Kde a kdy sledovat Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré? Livestream zdarma

Oktagon 35 s hlavním zápasem Patrika Kincla s Alexem Lohorém se koná už dnes v sobotu od 18:00. Podívejte se na kompletní návod ke sledování livestreamu všech zápasů zdarma.

Sledujte živě Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré o titul ve střední váze Foto: OKTAGON MMA

Kde a kdy sledovat Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré? Livestream zdarma

Už dnes v sobotu 17. září proběhne Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré, který rozhodne o majiteli titulu ve střední váze. Galavečer proběhne v brněnské Winning Group Aréně. Začátek turnaje je v 18:00. Kromě bitvy Patrika Kincla s Alexem Lohorém se můžeme těšit na fight Fodor vs. Ryšavý a Kalašnik vs. Dos Santos. Všechny zápasy můžete sledovat zdarma živě na internetu. Klikněte zde a sledujte Oktagon 35 v livestreamu zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kompletně celý turnaj Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré zdarma odvysílá živě v livestreamu sázková kancelář Tipsport. Na Tipsport TV tak v online streamu uvidíte všechny zápasy a to i včetně Prelims. Pro spuštění živého přenosu si stačí v posledních 7 dnech vsadit za 30 Kč. Pro nové sázkaře je navíc připraven bonus 300 Kč zdarma za registraci.

Sledujte živě a zdarma Oktagon 35

Oktagon 35 live stream PPV cena, živě a přímý přenos v TV z Brna

Druhou možností ke sledování turnaje Oktagon 35 je jako obvykle placený oficiální přenos PPV. Cena za PPV v sobotu je 13,99 eur a výhodou je Full HD kvalita obrazu a zároveň přímo podpoříte organizaci Oktagon. Zároveň můžete i přepínat mezi českým a anglickým komentářem. Livestream poběží na platformě Oktagon TV. Přímý přenos v českých sportovních televizích dostupný nebude. Jedinou možností ke sledování jsou tak zmíněné live streamy.

Oktagon 35 Patrik Kincl vs. Alex Lohoré zdarma sledovat živě + free prelims

I na turnaji Oktagon 35 se fanoušci mohou těšit na free prelims, což je úvodní zápas dostupný zcela zdarma na Youtube. Ostatní fighty můžete sledovat na Tipsport TV a Oktagon PPV.

1️⃣ Bude možné sledovat Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré živě?

Kompletně všechny zápasy na Oktagonu 35 bude možné sledovat v přímém přenosu živě na internetu. Pro návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Mohu sledovat Oktagon 35 v livestreamu i na mobilu?

Všechny duely na turnaji Oktagon 35: Kincl - Lohoré můžete samozřejmě sledovat i na mobilních telefonech a tabletech. Více o streamech se dozvíte v tomto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Úřadujícího šampiona Patrika Kincla čeká obhajoba s Alexem Lohoré

Oktagon 35 Brno: Kincl vs. Lohoré - kurzy, karta a livestream

Oktagon v Brně ⚡ se uskuteční 17. září a pro moravskou metropoli půjde o mimořádnou sportovní událost✔️. Veškeré informace najdete v tomto...

Andrej Kalašnik

Oktagon 35: Kalašnik vs. dos Santos sázkový tip, analýza a stream

Brněnský Andrej Kalašnik je jedním z největších taháků turnaje Oktagon 35. Do cesty se mu postaví nepříjemný Brazilec Joel Dos Santos. Na...

Adam Raiter bude bojovat na Oktagonu 35

Oktagon 35: Nathan Dzaba vs. Adam Raiter kurzy a livestream

Zápas Adama Raitera s Nathanem Christiánem Dzabou na Oktagonu 35 budí zasloužené emoce. Podívejte se na analýzu Survivor souboje Nathan vs....