SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na vyprodaný turnaj Clash of the Stars 6 s Fortunou

Sázková kancelář Fortuna si připravila soutěž o vstupenky na beznadějně vyprodaný galavečer Clash of the Stars 6. Pravidla jsou velmi jednoduchá a najdete je v tomto článku.

Fortuna pořádá soutěž o lístky na Clash of the Stars 6 Foto: Clash of the Stars

Fortuna soutěž o vstupenky na Clash of the Stars 6

Zkuste svoje štěstí se skvělou soutěží u Fortuny. Rádi byste vyrazili na nadcházející turnaj Clash of the Stars 6, ale s nákupem lístků jste zaváhali? Nevadí. S Fortunou máte šanci vyrazit 28. října do O2 Universa zcela zdarma. Potřebujete k tomu jen splnit podmínky soutěže a následně mít štěstěnu na svojí straně. Zaregistrujte se u Fortuny a vsaďte si na zápasy Clash of the Stars

Účast v soutěži o lístky na Clash of The Stars 6 vám zabere doslova pár sekund. Soutěž probíhá na Instagramu Fortuny, kde se zapojíte splněním následujících podmínek:

  • Dejte follow Fortuna účtu na Instagramu @ifortunacz
  • Označte do komentářů pod soutěžní příspěvek někoho, s kým případně vyrazíte na turnaj
  • Soutěž probíhá do pondělí 23. 10. 2023
  • Vylosováni budou 3 výherci, kteří obdrží 2 vstupenky

Pro všechny nově zaregistrované sázkaře si Fortuna u příležitosti Clash of the Stars 6 připravila nadstandardní bonus. Po dokončení registrace a prvním vkladu si můžete přijít až na 1300 Kč, což už rozhodně stojí za zvážení. Kompletní podmínky se dočtete na webu Fortuny.

Vsaďte si na Clash s bonusem u Fortuny

O turnaj Clash of the Stars 6 je enormní zájem a kapacita haly se vyprodala za méně než 24 hodin. Pro všechny, kteří svůj lístek stále nemají, je tato soutěž jako dar z nebes. Účast v soutěži vás nic nestojí a nezabere vám mnoho času.

Sledovat instagramový účet Fortuny se rozhodně vyplatí. V plánu je také soutěž o PPV a mnoho dalšího. Vzhledem k tomu, že je Fortuna jedním z hlavních partnerů organizace Clash of The Stars, dají se podobné akce očekávat i v budoucnu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Fortuna soutěž s BJP

Fanděte Jiřímu Procházkovi přímo v New Yorku! Fortuna pořádá soutěž o zájezd na UFC 295

Sázková kancelář Fortuna vás vezme do New Yorku ❤️ na titulový zápas Procházka vs. Pereira. Jak se zapojit do soutěže se dozvíte v tomto...

Malej Zmijozel vs Max Green

Fortuna a kurzy na Clash of the Stars 6. Na koho se nejvíce sází a kdo je největší outsider?

Rostoucí zájem o bizarní zápasy zaznamenávají také sázkové kanceláře. U Fortuny již v tuto chvíli najdete kompletní kurzovou nabídku...