Oktagon Výzva Německo: informace, týmy, bojovníci

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Největší česko-slovenská MMA organizace Oktagon se odhodlala k zásadnímu kroku. Nově se pokusí fanoušky oslovit v zahraničí, konkrétně v Německu. Na tamější trh vstupuje prostřednictvím odzkoušené reality show Oktagon Výzva. Podrobnosti k německému vydání tohoto projektu se dozvíte v článku.

Oktagon Challenge Germany Foto: OKTAGON MMA

Oktagon Challenge Německo - datum a informace

Před organizací Oktagon MMA stojí další obrovská výzva. A to doslova. Promotéři Palo Neruda a Ondřej Novotný se spolu s nově vznikajícím německým týmem po dlouhých měsících příprav pustili do expanze mimo hranice Česka a Slovenska.

sipka Zaregistrujte se jednoduše u Tipsportu a sázejte na MMA s bonusem

V rámci vstupu na německou půdu se v polovině března 2022 rozběhlo natáčení Reality show Oktagon Výzva Německo. V ikonické hale Festhalle ve Frankfurtu se vůbec poprvé koná jakýkoliv MMA projekt. Tomu předcházela i náročná byrokracie a složitá komunikace podobná té z dob začátků organizace Oktagon na česko-slovenské scéně. I to je však o důvod více, proč tuto novou cestu sledovat! Úvodní díl bude odvysílán v sobotu 16. dubna 2022!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Reality show Oktagon Výzva má za sebou v Česku a na Slovensku 5 úspěšných řad. V minulosti z nich vzešlo 5 šampionů, kteří fantasticky nastartovaly své kariéry v profesionálním MMA. Tento osud nyní čeká i na jednoho zápasníka v Německu. Většina účastníků jde do Výzvy s naprostým minimem zkušeností, většina z nich bez profesionálního zápasu. Kdo na konci připne obrovsky ceněný pás šampiona?

TV Show Oktagon Challenge Germany (Oktagon Výzva 6 Německo): týmy a trenéři

Oktagon Výzva proti sobě znovu svede dva čtyřčlenné týmy vedené dvojicemi Pütz, Eckerlin vs. Martin a David Zawadovi. Během několika týdnů a natáčecích epizod prověří tento formát televizní show všechny zúčastněné po fyzické i psychické stránce. Na vrchol však vystoupá jen ten nejlepší z nich.

OKTAGON VÝZVA NĚMECKO (VI)
TÝMY
TRENÉŘI TRENÉŘI
David Zawada & Martin Zawada Stephan Pütz & Cristian Eckerlin
Selim Topuz
Simeon Kapuya
Antonio Bila
Hassan Shaaban
Ali Nasir
Endrit Brajshori
Jaime Cordero
Yousef Jarade

Velkolepé finále show Oktagon Výzva 6 se uskuteční 4. června 2022 na turnaji Oktagon 33 ve Frankfurtu. Právě tento turnaj bude prvním oficiálním MMA galavečerem na tomto místě vůbec.

Kromě zápasu o post šampiona Oktagon Výzvy si to tváří v tvář rozdají v hlavním zápase večera trenéři Martin Zavada a Stephan Pütz. V kleci se představí i německá MMA megastar Christian Eckerlin, nebo český terminátor Karlos Vémola. Zájem bojovat na tomto eventu má celá řada česko-slovenských bojovníků.

Jak sledovat Oktagon Výzva Německo živě online? TV Bild, Oktagon TV

Fanoušci v Česku, na Slovensku i v Německu budou mít několik možností, kde sledovat online projekt a díly Oktagon Výzva. Kromě Oktagon.tv poběží všechny epizody i kanálech největšího mediálního domu v Německu Bild.tv a Bild+.

Organizace Oktagon zároveň naznačila, že se Oktagon Výzva Německo pravděpodobně objeví na některé z tuzemských televizí. O detailech vás budeme informovat. V každém případě budou k dispozici české titulky.

Oktagon Výzva video upoutávka

Bude nepochybně zajímavé sledovat, jak se bude Oktagonu u našich západních sousedů dařit, a jak se podaří oslovit německé fanoušky. Potenciál rozjet MMA v Německu je však obrovský, což například spolumajitel Palo Neruda, který má tento klíčový projekt primárně na starost, několikrát zmínil.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy bude startovat německá Oktagon Výzva první epizoda?

Německá verze populárního projektu Oktagon Výzva odstartuje 16. 4. 2022. Podrobnosti a složení týmů najdete uvnitř článku zde

2️⃣ Kde bude k dispozici Oktagon Výzva livestream?

Oktagon Výzva 6 Německo půjde sledovat také online, a to jak z Česka, Slovenska i Německa. Detaily si přečtete v článku.

3️⃣ Kde je možné sledovat Oktagon Výzva program a díly?

Veškeré informace a novinky okolo dění Oktagon Výzva Německo vám přinášíme v článku. V pořadí 6. řada úspěšné Reality show vyvrcholí 4. června na turnaji Oktagon 33 ve Frankfurtu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma a Petr Kníže si to rozdají o titul velterové váhy organizace Oktagon

Oktagon 32: Kozma vs. Kníže datum, kurzy, karta a livestream

Mnohokrát odložený turnaj v Ostravě nabídne fanouškům nezapomenutelný zážitek✔️. Vše důležité o MMA galavečeru v Ostravar Aréně najdete v...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...