Lucie Pudilová po skandální porážce posílá vzkaz fanouškům

Česká fighterka Lucie Pudilová má za sebou velmi nepříjemnou zkušenost. Na víkendovém turnaji UFC Fight Night v Kansasu se stala obětí nevídané krádeže, kdy ji rozhodčí doslova obrali o výhru. Co nyní vzkázala fanouškům?

Lucie Pudilová prožila o víkendu velké zklamání Foto: Profimedia

Láme mi to srdce, reaguje Lucie Pudilová na výsledek zápasu s Joselyne Edwards

Na tenhle den bude chtít Lucie Pudilová co nejdříve zapomenout. V zápase s panamskou soupeřkou Joselyne Edwards byla v sobotu okradena bodovými rozhodčími o výhru, na čemž se shoduje naprostá většina MMA scény.

Kontroverzní výsledek prakticky okamžitě obletěl svět a ostrou kritikou nešetřili ani UFC experti a komentátoři Daniel Cormier, nebo Michael Bisping. Že šlo o špatné bodování potvrdil i nejvýše postavený šéf organizace, Dana White.

Hned v prvním zápase karty UFC Fight Night v Kansasu se zrodil velmi diskutovaný výsledek. Lucie Pudilová měla minimálně ve dvou ze tří kol navrch, zároveň vykazovala větší aktivitiu, měla více signifikantních úderů a kontrolu na zemi. Nic z toho ale rozhodčí na bodech nepřimělo označit ji jako vítězku zápasu.

MMA pravidla jsou občas ohýbána velmi zvláštním způsobem, což byl bohužel právě tento případ. Proti způsobu bodování se na internetu ohradilo mnoho velkých jmen napříč MMA komunitou. O pobouřených fanoušcích nemluvě. Tohle bylo zkrátka skandální rozhodnutí, které samozřejmě vrhá na UFC temný stín.

sipka Jak a podle čeho se boduje MMA zápas si přečtěte zde

Sama Lucie Pudilová pochopitelně dlouho nenacházela slova. Zklamání, které zavládlo v jejím týmu, je obrovské. Skrze sociální sítě ale přeci jen fanouškům poděkovala za podporu.

„Děkuju za podporu vám všem láme mi to srdce, že se musím vyrovnat s touhle prohrou. Chtěla bych se omluvit všem trenérům, kamarádům, rodině, fanouškům a poděkovat všem lidem co ve mě věřili a pomáhali mi.“

Je více, než jasné, že se Lucka nemá absolutně za co omlouvat. Pro výhru udělala maximum a druhé vítězství v řadě nepřidala jen díky nepochopitelnému způsobu bodování rozhodčích. Několik dnů po turnaji se navíc ukázalo, že konkrétní rozhodčí neměli dostatek zkušeností s UFC zápasy a jejich kompetence nedosahovala potřebné úrovně. V organizaci typu a věhlasu UFC by tohle čekal jen málokdo.

Olej do ohně bezprostředně po zápase přilila i Joselyne Edwards, která po sporném verdiktu měla ukazovat na Pudilovou zdvižené prostředníčky. Po opadnutí emocí ale nabídla české bojovnici odvetu, která by v tomto případě jednoznačně dávala smysl.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Alex Pereira opouští střední váhu UFC

Potvrzeno: Bývalý šampion míří do Procházkovy divize

Je to krok, který se dal očekávat. Polotěžká váha UFC se musí mít pořádně na pozoru. Přichází hrozba, kterou je potřeba brát nanejvýš...