Kníže nedal Rytmusovi vydechnout, rapper měl ale tvrdou hlavu

Během sobotní FNC jsme byli svědky očekávaného souboje mezi legendárním Petrem Knížetem a rapperem Rytmusem. Jak svůj zápas soupeři hodnotili? A kdy je znovu uvidíme v akci?

Rytmus vs. Kníže Foto: Profimedia

Kníže do toho šlapal už od začátku, Rytmus statečně odolával

Ještě před turnajem Petr Kníže v rozhovoru pro iSport.cz prozradil, jak se jeho zápas s Rytmusem vlastně upekl. Oba soupeři v každém případě věnovali přípravě spoustu času a energie a během akce v ringu to bylo znát.

Navzdory tomu, že Rytmus Monsterův tlak neustál a prohrál zápas na body, statečně se držel po celá tři kola a to mu po zápase vyneslo i obdiv soupeře. „... Hlavu má betonovou jako já, takže ustojí hustý pecky...“ přiznal po akci Monster, nazval Rytmuse v tom nejlepším slova smyslu „magorem“ a smeknul před ním pomyslný klobouk.

Monster šel však navzdory ne zcela funkční noze a nezkušenosti se zápasením v boxu do boje velmi energicky a tvrdě a už od první vteřiny nedal Rytmusovi vydechnout„... to nebylo, že bam bam bam a odešel... to bylo zespoda, zboku, zepředu... cítil jsem tam to sebevědomí, tu zkušenost... nečekal jsem, že Monster takhle vyběhne, čekal jsem, že bude nějaká oťukávačka,“ popsal své pocity ze zápasu Rytmus.

Rytmus však přiznal, že tlak ucítil už ve chvíli, kdy Monstera uviděl před zápasem. „Běžný smrtelník mi dá určitě zapravdu, že se mu roztřesou kolena a přijde velká pravda, velké zrcadlo, že tam prostě stojí tvrdý šampion, legenda. A najednou mi dojde, že jdu do boje s ním,“ vysvětlil rapper a dodal, že pro něho byla čest dostat do nosu zrovna od takové legendy, jakou Monster nepochybně je.

„Dovedu si představit, že bych si vzal nějakého rapera...“ řekl Rytmus na otázku, zda ho ještě někdy v ringu uvidíme, ale pak podotknul, že už i své ženě slíbil, že do dalšího zápasu nepůjde. „Ale to říkám teď,“ zasmál se a nechal tak celou věc otevřenou.

Petr Monster Kníže přiznal, že pro něho byla příprava na Rytmuse takovou předpřípravou na nadcházející případný MMA zápas. Prozradil, že pokud se všechno podaří domluvit, jeden takový by ho mohl čekat na podzim. S kým by se měl v kleci potkat, však zatím říct nemohl.

Zdá se tedy, že ať už mezi soupeři probíhalo před zápasem cokoli a ať už to mezi nimi vřelo, jak chtělo, společný souboj je paradoxně „usmířil“, ani jeden nešetřil chválou na adresu toho druhého a je znát, že pánové k sobě v tuto chvíli chovají velký respekt.

Petra Monstera Knížete se podařilo porazit jen pár šťastlivcům, připomeňte si jeho zápas s Davidem Kozmou:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Souboj roku se kvapem blíží

Očekávaná bitva roku se blíží. Kolik si vydělají Vémola a Kincl?

Turnaj Oktagon 43 v O2 Areně se kvapem blíží. ⚡ S jakou sumou mohou aktéři hlavního zápasu Patrik Kincl a Karlos Vémola počítat na výplatní...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Nate Diaz

Paul s Diazem se kočkovali na staredownu, došlo i na kontakt

Poprvé se proti sobě postavili tváří v tvář. Jake Paul a Nate Diaz mají za sebou úvodní tiskovou konferenci před očekávaným boxerským...