Fight Night Challenge: Attila Végh, Rytmus, Boráros - informace

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Závěr roku nabídne fanouškům nevídanou akci. Nová organizace Fight Night Challenge zlákala do svých řad několik hvězd domácí scény. Hlavním tahákem galavečera bude návrat Attily Végha i souboj Rytmuse s Gáborem Borárosem.

sipka KOMPLETNÍ INFORMACE K TURNAJI FIGHT NIGHT CHALLENGE 2 ZDE

AKTUÁLNÍ INFO A PREVIEW
FIGHT CARD
LIVESTREAM
ONLINE REPORT

Attila Végh se vrací na bojovou scénu. A nejen on. Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje Fight Night Challenge: 8,8/10

  • Datum a místo konání: 27. prosince 2021, od 19:00, Zoner BOBYHALL, Brno
  • Nabídka sázek: Sázková kancelář Fortuna vypsala na tuto akci kurzy

Fight Night Challenge box i MMA: datum a místo konání turnaje

Hvězdy bojových sportů i showbyznysu uprostřed boxerského ringu. První turnaj nově vzniklé organizace Fight Night Challenge slibuje hodně atraktivní podívanou, o které se bouřlivě debatuje. Jedno slavné jméno vedle druhého se představí na galavečeru 27. prosince 2021 v Pevnosti Brno. Dojde na pikantní zápasy v boxu, takže si to rozhodně nenech ujít!

Klikni sem, sleduj Fight Night Challenge a vsaď si s bonusem. Ten získáš díky rychlé registraci kompletně online a z pohodlí domova a můžeš si za něj rovnou vsadit na zápasy této nabité a ostře sledované akce!

Nový projekt Fight Night Challenge si klade za cíl propojit bojová umění s uměleckým světem. Tento trend je dobře známý i ve světě, kde se proti sobě, většinou v boxu, utkávají slavní sportovci a známé osobnosti.

GALAVEČER FIGHT NIGHT CHALLENGE
📌Kdy 27. prosince 2021, od 19:00
📌Kde Zoner BOBYHALL, Brno
📌Kdo Zobrazit fight card
📌Jak sledovat PPV stream
📌Vstupenky Info zde
📌Moderátoři Boris Valábik a Marián Gáborík
📌Uvaděč zápasů Karlos Vémola
📌Organizátoři Evency, Spatakus Fight Gym

Attila Végh vs. Emanuel Newton se ruší, do akce jde Patrik Kincl

To, po čem fanoušci u nás a na Slovensku dlouho volali, se v pondělí 27. 12. stane realitou! Do boje se na Fight Night Challenge vrací legendární Attila Végh! Slovenská ikona smíšeného bojového umění si tentokrát střihne zápas v klasickém boxu.

Jeho soupeřem měl být původně 37letý Američan Emanuel Newton. Oba se v minulosti dvakrát střetli a bilance 1-1 dávala tušit zajímavé vyvrcholení trilogie. Attila s Newtonem ale boxovat nakonec nebude, kvůli pozitivním testu amerického fightera na nemoc covid-19 těsně před odletem.

Attila Végh vs. Patrik Kincl zápas v boxu - preview a tip

Organizace Fight Night Challenge doslova na poslední chvíli nuceně mění plány a díky vstřícnosti ze strany organizace Oktagon se do hlavního zápasu proti Attilovi postaví český MMA zápasník Patrik Kincl. Ten tuto nabídku okamžitě přijal se slovy, že nešla odmítnout, navzdory nulové přípravě.

Kromě samotného zápasu je tento krok zajímavý i z toho pohledu, že se na stejné akci představí v zápase Kinclův protivník pro únorový souboj o titul střední váhy organizace Oktagon, Pirát Krištofič.

TIP: Attila Végh zvítězí, v kurzu 1,25 sipka Vsadit u Fortuny

I proti Kinclovi jde Attila do boje v roli velkého favorita

Rytmus vs. Gábor Boráros

Jedním z highlightů celé akce bude boxerský megazápas mezi Patrikem Vrbovským, alias Rytmusem a hvězdným Gáborem Borárosem. O nejúspěšnějším slovenském rapperovi všech dob se dobře ví, že se tréninkům boxu věnuje už nějakou dobu. V ostrém zápase se naposledy představil v roce 2018, kdy po slušném výkonu na body prohrál s rapperem Marpem.

Vítěz první série Oktagon Výzvy Gábor Boráros po výsledkově nepovedeném období v organizaci Oktagon vyzkouší štěstí v klasickém boxu. Nutno ovšem říci, že si pro svůj první zápas vzal skutečně velké sousto, protože Rytmus bude v zápase nepochybně vyšší, těžší a nejspíše i techničtější.

Fight Night Challenge 1: Fight card (program a výsledky)

Celá karta nabídne spoustu třaskavých soubojů. Kompletní výčet zápasů najdeš v této tabulce.

FIGHT NIGHT CHALLENGE #1 | PROGRAM & VÝSLEDKY
Box Attila Végh (body) vs. Patrik Kincl Preview Report
Box
Patrik Vrbovský vs. Gábor Boráros (body) Preview Report
Box Pirát Krištofič remíza Alexander Cverna Preview Report
Box
Čis T vs. Frayer Flexking (KO) Preview Report
Box Denis Farkaš vs. Jakub Gazdík (body) Report
Box Vlavo Moloch vs. Laky Royal (body) Preview Report
Box Michal Plesník (body) vs. Michal Ryba Report

FNC Spartakus Fight Gym: Čistychov, Separ, Laky Royal, Moloch, Majk Spirit, Karlos Vémola, Marián Gáborík a další

Organizátoři, společnost Evency a také Spartakus Fight Gym, dlouho dopředu avizovali, že půjde na česko-slovenské scéně o jedinečné turnaje, které u nás nemají obdoby. Pravidla budou na dané galavečery vždy ušitá přesně na míru daným bojovníkům. Za atraktivními jmény můžeme hledat výborné kontakty Attily Végha, který se nejen na Slovensku těší obrovské popularitě.

Svou účast na turnajích přislíbila celá řada raperů. V roce 2022 by se v ringu měl objevit i Majk Spirit, nebo Separ, který stejně jako rapper Ego okoření show v Brně hudebním vystoupením! Do akce jde také majitel sítě barber shopů, kontroverzní rváč Laky Royal. Dojde ale i na MMA bojovníky, a to už na prosincovém, zahajovacím turnaji.

V nové roli uvaděče zápasů se premiérově představí toho času zraněný Karlos Vémola. Celým večer provedou diváky legendy slovenského hokeje Marián Gáborík a Boris Valábik, jakožto moderátoři turnaje.

Jak a kde sledovat turnaj Fight Night Challenge živě? Online livestream, přímý přenos v televizi?

Kromě zakoupení vstupenek přímo do dějiště galavečera, bude samozřejmě možné sledovat zápasy živě online. K dispozici bude PPV stream, který v předprodeji stojí 9,99 EUR.

S organizací spojila síly slovenská Sázková společnost Fortuna, takže se nabízí i teoretická možnost sledování livestreamů na Fortuna TV. Všechny dostupné informace nejen o sledování turnajů a prodeji vstupenek, najdeš po uveřejnění v tomto článku.

Fight Night Challenge vstupenky na turnaj

V pondělí 13. prosince bylo oznámeno, že se akce uskuteční v brněnské Zoner Bobyhall. Vstupenky v omezené kapacitě na FNC jsou v prodeji od úterý 14. prosince. Pro detailnější informace o možnosti zakoupit vstupenky sleduj Instagram FNC. Některé lístky jsou k dispozici i dnes 27. prosince.

Fight Night Challenge vážení

Oficiální váha bojovníků proběhla v neděli 26. prosince a přinesla celou řadu třaskavých momentů. Váha ukázala jednotlivým fighterům následující hodnoty.

FIGHT NIGHT CHALLENGE OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ
Attila Végh 97, 5 kg Patrik Kincl 97, 6 kg
Patrik Vrbovský 90 kg Gábor Boráros 91,2 kg
Pirát Krištofič 97, 5 kg Alexander Cverna 119 kg
Vlavo Moloch 83,5 kg Laky Royal 85,5 kg
Čis T 71,6 kg Frayer Flexking 74,5 kg
Michal Plesník 88 kg Michal Ryba 86,6 kg
Jakub Gazdík 86 kg Denis Farkaš 86,6 kg

Fight Night Challenge tiskovka

Na tiskové konferenci, která se konala 10. listopadu 2021 byly přítomny všechny hvězdy organizace. A mezi některými to pořádně vřelo! Rapper Čis T dokonce uštědřil svému soupeři facku.

Nefunguje livestream na FNC (Fight Night Challenge)

Na nové internetové televizi Fight-Live.tv se bohužel před začátkem turnaje vyskytly technické problémy, a tak momentálně není možné spustit stream. Věřme, že se na problému již pracuje a brzy bude vše v pořádku. Aktuálně informace přineseme na tomto místě.

sipka POZOR: Web o bojových sportech FightLive.cz nemá nic společného s internetovou televizí Fight-Live.tv. Prosíme, neobracejte se s vašimi stížnostmi na nás. Děkujeme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣Kdy bude mít Attila Végh a Rytmus zápas v boxu?

Attila Végh, Rytmus, ale i Laky Royal, nebo Gábor Boráros se představí na akci nové organizace Fight Night Challenge 27. 12. 2021. Na podrobnější informace se podívej do článku

2️⃣Kdy a kde se koná galavečer Fight Night Challenge?

Vůbec první turnaj organizace Fight Night Challenge se uskuteční 27. prosince 2021. Místo je prozatím neznámé. Kdo stojí za touto novou organizací se dozvíš tady

3️⃣Kdo bude na FNC?

Na akci se představí celá řada známých osobností napříč různými odvětvími. Celou fight card turnaje si prohlédni zde


Ve videu níže se podívej na poslední boxerský výkon Rytmuse v ringu z konce roku 2018.

Online textový report Fight Night Challenge

Na tomto místě najdete detaily z průběhu jednotlivých zápasů.

Attila Végh vs. Patrik Kincl

Úvodní kolo hlavního zápasu se neslo v duchu načítání jeden druhého. Patrik Kincl si byl od začátku velmi dobře vědom síly Attily Végha a soustředil se především na obranu. Attila několikrát zahrozil nebezpečnými výpady. Do druhého dějství nastoupili oba mnohem uvolněnější, což se projevilo na četnosti i intenzitě úderů. V samotném závěru druhého kola se oba prezentovali povedenými kombinacemi, které ukončil až gong.

Takticky vedená bitva pokračovala i ve třetím kole, kdy si oba udržovali skvělou defenzivní práci. V záverečném kole se snažil Patrik Kincl převzít iniciativu v utkání a překlomit misky vah na svoji stranu. Jeho snahy k ničemu výraznějšímu nevedly, a Attila Végh si připsal vítězství 3:0 na body.

Patrik Vrbovský vs. Gábor Boráros

První kolo tohoto pikantního souboje jednoznačně patřilo Gáboru Borárosovi, který se lépe pohyboval i trefoval své údery. Rytmus kontroval rychlými údery z přední ruky, což ale Boráros s vyjímkou posledních vteřin úvodního kola dobře četl.

Ve druhém kole pokračoval Boráros v aktivitě, Rytmus ale znovu prokazoval svoji neuvěřitelnou odolnost. Co do přesných zásahů ovšem získal i toto kolo pro sebe právě Boráros a to zejména díky tvrdým úderům na spodek. Ve třetím kole šel Rytmus poprvé do počítání poté, co inkasoval přesný zásah na bradu. Ani v tomto kritickém momentu ale nešel k zemi!

Čtvrté kolo přineslo prakticky totožný scénář, jako v dosavadním průběhu utkání. Rytmus byl ve všech kolech pod tlakem Gábora Borároše, který si připsal zasloužené a jednoznačné vítězství 3:0 na body. Nutno ale smeknout před Rytmusem, který prokázal neuvěřitelné srdce bojovníka.

Pirát Krištofič vs. Alex Cverna

Souboj dvou zápasníků z jiných váhových kategorií začal poměrně opatrně z obou stran. Pirát se podle předpokladů dobře pohyboval, Cverminátor ale několikrát vyslal svůj obávaný zadní direkt. Ve druhém kole Cverna utrpěl tržnou ránu nad obočím, stále však hrozil tvrdými údery. Jeden z nich si dokonce našel svůj cíl a Pirát se dostal poprvé do problémů.

Také třetí kolo přineslo velmi vyrovnaný průběh. Pirát znovu "nakoupil" několik tvrdých úderů soupeře. Sám zasahoval zejména na krátkou vzdálenost. Průběh utkání přinesl i několik faulů z obou stran, kdy si to oba místy pletli s MMA, které jim je samozřejmě bližší. Čtvrté kolo už se změnilo ve velkou exhibici, kterou přerušilo až opětovné ošetření Alexe Cverny. Český těžkotonážník si ale ve druhé polovině zápasu připsal více přesných úderů, což nakonec vyústilo v nezvyklou remízu.

Čis T vs. Frayer Flexking

První kolo se neslo ve znamení aktivity Frayera Flexkinga. Ten vypadal mnohem lépe fyzicky a překvapivě uvolněněji. Druhé kolo začalo velmi zběsile z obou stran. Přestřelka úderů nakonec skončila tvrdým KO z dílny Frayera Flexkinga. Přesný úder na bradu legendárního rappera Čistychova byl tím posledním, co se v zápase událo.

Denis Farkaš vs. Jakub Gazdík

Souboj dvou mladých boxerů Farkaš vs. Gazdík snesl od úvodních vteřin přisná měřítka a nabídl pohledný box z obou stran. Přesnější a rychlejší byl v zápase Jakub Gazdík a to i navzdory optickému tlaku ze strany Denise Farkaše. Svěřenec Attily Végh z SFG předvedl v utkání sice velké srdce a odolnost, na svého soupeře Jakuba Gazdíka ale i tak nestačil 2:0 na body.

Moloch vs. Laky Royal

V prvním zápase celebrit byl k vidění velmi zajímavý duel. Laky Royal dokázal už v prvním kole knokautovat Vlavo Molocha a i po zbytek zápasu byl lepším boxerem. Navzdory sázkovým kurzům si tak slavný kadeřník připsal velmi cenné vítězství 3:0 na body. Nutno dodat, že oba dali do zápasu naprosto vše a po zápase si vyčerpaní padli kolem krku a prokázali si vzájemný respekt.

Michal Plesník vs. Michal Ryba

Premierový galavečer Fight NIght Challenge odstartoval zápas Plesník vs. Ryba. Papírový favorit a člen SFG Michal Plesník si od úvodních minut hlídal průběh jednotlivých kol, přesně trefoval své údery a trpělivě tak sbíral plusové body. Michal Ryba, který vzal zápas doslova na poslední chvíli se prakticky k ničemu nedostal a s nesmírně těžkým soupeřem padl na body.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...

Pirát se v boxu postaví Alexandru Cvernovi

FNC: Krištofič vs. Cverna kurzy, analýza a livestream

Těžká váha ⚖️ Alexandr Cverna vyzve v boxu 🥊️ Piráta Krištofiče. 🏴‍☠️ Komu zápas mezi 16 provazy sedne lépe? Tady je analýza a sázkový tip!

Atilla Végh

Attila Pumukli Végh - životopis a zápasy MMA bojovníka

Attila Pumukli Végh je nejlepším slovenským MMA bojovníkem všech dob❗ Podařilo se mu i získat titul v polotěžké váze americké organizace...