Attila Végh prozrazuje, kde nastal zlomový okamžik. Jak svou taktiku zpětně hodnotí naopak Vémola?

Výsledek i průběh Odvety století mnohé překvapil. Jak zápasníci hodnotí svůj čas v kleci s odstupem, když už opadly ty nejintenzivnější emoce? A kde nastal podle Attily Végha bod zlomu, který o zápasu rozhodl?

Odveta století Foto: Profimedia

Végh: Karlos dělal, co umí nejlíp

Mnozí měli ohledně výsledku a průběhu Odvety století jasno, co se ale Terminátorovi i po některých prohrách musí nechat, je fakt, že se dokázal ze svých nezdarů poučit a na Edenu svou taktikou překvapil nejen Attilu. Jak Vémola zpětně hodnotí svůj výkon a kde v zápase vnímal bod zlomu Végh?

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

„Karlos prosadil tu svou silnou stránku, to znamená, s týmem jsme věděli, že má dvě věci, které umí velmi dobře, to je arm triangle a škrcení zezadu. Uznávám, že i když jsem to věděl, tak se mu to podařilo udělat, takže klobouk dolů,“ připustil Végh ve svém vysílání na instagramu.

„Pro mě byl ten zlomový moment asi, jak jsem se poprvé dostal na tu zem, ani nevím, jak jsem se tam dostal, možná že Karlos mě zrovna trefil náhodou. Najednou jsem si uvědomil, že jsem na zemi a v tu chvíli to začalo,“ popsal bod zlomu Attila. „Karlos velmi dobře vyvinul ten tlak, dělal to, co umí nejlíp,“ dodal.

Vémola: Rozhodly moje údery

Karlos k ukončení Attily sice využil své oblíbené techniky arm triangle, průběh zápasu ale nebyl pro Terminátora úplně typický. Jak Vémola přiznal v rozhovoru pro CNN Prima News, poučil se mimo jiné z neúspěšného zápasu s Patrikem Kinclem.

„Hodně se mi osvědčila věc, kterou ode mě lidi nečekali, a to byla práce na kleci. Po tom kiksu, co jsem udělal s Kinclem, že jsem se spoléhal na body a jenom jsem tlačil, tak jsem si řekl, že tady na to spoléhat nebudu. Hodně jsem ustupoval, posílal jsem mu tam lokty, kolena,“ popsal Vémola.

„Dělal jsem věci, kterými jsem mu třeba úplně neubližoval, ale on se jich obával, aby náhodou to koleno nepřišlo znovu, nebo ten loket, a tím se mi víc otevřel k takedownům nebo jiným věcem.

My jsme na tom hodně pracovali a ten level change, ta změna, úder, spadnout dolů, na druhou stranu, myslím si, že to tentokrát fungovalo, protože když si vzpomenu na zápas s Kinclem, tak jsem byl furt v jedné pozici a myslel jsem si, že tím, že tlačím, že dominuju,“ připomněl Karlos.

„Tenhle ten mix fungoval a myslím, že ani Attila, ani jeho tým to nečekali, že budu takhle rychle měnit pozice a přicházet s úderama. Nikdo by tohle nečekal, ale moje údery na Attilu Végha rozhodly, protože pár jich do hlavy dostal a ten přechod na ten triangle, to už je jedna z věcí, kterou trénujeme dnes a denně a je to taková moje rutina, ale ten tlak jsem vytvořil k tomu, abych si tam přešel,“ dodal Terminátor.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 500,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh

Vémola vs. Végh 3? Jak pravděpodobný je scénář, že se dočkáme trilogie?

Mnozí v Odvetě století favorizovali Attilu Végha, ale chyba lávky.🔥Teď to mají bojovníci jedna jedna a nabízí se, že bychom se mohli dočkat...

Karlos Vémola vyhrál v Edenu

Karlos Vémola se v Edenu pomstil Attilovi Véghovi. Ve 2. kole nasadil vítězné škrcení

Hlavní zápas turnaje Oktagon 58 Vémola vs. Végh nabídl fantastickou podívanou.💎 Karlos Vémola předvedl obrovskou výdrž a podmanil si...

Makhmud Muradov a Ondřej Novotný

Mach Muradov se vrací do organizace Oktagon MMA! Promotér Novotný to oznámil v Edenu

Uzbecký zápasník s českým srdcem a početným zástupem fanoušků Makhmud Muradov se po 5 letech vrací tam, kde svou hvězdnou kariéru...