BOX o krále těžké váhy: Kdy a kde sledovat: Usyk vs. Fury živě? ONLINE LIVESTREAM

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu večer si to mezi 16 provazy rozdají šampioni Oleksandr Usyk a Tyson Fury. Radu, kde sledovat zápas o všechny světové tituly, najdete v článku.

Tyson Fury vs Oleksandr Usyk Foto: Fayez Nureldine / AFP / AFP / Profimedia

Fury vs. Usyk kde sledovat livestream online dnes [18.5.2024]

Bitva o krále těžké váhy světové boxu je tady. Šampion organizací WBA, WBO a IBF Oleksandr Usyk změří své síly s Tysonem Furym, který drží titul WBC. Sjednocující souboj o všechny tituly se uskuteční v sobotu 18. května okolo 23:00 v Rijádu. Jak dopadne duel neporažených velikánů? Vsaďte si na zápas s bonusem 500 Kč za registraci ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Zápas Fury vs Usyk (Ring of Fire) 12x3min. – Vsaďte si u Betana

Město Rijád v Saúdské Arábii bude v sobotu dějištěm největší boxerské události roku 2024. Vyhrocený souboj Tyson Fury vs Usyk přitahuje pozornost celého světa a samotná atmosféra mezi oběma tábory je extrémně vyhrocená. Oba fenomenální boxeři ve své kariéře nepoznali přemožitele, což dodává na atraktivnosti vzájemného duelu. Kdo poprvé v ringu padne?

Zápas Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk zařadila do své kurzové nabídky sázková kancelář Betano, kde za registraci a ověření účtu online zdarma získáte pěkný vstupní bonus, za který si můžete rovnou vsadit na svého favorita. V rámci rozšířené nabídky kurzů můžete sázet na:

✏️ KURZY U BETANA: FURY VS. USYK
Vítěz Fury / Usyk bude sražen k zemi
Celkový počet kol Fury / Usyk celkový počet úspěšných úderů
Sázení na přesné kolo i skupinu kol Fury / Usyk celkový počet pokusů o úder
V jakém kole souboj skončí Celkový počet knockdownů
Skončí zápas na body Dostane knockdown a vyhraje
Oba zaznamenají knockdown Fury / Usyk dosáhne knockdownů

Tipy a kurzy Fury vs. Usyk jsou vzácně vyrovnané. Zatímco Usyk představuje moderní éru těžké váhy a svůj styl má založený na nepříjemném levorukém gardu a fantastické technice, Tyson Fury box za poslední roky příliš neupravil a stále těží z brilantní práce přední rukou i obrovském dosahu svých paží. Také on je však považován za jednoho z nejtechničtějších boxerů všech dob.

V posledním zápase s Francisem Ngannouem (výhra na split decision) ale vůbec nepřesvědčil a na základě toho mnoho fanoušků favorizuje ukrajinského „lišáka“ Usyka, na jehož rukavicích si vylámal zuby například Anthony Joshua, Derek Chisora a naposledy Daniel Dubois.

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana

Bude pro zápas Usyk vs. Fury free stream? Jaká je Cena PPV DAZN?

Fanoušci boxu si budou moci tento obrovský zápas vychutnat živě v online live streamu. Stream je možné si zakoupit na osvědčené platformě dazn.com:

  • 350 Kč / měsíc
  • 249 Kč / měsíc – zvýhodněný roční balíček + 1 měsíc zdarma

Tentokrát však k ceně balíčku je potřeba přičíst 500 Kč za jednorázový přístup k živému přenosu. V obou variantách balíčků je možné předplatné kdykoliv zrušit. Zápas Usyk vs. Fury v TV živě u nás nepoběží, přestože poskytoval Telly nedávno oznámil zařazení vybraných boxerských eventů do svého vysílacího plánu.

Zápas Usyk – Fury zdarma tedy oficiální cestou dostupný nebude. Někdy se však na internetu objeví různé volně dostupné free streamy, které však oplývají obrovským množstvím reklam a kvalita obrazu je často nedostatečná.

1️⃣ Jak sledovat boxerský zápas Usyk vs Fury live stream zdarma?

V sobotu 18. května se uskuteční ostře sledovaný zápas mezi Tysonem Furym a Oleksandrem Usykem a všechny světové tituly těžké váhy. Informace o sledování online livestreamu vám přinášíme uvnitř článku.

2️⃣ Bude zápas USYK FURY v televizi?

Boxerský mega šlágr Usyk vs. Fury u nás v televizi dostupný nebude. Souboj však můžete sledovat živě online. Více se dočtete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

John Fury si ze šarvátky odnesl krvavé zranění

VIDEO: Před zápasem Fury vs. Usyk se strhla rvačka v zákulisí a tekla krev. Kdo to způsobil?

Napjatá atmosféra před víkendovým mega soubojem a krále těžké váhy mezi Tysonem Furym a Oleksandrem Usykem se začíná stupňovat. Více se...

Zásadní změna pro zápas Jakea Paula s Mikem Tysonem

Zásadní změna pro zápas Jakea Paula s Mikem Tysonem. Souboj o miliony dostává nový rozměr

Očekávaný zápas boxerské legendy ▶️ Mikea Tysona a kontroverzního influencera a boxera Jakea Paula nabírá nový rozměr. O co se jedná se...