Vémola vs. Végh 3? Jak pravděpodobný je scénář, že se dočkáme trilogie?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Mnozí v Odvetě století favorizovali Attilu Végha, ale chyba lávky. Teď to mají bojovníci jedna jedna, a tak se nabízí otázka, zda se v budoucnu dočkáme trilogie. Jak pravděpodobná tahle varianta je?

Attila Végh Foto: OKTAGON MMA

Je to jedna jedna, dočkáme se závěrečného rozuzlení?

V sobotu se na stadionu v Edenu odehrála dlouho očekávaná Odveta století, která přinesla pro mnohé překvapivý výsledek. Favorizovaný Attila Végh odešel z klece coby poražený, když ho Karlos Vémola začátkem druhého kola ukončil technikou arm triangle.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Na poturnajové tiskové konferenci hned několikrát padl dotaz, zda můžeme počítat s třetím zápasem, jenž by definitivně rozhodl, který z bojovníků je lepší. Attila Végh nicméně nebyl ve svém rozpoložení s to tuhle otázku zodpovědět.

„Dalších pět let bych už nečekal. Mám před sebou těžké rozhodování i díky tomu, že jsem si prošel tvrdou přípravou. Viděli jste, jak jsem vypadal v lednu a teď. A to nebylo nic jednoduchého, jak někteří lidé tvrdí, že jsem se nasypal a něco podobného.

Byla to čistá dřina, musel jsem dát stranou hodně věcí a jít do toho na sto procent. Neříkám ne, ale vyjádřím se v co nejbližší době,“ prohlásil Attila Végh během konference.

Někteří z novinářů se nechtěli nechat odbýt, a tak otázka zazněla víckrát, odpověď však byla pokaždé stejná: Attila možnost třetího duelu nezavrhuje, zároveň ji ale nechtěl v tu chvíli nikomu slibovat.

„Já bych si to nechal zatím takto otevřené a vyjádřil se k tomu v co nejbližší době. Dostal jsem tu Karlosovu rukavici, velice děkuji za to, že teď dáváš tu šanci ty mně, no a pak uvidíme, jak to bude. Neříkám, že ne,“ zopakoval Végh.

Určitou naději, že bychom se trilogie přece jen mohli dočkat, dává vzkaz trenéra Michala Sčepka, který prostřednictvím instagramu děkoval lidem za podporu. „Pokud bude trilogie, dáme do toho všechno, aby Attilka znova vyhrál,“ zakončil povzbudivě vzkaz fanouškům.

Více bychom se mohli dozvědět v dnešním livestreamu, který Attila Végh chystá na svém instagramu. Během živého vysílání bude odpovídat na otázky fanoušků a je velmi pravděpodobné, že se tomuto dotazu Pumukli ani tentokrát nevyhne.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

BETANO - získej zdarma 500 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 500 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola vyhrál v Edenu

Karlos Vémola se v Edenu pomstil Attilovi Véghovi. Ve 2. kole nasadil vítězné škrcení

Hlavní zápas turnaje Oktagon 58 Vémola vs. Végh nabídl fantastickou podívanou.💎 Karlos Vémola předvedl obrovskou výdrž a podmanil si...

Makhmud Muradov a Ondřej Novotný

Mach Muradov se vrací do organizace Oktagon MMA! Promotér Novotný to oznámil v Edenu

Uzbecký zápasník s českým srdcem a početným zástupem fanoušků Makhmud Muradov se po 5 letech vrací tam, kde svou hvězdnou kariéru...

Karlos Vémola

Rozhovor před bitvou s KARLOSEM VÉMOLOU nejen o Attilovi: Je skvěle rozjetej, ale já ho zastavím!

Zápas na Edenu má být jeho vrcholným finále a do přípravy dává více než maximum.💪 Jak se český Terminátor chystá závěrečnou bitvou své...