Karlos Vémola se v Edenu pomstil Attilovi Véghovi. Ve 2. kole nasadil vítězné škrcení

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hlavní zápas turnaje Oktagon 58 Vémola vs. Végh nabídl fantastickou podívanou. Karlos Vémola předvedl obrovskou výdrž a podmanil si fotbalový stadion Eden.

Karlos Vémola vyhrál v Edenu Foto: OKTAGON MMA

Karlos Vémola porazil Attilu Végha a obhájil titul polotěžké váhy

Odveta zápasu století mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou byla strhující od první vteřiny. Opatrný začátek se nekonal. Obě legendy se do sebe pustili bez většího vyčkávání a průběh zvedal diváky ze sedadel.

sipka Vyzvedněte si bonus 500 Kč za registraci u Tipsportu

Karlos Terminátor Vémola se snažil od začátku vytvářet na Attilu tlak a opakovaně ho dostával do defenzivy v klinči na pletivu. Zhruba po minutě a půl zápasu dostal Terminátor Attilu poprvé na zem, díky povedenému takedownu. Attila ale nepanikařil a po chvíli se zápas vrátil zpět do postoje.

Tam Attila dobře trefoval, ale i Karlos slovenského šampiona několikrát tvrdě zasáhl. První kolo fyzicky nesmírně vyčerpávajícího duelu nabídlo všechno, co si fanoušek MMA může přát. Podle bodových rozhodčích získal první pětiminutovku na svou stranu Vémola.

Druhé kolo trvalo pouhých 45 vteřin. Vémola hned ze startu doručil úspěšný takedown a postupným přecházením pozic dostával Attilu do čím dál větších problémů. Když si po chvíli Terminátor přešel do oblíbeného "half guardu" bylo s Attilou zle.

Vémola poměrně rychle přešel do svého vyhlášeného škrcení Arm Triangle choke, na které Attila nedokázal najít odpověď a po pár sekundách zápas odklepal.

sipka Na průběh všech zápasu se podívejte zde

Vémola tímto vítězstvím senzačně oplatil Attilovi porážku z roku 2019 a ustrážil šampionský pás ve váze do 93 kilogramů. Po zápase si oba aktéři prokázali vzájemný respekt a nešetřili slovy uznání, které si rozhodně zaslouží. Obrovský potlesk si oba vysloužili také od přítomných diváků.

Karlos Vémola bezprostře po souboji mluvil o konci kariéry a dokonce sundal rukavice na znamení posledního zápasu. Po tomto výkonu a výsledku se však rýsuje několik možných scénářů, proto si na vývoj situace ještě počkejme.

Vítězné škrcení arm triangle choke Karlose Vémoly Foto: OKTAGON MMA

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Makhmud Muradov a Ondřej Novotný

Mach Muradov se vrací do organizace Oktagon MMA! Promotér Novotný to oznámil v Edenu

Uzbecký zápasník s českým srdcem a početným zástupem fanoušků Makhmud Muradov se po 5 letech vrací tam, kde svou hvězdnou kariéru...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...