Tadeáš Růžička padl v bare knuckle organizaci v prvním kole! Zamíří teď Mawar do Red Face?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tadeáš Růžička si v neděli konečně odbouchal boxerský duel v organizaci pořádající hlavně souboje na holé pěsti. Josef „Tyson“ Škop jednoznačně dominoval. Kde uvidíme Růžičku příště?

Růžička vs. Škop Foto: Facebook/ValhallaFighting

V boxu s Tysonem se Mawar úspěchu nedočkal

Tadeáš Růžička si měl svůj první boxerský zápas v bare knuckle organizaci odbouchat už před nějakou dobou, kvůli zdravotním komplikacím se však souboj uskutečnil až teď v neděli. Mawar nastoupil proti talentu organizace Valhalla Fighting Josefu „Tysonovi“ Škopovi. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Očekávala se pořádná a dost možná vyrovnaná přestřelka, nic takového se ale nekonalo. Šlo o čistý box a Škop v něm od počátku jasně dominoval. Zápas se nakonec nedočkal ani druhého kola.

Růžička schytával sprchu tvrdých ran jak do obličeje, tak na spodek a během prvního kola se nechal celkem třikrát knockdownovat. Potřetí už rozhodčí zápas definitivně ukončil a výhra šla na stranu Škopa.

Co bude dál?

Tadeáš „Mawar“ Růžička patří bezpochyby mezi českou postojářskou špičku, a to i navzdory všem svým průšvihům, které v poslední době řešil. Fanoušci postojářských disciplín už dlouho volají po jeho duelu s Václavem Sivákem, který se ale aspoň na půdě organizace RFA zatím nepovedlo domluvit.

Ačkoli si fanoušci na sociálních sítích dělají srandu, že by se teď s Václavem Sivákem měl utkat Škop, duel Růžička vs. Sivák chce jistě vidět stále velká spousta lidí. A možná se toho dočkají. Podle všeho teď o téhle možnosti pánové jednají s organizací Red Face.

Že je nemožné, aby si dva takoví sportovci střihli společný duel v rámci organizace, která nevyniká zrovna sportovními výkony? V případě Růžičky už se tak stalo. Objevil se v populárnější organizaci Clash of the Stars, a jak Václav Sivák připustil v rozhovoru během osmého galavečera této organizace, ani on by se účasti v turnaji Clashe nebránil.

Sivák a Růžička nejednou naznačili, že by si v případě jejich společného duelu představovali lepší platební podmínky, než jim byly nabízeny, a tak je možné, že kdo nabídne více, zkrátka vyhraje. Uvidíme tedy, co se v nejbližší době upeče a zda a kde se tohoto duelu konečně dočkáme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mawar vs. Tyson

Valhalla Fighting: Mawar vs. Tyson – datum, místo, karta, lístky a další info

Bojovníci organizace soubojů obnažených kloubů se opět chystají do akce.⚡ Kdo se v neděli v tradičním klubu Storm chystá pobít holými...

Rendys Blahovský

Rozhovor s Rendysem Blahovským: "Chci zápasit a posouvat se čím dál výše"

Bývalý kulturista Rendys Blahovský by si do konce roku rád střihl další zápas v organizaci Clash of the Stars. S kým to bude, se dočtete v...

Pavel Novotný

VIDEO: Starosta Pavel Novotný se už pilně připravuje na zápas s Psychopatem Alešem Bejrem

Není na co čekat. Zápas mezi Pavlem Novotným a Alešem Bejrem na Clash of the Stars 9 byl oficiálně oznámen ☝ a na řadu přichází náročná...