Bude to o chytrosti, říká Kincl. Inspektor ukazuje trénink na Peňáze. Roli hraje mimo jiné výška

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Patrika Kincla čeká co nevidět titulová obhajoba na velkolepém stadionu v Edenu. Prozradil, jak se na talentovaného Peňáze připravuje. Roli bude hrát například výška a půjde skutečně o milimetry.

Patrik Kincl Foto: OKTAGON MMA

Bude to o detailech

Velkolepý turnaj v Edenu se nezadržitelně blíží a všichni zápasníci z pěkně nabité karty se v tuto chvíli pořádně potí v přípravě. Totéž platí i pro bojovníky jednoho z titulových zápasů, šampiona střední váhy Patrika Kincla a talentovaného bojovníka a vyzyvatele Matěje Peňáze.

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Matěj Peňáz volal po titulové šanci už nějakou dobu a po zdravotních peripetiích se konečně dočká. Inspektor platí za skutečně komplexního zápasníka, Matěj je na druhé straně odchovaný postojem, jeho zem se ale dle jeho vlastních slov i dle slov jeho trenérů a sparingpartnerů značně zlepšila.

O Patriku Kinclovi je známo, že je v boji na zemi přeborník, svého soupeře ale rozhodně nepodceňuje a připravuje se na něj velmi svědomitě. „Matěje mám na piedestalu a některé jeho zbraně si záměrně přifoukávám, aby mě to donutilo víc makat,“ prozradil Inspektor v promo videu OKTAGONu Cesta na Eden.

„Matěj dosáhne o deset centimetrů dál než já a je to znát jak v zápase, tak v tréninku a tam to bude muset bejt o chytrosti. S Matějem půjde fakt o milimetry, to znamená dlouhý ruce musí být opravdu dlouhý, rychle zkracovat a pryč,“ dodal Kincl.

sipka OKTAGON 58: Vémola vs. Végh 2 – datum, karta, kurzy, analýza, tip a livestream

„Já Matěje vnímal jako jednoho z top českých postojářů s velkými mezerami na zemi, ale to si myslím, že se hodně změnilo, ale pořád si nemyslím, že to je na mé úrovni,“ připustil Patrik Kincl.

Trápí Kincla zdravotní problémy?

Server MMA shorties přišel se spekulací, že se Patrik Kincl potýká v současné chvíli se zdravotními problémy. Zvěsti o komplikacích prý přišly z více zdrojů, nic ale není zatím potvrzené. Doufejme tedy, že tomu tak není a že nám Matěj s Patrikem budou moci na turnaji OKTAGON 58 předvést pořádnou štípanou.

Podívejte se, jak Inspektor trénuje na Matěje Peňáze:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET - získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola promluvil o výplatě za odvetu s Attilou Véghem

Karlos Vémola přibližuje výplatu za odvetu století s Attilou Véghem. Na kolik si přijde?

Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2 bude největší událostí na tuzemské MMA scéně v letošním roce. Podívejte se, kolik peněz vydělají za odvetný...

Vlasto Čepo na Edenu

Vlasto Čepo se připravuje na Eden. Jaká netradiční role ho tentokrát čeká?

Už 8. června se uskuteční největší MMA turnaj ✔pod širým nebem v Edenu. Organizace Oktagon MMA povolala dalšího zápasníka, kterého fanoušci...

Karlos Vémola

Karlos Vémola odhaluje velké plány po Odvetě století a prozrazuje, kdo ho inspiroval k Osscastu

Karlos Vémola co nevidět ukončí kariéru zápasníka.👊 Terminátor se teď plně soustředí na Odvetu století, představu o budoucnosti ale přece...