Paul s Diazem se kočkovali na staredownu, došlo i na kontakt

Poprvé se proti sobě postavili tváří v tvář. Jake Paul a Nate Diaz mají za sebou úvodní tiskovou konferenci před očekávaným boxerským kláním.

Nate Diaz Foto: Profimedia

Nate Diaz vs. Jake Paul staredown: létaly jiskry i ostrá slova

Rivalita mezi Natem Diazem a Jakem Paulem se začíná stupňovat. Na úvodní tiskové konferenci před jejich vzájemným boxerským zápasem, který se uskuteční 5. sprna v Dallasu, bylo k vidění několik vypjatých momentů. Při závěrečném staredownu pak dokonce došlo na fyzický kontakt!

Jake Paul tak dlouho popichoval legendárního Diaze, až mu první první přemožitel Conora McGregora v UFC na lukrativní nabídku kývnul. Oproti předchozím zápasům by se tentokrát tento souboj měl uskutečnit na 10 kol. Z pohledu sázkových kurzů je favoritem úspěšný youtuber a businessman Jake Paul.

Nate Diaz se totiž po konci v organizaci UFC potýká s problémy se zákonem. Před pár týdny dokonce přímo na ulici při potyčce uškrtil agresora, který se vydával za Logana Paula. Video následně obletělo svět a stalo se obrovsky virální. Právě tato kauza bude mít dohru u soudu, nicméně boxerský zápas s Jakem Paulem by kvůli tomuto neměl být v ohrožení.

Na tiskovce , která proběhla v noci z úterý na středu našeho času, samozřejmě létaly peprná slova z obou stran. Paul například prohlásil, že Nate Diaz je suverénně nejhloupějším soupeřem, jakému kdy čelil. Zároveň zkritizoval Diazův styl vyjadřování i artikulaci. Po tomto zápase by se pak oba měli utkat v následné odvetě pod pravidly MMA v organizaci PFLv v jejíchž strukturách Jake Paul figuruje.

Následně neváhal popíchnout zmíněného Conora McGregora v souvislosti s tím, že on, narozdíl od slavného Ira, bude ten, kdo Natea Diaze ukončí před časovým limitem. Pravdou je, že zatímco Paul se tréninkům boxu věnuje intenzivně už několik let a v posledním období si připsal skalpy Askrena, Woodleyho či Silvy, pro Natea Diaze půjde o novou zkušenost, protože se celou kariéru věnoval MMA. Velký otazník visí i nad jeho současnou životosprávou a tréninkovou morálkou. Všeobecně se pak dobře ví, že Nate Diaz je náruživým uživatelem marihuany.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul má před sebou další těžkou výzvu

Nate Diaz kývl na milionovou nabídku Jakea Paula. Kdy se utkají?

Gangster vs. Youtuber. I tak by se dal nazvat čerstvě ohlášený boxerský zápas mezi Natem Diazem a Jakem Paulem. Podrobnosti se dočtete v...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...