FEN 32: LOTOS Fight Night 4: Dusza vs. Čambal

Roland Čambal se vrací zpátky do akce. Na turnaji FEN 32 nastoupí proti domácímu favoritovi Szymonu Duszovi. Podívejte se na kurzy a informace v článku.

Roland Čambal bude bojovat na turnaji FEN Foto: Instagram/fightexclusivenight

FEN 32: LOTOS Fight Night 4: Dusza vs. Čambal informace, datum a kurzy

Turnaj polské organizace FightExclusiveNight s názvem FEN 32: LOTOS Fight Night 4 se koná 20. února. V akci se ukáže i známý slovenský bojovník Roland Čambal. Na zápasy FEN jsou rovněž vypsány i kurzy u Fortuny. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s bonusem zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

FEN 32: Lotos Fight Night 4 nabídne zajímavé zápasy. Už nyní je navíc potvrzený duel mezi slovenským Rolandem Čambalem a Szymonem Duszou. Čambalovi v minulosti změřil síly například s Gáborem Borárosem. V posledních letech se mu ovšem příliš nedaří.

TIP Vítěz Szymon Dusza v kurzu 1,20 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem na MMA

Dusza zvítězí

Aktuálně má na kontě tři prohry v řadě. Polský fighter Dusza je navíc vynikající v postoji. Hned sedm z devíti výher získal díky KO/TKO. Polák bude v souboji rychlejší a přesnější. Na tiket patří výhra favorita z Polska.

FEN 32: LOTOS Fight Night 4 fight card, program a výsledky

Fight Card galavečeru FEN 32 aktuálně nabízí 6 zápasů. Pořadí fightů se ještě může měnit. Po skončení turnaje zde naleznete i aktualizované výsledky-

FEN 32: LOTOS Fight Night 4 - program a výsledky
Wojciech Janusz vs. Marcin Łazarz
Kamil Gniadek vs. Piotr Poniedziałek
Szymon Bajor vs. Ednaldo Oliveira
Szymon Dusza vs. Roland Čambal
Piotr Walawski vs. Rafał Lewoń
Cezary Oleksiejczuk vs. Djamil Chan

FEN 32: LOTOS Fight Night 4 livestream sledovat online na internetu

Zápasy galavečeru FEN 32 bohužel v českých ani slovenských sportovních televizích neuvidíme. Jeidnou možností jsou tak livestreamy. Oficiální stream přes PPV bude možné zakoupit přímo na oficiálních stránkách organizace FightExclusiveNight

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.