Bendovi jako o jednom ze „zápasníků“. Tehdy se v souvislosti s jeho potenciálním soupeřem skloňovala jména Alexandra Cverny a také obou Kotlárů. Nejpravděpodobněji se zdál právě Cverna, ale Red Face nakonec musela turnaj z byrokratických důvodů odložit a přetransformovat se v novou organizaci, která nebude zahrnovat fackování. Tudíž se změnilo i složení karty, ve které Karlosovo jméno nakonec nefigurovalo.

Karlos Benda a spekulace o bývalé partnerce Jiřího Procházky

Po první tiskové konferenci Clash of the Stars 5 se spekulovalo, zda Karlos Benda nerandí s bývalou partnerkou zápasníka UFC Jířího Procházky, s nímž právnička Kamila Kordulíková byla několik let. Oba však spekulace vyvrátili s tím, že je pojí jen přátelství. „Jsme jen kamarádi samozřejmě, já mám přítelkyni doma, je po operaci, tak nemohla přijet. Doufám, že mi (Kamila) pojede fandit,“ vyjádřil se tehdy Karlos.

Podívejte se, jak to mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem vřelo při B4THECLASH:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

1️⃣Kdo je Karlos Benda?

Karlos Benda je amatérský zápasník známý především díky organizaci Clash of the Stars. Kromě toho se živí jako fitness trenér a závodí v kulturistice. Více se o něm dočtete v článku.

2️⃣S kým bude zápasit Karlos Benda?

Karlos Benda má momentálně mnoho vyzyvatelů, je mezi nimi například Žralok, Tadeáš Mawar Růžička nebo René Blahovský. Mohli bychom se také dočkat odvety s Jardou Kotlárem. Ve hře je však více jmen a záleží, jak se rozhodnou promotéři organizace.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Max Green na Clash of the Stars

Proč se Max Green neobjevil v Red Face? Mluví se o únosu a půlmilionové pokutě

Hned první duel galavečera nové organizace Red Face se neobešel bez problému. Očekávaný Max Green se neukázal. Co stálo za jeho náhlým...

Ondřej Novotný nabídl názor na Red Face

Ondřej Novotný nabízí stručný názor na úvodní galavečer Red Face

V sobotu se konal první turnaj organizace Red Face a několik peprných reakcí na sebe nenechaly dlouho čekat. O jednu z nich se postaral...

Evropské hry v Baku

Evropské hry 2023 Krakov: box, kickbox, muaythai a další sporty

Letošní Evropské hry hostí polský Krakov. Jaké sporty tu uvidíme, kolik členů čítá česká výprava a kde bude možné sledovat přímý přenos...