Clash of the Stars 8 datum, účastníci, program, vstupenky, live stream a sázkové kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj Clash of the Stars 8 se premiérově koná v Ostravě. Na kartě figurují známá jména i nové tváře v čele s nenapravitelným zpěvákem skupiny Lunetic, Martinem Kociánem. Do klece se chystá také Václav "Baba Jaga" Mikulášek nebo Karlos Benda. Podívejte se na kurzy, a kde sledovat zápasy Clash 8 živě online.

ONLINE REPORT
DATUM A MÍSTOKDO MÁ ZÁPAS?
KARTALIVESTREAMLÍSTKY

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy Foto: PETR TOPIČ / MFDNES + LN / Profimedia

Hodnocení turnaje Clash 8: 9,6/10

  • Datum a místo: Sobota 22. 6. 2024, Ostrava, 18:00
  • Nabídka sázek: Fortuna vypsala kurzy na všechny zápasy Clash 8

Kdy bude Clash 8? Datum, aktuální informace, čas a místo konání

Clash of the Stars 8 se uskuteční už v sobotu 22. června poprvé v Ostravar Aréně v Ostravě. Můžete se opět těšit na skvělou show a spoustu úsměvných momentů. Některé zápasy proběhnou pod speciálně upravenými pravidly. V hlavním zápase večera dojde na souboj šampionů o titul střední váhy Filip Grznár vs. Tomáš Križan. Jak se v kleci povede extravagantnímu zpěvákovi Martinu Kociánovi? Sázejte na Clash 8 s bonusem 300 Kč zdarma za registraci ZDE.

Při pohledu na sázkovou nabídku Fortuny najdeme hned několik zajímavých kurzů. V tuto chvíli si můžete vsadit na všechny účastníky osmého turnaje s bonusem 300 Kč za online registraci u Fortuny na pár kliknutí. Zároveň zde můžete sázet také LIVE během turnaje.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Clash of the Stars 8 Ostrava online report

Tomáš „Dynamo“ Križan vs. Filip Grznár

Grznár hned v úvodu Križana zasypal údery a skočil po takedownu, který ale Dynamo ubránil. Souboj se tak rychle vrátil do postoje, kde ale Grznár doručil Križanovi tvrdý low kick, který se však více vymstil jemu samotnému než soupeři. Grznár padnul k zemi, držel se za koleno a nebyl s to pokračovat v zápase. Tím souboj skončil ve prospěch Tomáše Križana, který si tak ponechává pás šampiona střední váhy.

Hana „KrutoHanka“ Gelnarová vs. Michaela „MissProblem“ Dostálová

Bojovnice se přivítaly vzájemným low kickem, poté se zasypávaly tvrdými údery, více natrefovat se ale dařilo Gelnarové. Několikrát se souboj dostal na zem, kde byl ale vzhledem k pravidlům Undergroundu přerušený a vrácený do postoje. První kolo si pro sebe bodově připsala Gelnarová.

Druhé kolo opět holky zahájily energicky, dominantní však byla opět Gelnarová a hned v úvodu kola dostala Míšu poprvé do počítání. Několik vteřin na to došlo u Dostálové k druhému počítání. V poslední minutě druhého kola se MissProblem dostala do počítání potřetí a Hance Gelnarové se tak povedlo znovu zvítězit.

Patrik „Žralok“ Hübler vs. Marek „Datel“ Valášek

Žralok zahajoval souboj front kickem, Datel kontroval údery. V půlce kola vzal Žralok Datla na zem, Valášek ho však okamžitě přetočil, držel ho připíchnutého k zemi v sidu a po chvíli se mu podařilo přesunout do plného guardu. V posledních vteřinách se ale souboj vrátil do postoje.

V druhém kole Datel vzal Žraloka okamžitě na zem a dařilo se mu držet v plném mountu. Žralok se přetočil zády k Datlovi, což se mu stalo osudným, Valáškovi se tak naskytla výborná příležitost nasadit rear naked choke a zvítězit na submisi.

Václav „Baba Jaga“ Mikulášek vs. Sandro Jandejsek

Netradičně pojatý souboj začal výrazným tlakem Baby Jagy. Oba borci si vyměňovali tvrdé údery, o něco víc se ale dařilo natrefovat Mikuláškovi. Jandejsek se v poslední minutě prvního kola dostal dvakrát do počítání, navzdory zřejmému vyčerpání se ale dokázal do zápasu vrátit a kolo dokončit.

Druhé kolo podle pravidel K-1 zahájil Mikulášek tvrdým low kickem, Jandejsek pak kontroval high kickem, pak si znovu začali bojovníci vyměňovat údery. Jendejskovi se dařilo působit Mikuláškovi slušnou damage.

Koncem druhého kola se Jandejsek nechtěně trefil Mikuláškovi do rozkroku, zápas ale po chvíli pokračoval dál. Mikulášek dvakrát Jandejska strhnul k zemi, za což mu byly vzhledem k pravidlům strženy body. Jandejskovi se nicméně povedlo viditelně vyčerpaného Mikuláška ukončit v druhém kole.

Karlos Benda vs. Radek „Taxi kar“ Blažek

Benda soupeře nijak nepodceňoval a začal zlehka pravou zadní. Stále si držel odstup, ale uštědřil Taxi karovi několik úderů i kolen. První Bendův takedown byl neúspěšný, nakonec se mu ale přece jen podařilo Blažka dostat na zem. Tam se mu pokusil nasadit páku na ruku, po chvíli ale přešel z pokusů o submisi ke ground and pound, kterým Blažka po chvilce ukončil TKO.

Pavel „Pomalu Snejksi“ Měsíček vs. Martin Kocián

Oba borci do sebe vletěli hlava nehlava a Snejks se po pár vteřinách, několika vzájemných úderech a Kociánově tvrdé zadní dostal do počítání. Po dramatické chvíli Snejks duel vzdal a Martin Kocián tak slavil bleskové vítězství TKO.

Miroslav „Fayne“ Loner vs. Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý

Jeden z nejočekávanějších duelů karty se stal nejkratším zápasem v historii, dokonce i na poměry organizace bizarních soubojů. Jakmile zazněl signál pro zahájení zápasu, Gangstaboy se sehnul a duel odklepal ještě dřív, než začal. Fayne tak sice oficiálně zvítězil, z klece ale odcházel mírně řečeno vytočený, jelikož si průběh zápasu samozřejmě představoval jinak.

Peter „Kobra“ Kuťka vs. Damir „Chorvat“ Vukelič

Kuťka se na Chorvata okamžitě vrhnul a chytil ho do gilotiny. Chorvat dokázal ze škrcení vyklouznout, souboj i tak velmi rychle skončil na zemi. Chvíli se zdálo, že v souboji zvítězí Kobrova váhová převaha, Chorvat ale dokázal situaci obrátit, dostat se do horní pozice a ukončit Kobru na zemi ještě v prvním kole TKO.

Tomáš Podhorný vs. Dan Bayer

Favorit Podhorný se ihned pustil do akce, držel si střed a došlo k několika výměnám. Rozhodčí po chvíli přerušil zápas, jelikož Podhorný uštědřil Bayerovi nepříjemný a nepovolený eye poke. Zápas ale pokračoval.

Podhorný dál tlačil, Bayer si pravidelně přiskakoval do kapsy, zasypával kombinací a ustupoval z dosahu, s Podhorným to ale nehnulo a nepovoloval v tlaku. I přes zajímavě rozehranou hru fight skončil již v prvním kole, když si Bayer při pravém háku vyhodil rameno. Duel tak skončil velmi rychle vítězstvím Tomáše Podhorného.

Jiří „Novby“ Bláha vs. Stanislav Lukeš

Lukeš se rovnou pustil do akce a naháněl Novbyho po kleci. Po chvíli se mu podařilo Novbyho chytit do klinče a připíchnout na pletivo. Novby mezitím ale zasypával Lukeše tvrdými údery a Stanislavovi brzy začala téct krev. Lukeš se po chvíli začal potácet a rozhodčí duel ukončil. Favorit Novby tak zvítězil v prvním kole TKO.

Samir Margina vs. Jiří Juřička

Juřička udeřil jako první a i poté zůstával aktivnější, uštědřil Samirovi neskutečnou sprchu tvrdých úderů, zatímco Margina se kryl ve dvojáku. V půlce prvního kola Juřička doručil takedown, po chvíli se dostal do plného mountu, odkud Samira zasypal neúprosným ground and pound a zvítězil v prvním kole TKO.

Jan Michálek vs. Lukáš „Bukys“ Bukovaz, Patrik „Corleone“ Horváth

První šel do střetu s Michálkem Corleone. Borci si vyměnili pár oťukávacích úderů, Corleonemu to pak ale během high kicku podklouzlo, spadl na zem a Michálek využil situace a ukončil ho na zemi.

Poté šel na řadu Bukys, který sice stačil rozdat pár úderů, Michálek ale rychle doručil takedown. Na zemi se mu po chvíli podařilo nasadit Bukysovi arm triangle a ukončit druhého protivníka na submisi. Michálek tak doslova během několika vteřin zlikvidoval oba své soupeře a zvítězil.

Christian Nathan Dzaba vs. Jiří „Chára“ Charizan

Charizan ihned Nathana vytrestal tvrdým zadním spodkem, pak si borci začali vyměňovat low kicky. V půlce kola Chára přišpendlil Nathana k pletivu, kde se bojovníci přetahovali a Chára Nathana trápil údery na spodek.

Rozhodčí zápasníky rozpojil, souboj v postoji ale netrval dlouho. Nathan špatně došlápl, zranil si kotník a sám se svalil k zemi. Jiří Charizan si tak připisuje vítězství v prvním kole na TKO.

Jan Rybka vs. Lukáš „Huhu“ Procházka

Rybka ihned Huhuovi uštědřil pravý round kick a poté ho složil k zemi tvrdou zadní. Na zemi už se pak Honza Rybka snažil o to nasadit Huhuovi škrcení, ještě dříve než se mu to podařilo, Huhu souboj odklepal a rozhodčí zápas po několika vteřinách ukončil. Rybka si tak připsal bleskové vítězství.

Kdo bude na Clash of the Stars 8?

Program Clash of the Stars 8 je znovu velmi nabitý a je jasné, že o šokující situace ani tentokrát rozhodně nebude nouze. Nálož vtipných momentů můžeme očekávat například od tiktokera Jana Rybky či Pavla Měsíčka, známého pod přezdívkou Pomalu Snejksi.

Někdejší zpěvák kultovní skupiny Lunetic Martin Kocián v Clash of The Stars zažije velkou premiéru a už tiskovka naznačila, že se od něj můžeme dočkat „velkých věcí“. Velkou pozornost tradičně před turnajem přitahuje i ostravský patriot a rebel Václav Baba Jaga Mikulášek.

Vsaďte si na Clash 8 s bonusem za registraci

Clash of the Stars Ostrava 22. 6. 2024 – Filip Grznár, Martin Kocián z Lunetic, Václav Baba Jaga Mikulášek, Karlos Benda, Pomalu Snejksi, Datel, Žralok Patrik a další esa

Vedení organizace Clash of the Stars dalo dohromady pro ostravský turnaj zajímavou fight card, která má potenciál obrovské sledovanosti. Nechybí známí influenceři a celebrity, kteří jsou zárukou pořádného bizáru a dočkat bychom se možná mohli i pěkných sportovních výkonu.

Mezi nejznámější účastníky turnaje Clash of the Stars 8 v Ostravě můžeme zařadit svérázného Filipa Grznára, Karlose Bendu či Václava Mikuláška, kterého na domácí půdě v Ostravě čeká druhé vystoupení v Clashi.

CLASH 8 INFO
📌Kdy: Sobota 22. června od 19:00
📌Kde: Ostravar Aréna, Ostrava
📌Karta: Program a výsledky ZDE
📌Livestream: PPV
📌Vstupenky: Info ZDE

Kurzy Clash of the Stars 8: Filip Grznár vs. Tomáš Križan o titul – sázkový tip + analýza

Kontroverzní Filip Grznár patří mezi největší stálice organizace Clash of the Stars. Fanouškům se zde představil už v 5 zápasech a hned 4x dokázal zvítězit. Na Clashi 6 porazil s přehledem tiktokera Luktumu na body a získal titul ve váze do 93 kilogramů. V Ostravě se může stát prvním dvojnásobným šampionem organizace.

Grznára čeká náročný boj s váhou. Bývalý kulturista a legenda českého internetu přijala velkou výzvu v podobě titulového duelu ve střední váze (84kg), což ale podle jeho vlastních slov nebude žádná překážka. V kleci by pak měl 39letý veterán opět sázet na svůj styl založený na silovém wrestlingu, kontrole na zemi a ground and pound.

Tomáš „Dynamo“ Križan se z pohledu sportovních výkonů řadí mezi nejzajímavější bojovníky Clash of the Stars. V rámci svého debutu uškrtil na submisi Geybna a už tehdy naznačil svůj velký potenciál. Známý slovenský komik z uskupení Naked Bananas si ve svém dosud posledním vystoupení v Clashi připsal přesvědčivou výhru na TKO nad Markem "Datlem" Valáškem a právě on aktuálně drží titul střední váhy.

Križan se sice do dalšího zápasení nikterak nehrnul, jakožto první šampion organizace musí ale svůj titul obhajovat. Před rokem přišel do zápasu skvěle fyzicky i mentálně připravený a něco podobného se dá čekat také tentokrát. Velký milovník sarkastického humoru totiž bere své účinkování v Clash of the Stars dost vážně a pokud naváže na svůj výkon proti Datlovi, měl by si s Grznárem poradit a titul obhájit.

TIP: Križan vyhraje, v kurzu 1,53 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Grznár vs Križan kurz

Zápasy Clash of the Stars 8 (fight card) – program, karta, pravidla, výsledky: Kdo bude na Clash v Ostravě?

Clash of the Stars zápasy v Ostravě jsou už na první pohled složené velice atraktivně. Zřejmě největší poprask budí zpěvák Martin Kocián, kterého v kleci prověří nažhavený Snejks. Sázkovou analýzu tohoto zápasu najdete zde. Ostravský turnaj nabídne také odloženou pikantní odvetu Fayne vs. Tadeáš Veselý nebo zajímavý ženský souboj Hanka Gelnárová vs. Michaela Dostálová.

Clash of the Stars 8 zápasy

Na všechny zápasy Clash of the Stars 8 se můžete podívat níže v tabulce. Po skončení jednotlivých duelů zde najdete také výsledky.

Clash of the Stars 8 program a výsledky
Hlavní karta
MMA střední váha (84 kg) Tomáš "Dynamo" Križan vs. Filip Grznár
MMA underg. Hana "Kruto Hanka" Gelnarová vs. Michaela "MissProblem" Dostálová
MMA catchweight 97 kg
Marek "Datel" Valášek vs. Patrik "Žralok" Hübler
(1. kolo box, 2. kolo K1, 3. kolo MMA)
Václav "Baba Jaga" Mikulášek vs. Sandro Jandajsek
MMA těžká váha Karlos Benda vs. Radek "Taxi kar" Blažek
MMA lehká váha Pavel "Pomalu Snejksi" Měsíček vs. Martin Kocián
MMA (bez loktů a kolen) Miroslav "Fayne" Loner vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý
MMA Peter "Kobra" Kuťka vs. Damir "Chorvat" Vukelič
Box 77 kg (malé MMA rukavice) Tomáš Podhorný vs. Dan Bayer
MMA underg.
Jiří Novby Bláha vs. Stanislav Lukeš
MMA Samir Margina vs. Jiří Juřička
MMA 3vs1 (bez časového limitu) Jan Michálek 1vs3 Lukáš "Bukys" Bukovaz, Patrik "Corleone" Horváth
YouTube free prelims
MMA Christian Nathan Dzaba vs. Jiří "Chára" Charizan
MMA
Jan Rybka vs. Lukáš "HuHu" Procházka

Kde sledovat Clash of the Stars 8 live stream?

Turnaj Clash of the Stars můžete v sobotu 22. června sledovat živě pomocí placeného online live streamu. U sázkových kanceláří v Česku přímý přenos Clash 8 sice není, můžete si ale na všechny vypsané zápasy vsadit s bonusem za snadnou registraci zdarma. Jak a kde sledovat zápasy Clash of the Stars 8 live PPV se dozvíte v tomto článku. Ostravský turnaj si nepochybně nenechá ujít obrovské množství fanoušků.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Clash of the Stars 8 PPV cena (clash of the stars TV, video) pay per view

Pokud se rozhodnete sledovat Clash of the Stars 8 živě online, jedinou dostupnou variantou je nákup PPV na clashofthestars.tv. Cena pay-per-view je nastavena na 289 Kč a s plynulostí přenosu nejsou zpravidla žádné problémy. Potřebujete hlavně stabilní internetové připojení. PPV Clash online je možné sledovat na mobilu, počítači i tabletu.

Clash of the Stars 8 zdarma stream dnes 22. června 2024 (free stream)

Spoustu fanoušků v den konání turnaje zajímá odpověď na otázku: Clash of the Stars 8 kde sledovat free stream? Vzhledem k tomu, že prodej placeného PPV je pro organizaci zcela zásadním zdrojem profitu, zadarmo se na celý turnaj online nepodíváte. Sledovat zdarma Clash 8 na YouTube ovšem můžete v rámci úvodních 2 duelů ostravské karty.

Clash of the Stars 8 Ostrava: vážení, veřejný mediální trénink – harmonogram akce

Časový harmonogram akcí spojených s osmým galavečerem v Ostravě najdete na tomto místě.

  • Závěrečná tisková konference - neděle 16.6. od 18:00 (YouTube)
  • Oficiální vážení: Pátek 21.6.
  • Mediální trénink a veřejné vážení: Pátek 21.6. (YouTube)
  • Turnaj Clash of the Stars 8: Sobota 22.6. Ostravar Aréna, Ostrava

Clash of the Stars 8 tiskovka Duplex, Praha

Bývalý člen skupiny Lunetic, Martin Kocián, vzbudil svou účastí na úvodní tiskovce pořádné pozdvižení. "Já nejsem zápasník, ale chci si tam jakoby splnit svoje dluhy. Podrazil jsem kluky ze skupiny a šel sem... Nebojím se dostat férově přes držku."

Martin Kocián Foto: Clash of the Stars

Úvodní tiskovka Clash of the Stars 8 byla plná osobních ataků a ochranka se několikrát hodně zapotila. V Ostravě dojde také na odložený souboj Tadeáše Veselého a youtubera Fayneho. I mezi nimi panuje hodně zlé krve a nedá se čekat, že by se na tom mělo s blížícím se zápasem cokoliv měnit. Fayne navrh Veselému zapojení loktů a kolen v zápase, což ale prozatím u fanoušků velmi neoblíbený Veselý, odmítl.

Své si do mikrofonu také řekl Karlos Benda, který detailně popsal, jak probíhala komplikovaná volba soupeře pro nadcházející souboj. Tím nakonec bude nováček Radek "Taxi kar" Blažek, který Bendovi opakovaně slíbil, že mu rozhodně nic nedá zadarmo.

Do zápasu po Clash of the Stars se v Ostravě vrací také Nathan, který dlouhodobě trénuje v SFG po boku elitních sparingpartnerů, jmenovitě například Michala Plesníka, Karola Ryšavého či Attily Végha.

Václav Mikulášek tentokrát před domácími fanoušky změří síly se Sandrem Jandejskem, přičemž v prvním kole půjdou proti sobě pod pravidly boxu, ve druhém pod pravidly K1 a pokud dojdou do třetího dějství, rozdají si to v MMA.

Clash of the Stars 8 Fortuna, Tipsport – přehled kurzů (Jak sázet Clash of the Stars dnes?)

České sázkové kanceláře vypisují na galavečery Clash of the Stars kurzy, které lákají čím dál více fanoušků tipování. Pro nově registrované sázkaře je připraven pěkný vstupní bonus, který je možné využívat třeba právě na sázky turnaje Clash of the Stars 8.

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE - PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 500,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus 50 free spinů + 200 Kč ke vkladu VSAĎ TEĎ
BetX Bonus ke vkladu až 50 000 Kč VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Clash of the Stars 8 vstupenky

Je veřejně známou informací, že lístky na Clash of the Stars 8 zmizely během několika hodin po spuštění prodeje. Stále máte však možnost dostat se přímo na místo do Ostravar Arény a zažít jedinečnou atmosféru na vlastní kůži. Stačí dát follow na našem Instagramu FightLive ZDE a včas se zapojit do exkluzivní soutěže, ve které vylosování šťastlivci získají vstupenky Clash of the Stars 8 zdarma.

Sleduj náš profil na Instagramu

Jsou na ticketportal Clash of the Stars lístky?

Pokud budete právě vy vylosováni v soutěži, pak vás nemusí zajímat jaká je pro turnaj Clash of the Stars cena vstupenky a do Ostravar Arény se dostanete zcela zdarma. Sledovat naše sociální sítě se tedy rozhodně vyplatí, protože podobné soutěže chystáme i do budoucna. Oficiálně je turnaj v tuto chvíli beznadějně vyprodaný a lístek na ticketportal neseženete.

Clash of the Stars 8 online (report)

Redakce FightLive bude 22. června přímo na místě v centru dění ostravského turnaje Clash of the Stars 8. Můžete se těšit na zákulisní pikanterie, bezprostřední reakce, rozhovory i online textový report ze všech zápasů.

Sleduj náš profil na Facebooku

1️⃣ Kdy bude Clash of the Stars 8?

Turnaj Clash of The Stars 8 je na programu v sobotu 22. června a místem konání je tentokrát Ostrava. Veškeré informace o galavečeru se dozvíte v článku na tomto místě.

2️⃣ Kdo bude v Clash of the Stars 8?

V Ostravě jde do akce několik známých účastníků, jmenovitě Filip Grznár, Hanka Gelnarová, Vašek Mikulášek, Tadeáš Veselý nebo Karlos Benda. Premiéru naopak zažije zpěvák Martin Kocián a mnozí další. Podívejte se na všechny zápasy ZDE

3️⃣ Kde koupit na Clash of the Stars 8 lístky?

Galavečer Clash of the Stars 8 v Ostravě je oficiálně vyprodaný. Stále jsou však možnosti, jak se k lístkům dostat. Více podrobností se dočtete uvnitř článku.

4️⃣ Jaké jsou na Clash of the Stars kurzy?

Sázková kancelář Fortuna vypsala kurzy na všechny plánované duely v pořadí osmého turnaje Clash of the Stars. V článku najdete analýzu a tip na hlavní duel večera Grznár vs. Križan o titul střední váhy.

5️⃣ Jací jsou pro turnaj Clash of the Stars 8 účastníci?

Karta Clash of the Stars 8 je opět složená ze známých influencerů i veřejně známých osobností. I tentokrát se dočkáme netradičních zápasových formátů s upravenými pravidly. Kdo bude zápasit na Clash of the Stars 8 se podívejte tady.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Průběh zápasu Clash of the Stars

Kde sledovat Clash of the Stars online živě? Livestream a cena PPV

Online live stream Clash of the Stars ▶️ vyhledává před každým turnajem obrovské množství fanoušků. V tomto článku se dozvíte zásadní...

Fortuna registrace s bonusem

Získejte Fortuna bonus 300 Kč za registraci bez vkladu a vsaďte si na Clash of the stars

Sázková kancelář Fortuna rozdává za online registraci bonus 300 Kč zdarma ✅ pro nové hráče. Podívejte se, jak získáte tři stovky snadno na...