CotS 4: Tiskovka měla vášnivou dohru. Vznikla nová aliance?

V úterý proběhla oficiální tiskovka ke „čtvrté epizodě“ přinejmenším neobvyklého turnaje Clash of the Stars a my se dozvěděli, jaké zápasy uvidíme.

Clash of the Stars 4 - tisková konference Foto: Youtube/ClashoftheStars

Clash of the Stars 4 – líbání po tiskovce. Sympatie, nebo taktika?

V rámci čtvrtého turnaje Clash of the Stars nepůjde jen o tradiční duely, tedy zápasy jeden na jednoho, ale budeme svědky také zápasu dvě na dvě, v němž se utkají mimo jiné děvčata z platformy OnlyFans, a také klučičího tria ve složení Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením (znáte z kuchařské show Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem), Matouš Kaluba a MaxGreen.

Už na tiskovce se řešila otázka, zda budou kluci nějak taktizovat. V zápasu jdou totiž všichni proti všem a vyhrát může jen jeden. Tím pádem se přímo nabízí, že by mohly před zápasem vznikat aliance a tajná spiknutí.

Matouš Kaluba na otázku stran strategie odpověděl vyhýbavě a nazval to záhadou bermudského trojúhelníku: „Když se domluvim s Maxem a půjdeme proti Klukovi, tak je v p****i on, když půjde kluk s Maxem proti mně, tak jsem v p****i já...“

Podle toho, jakou dohru tisková konference nakonec měla, se zdá, že Matoušovi přece jen slova o taktizování vrtala hlavou. Podle fotek, které zveřejnil Expres po akci v Duplexu, to vypadá, že se k sobě Kluk s kamením a Matouš Kaluba ten večer nebývale měli. Pánové se spolu líbali u výtahu a Ondřej prý prohlásil, že jsou kamarádi s výhodami. Tvrzení podtrhli společným odchodem domů.

Zatím můžeme akorát spekulovat, zda jde jen o vzájemné sympatie, nebo nově vzniklou alianci. To pravděpodobně poznáme až 11. března na čtvrtém turnaji Clash of the Stars, až proti sobě kluci nastoupí v kleci.

MaxGreen a Matouš Kaluba už spolu jednou bojovali. Připomeňte si, jak to dopadlo:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Reakce Patrika Kincla na sebe nenechala dlouho čekat

Kincl si dobírá Vémolu, ten vyrazil na koncert a pak do gymu

Bude odveta, nebo nebude? Otázka, která momentálně vyvstává na mysl snad každému fanouškovi domácí bojové scény. Oktagon přilil olej do...

Karlos Vémola bude zápasit mnohem dříve, než se čekalo

Tak tohle se nečekalo! Terminátor seřídí součástky mnohem dříve

Turnaj Oktagon 41 v Liberci dostává novou hlavní hvězdu. A podle reakcí fanoušků jde o velmi kontroverzní rozhodnutí. Budou lvi žrát první...

Clsh of the Stars Episode 4

Clash of the Stars odtajnila termín a účastníky čtvrtého turnaje

Nekonečný bizár i obskurní show se vrací. Organizace Clash of the Stars na dnešní tiskové konferenci odtajnila podrobnosti k nadcházejícímu...