Kotlár chce srovnat Vémolu. Stačil bych na tebe sám, vzkázal Terminátorovi

Stačí jeden nevinný vtip na narozeninové oslavě, aby se na sociálních sítích rozjela nevídaná přestřelka. Uvidíme v budoucnu Karlose Vémolu s Jardou Kotlárem v jedné kleci?

Uvidíme Karlose v Clash of the Stars? Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Karlos a dvacet autobusů v kleci

Jak je vidět, vtipkovat se mnohdy nevyplácí, obzvlášť pokud je to na účet kohokoli z rodu Kotlárů. Takovou chybu udělal Karlos Vémola, když na své oslavě promotérovi Clash of the Stars Le Symu v podstatě řekl, že by v kleci smetl všechny Kotláry najednou: „Říkal jsem mu, že když se blíží ten důchod, že si potřebuju vydělat, tak ať mi dá milion za každého Kotlára. Nastoupím proti všem. A ať je jich co nejvíc, abych si něco vydělal. Ať jich je v kleci alespoň osm,“ prohlásil Terminátor.

Jak se dalo předpokládat, reakce na sebe nenechala dlouho čekat a přišla rovnou od toho nejhlasitějšího z Kotlárů: „Prý chceš nastoupit proti nám všem, proti celému rodu. Uvědomuješ si vůbec, co říkáš? Nás je dvacet autobusů, dostal by tě hned ten první. Respektuji, že jsi starší člověk a chceš si ještě vydělat, ale milion za Kotlára? Vždyť já bych na tebe stačil sám,“ napsal na sociální sítě v odpověď Jarda Kotlár.

Jak jsme však mohli vidět v posledním turnaji Clash of the Stars, „autobus“ v podobě Diega Kotlára nepřeválcoval ani Karlose Bendu, který je v bojových sportech oproti Vémolovi nováčkem. Je tedy asi zbytečné polemizovat, zda by v kleci uspěl Vémola nebo Jarda Kotlár, zajímavé by ale bylo sledovat, kolik Kotlárů by bylo na zastavení Terminátora třeba.

MMA - aktuální kurzy zde

A něčeho takového bychom se mohli v budoucnu skutečně dočkat. Už přítomnost Le Syho na Vémolově oslavě napovídá, že spolu ti dva možná něco kujou, a jestliže Karlos dostojí svého slova a skutečně koncem roku pověsí profesionální kariéru na hřebík, bude potřebovat dosavadní příjmy nahradit jinde. A jak dobře víme, Clash of the Stars umí nabídnout hezké peníze, když má dotyčný pro organizaci potenciál.

Karlos Vémola je ale zatím ještě stále mezi profesionály a v nejbližší době ho čeká zápas na Štvanici (proti komu zatím nevíme, ačkoli se spekuluje o protivníkovi světového formátu) a poté titulový souboj s nedávným přemožitelem Alexandra Poppecka a velkým překvapením české MMA scény Pavolem Langerem.

Koncem roku bychom se pak mohli dočkat odvety s Attilou, a co přijde dál, už bude záležet na Vémolovi. Pokud se však opravdu rozhodne ukončit kariéru, účast v Clash of the Stars by mohla být jednou z variant, jak ještě zužitkovat své zápasnické zkušenosti a vydělat na složenky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dánský žralok Jonas Magard

Oktagon 45 Štvanice Special: pátek – zápasy, vstupenky, livestream

Koncem července nás čeká populární letní MMA show 🥊️, tentokrát ve dvou dnech a tentokrát prý naposledy. Jak bude vypadat páteční program?...

Václav Mikulášek

Mikulášek přiznal nedávný boj se zdravím, i tak má ale sílu hlasitě projevit názor

Jedním z duelů páteční Štvanice je Ole Magnor a kontroverzní bojovník Václav Mikulášek, který ještě nedávno řešil zdravotní komplikace.⚡

S kým se v nejbližší době utká Patrik Kincl?

Knížete neřeším, připravuju se na Bryczeka, prozrazuje Kincl

Patrik Kincl zažívá po profesní stránce úspěšné období a na Štvanici se teď o něj utkají Bryczek s Pirátem☠️. Koho z nich by Kincl v kleci...