BOX: Mike Tyson vs. Jake Paul – přehled kurzů u sázkových kanceláří (AKTUALIZOVÁNO)

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Bude to událost, kterou si nenechají ujít miliony diváků po celém světě. Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na souboj generací Mike Tyson vs. Jake Paul, který se uskuteční v americkém Texasu. Kdo je podle bookmakerů favorit?

sipka AKTUALIZOVÁNO: Zápas musel být odložen na 15. 11. 2024 poté, co se u Mike Tysona vyskytly zdravotní problémy.

Legendární boxer Mike Tyson Foto: Profimedia

Mike Tyson vs. Jake Paul kurzy aktuálně + datum a live stream na Netflixu

Mládí a dravost vs. zkušenosti a sportovní odkaz. Železný Mike Tyson se vrací z boxerského důchodu, aby udělil lekci sebevědomému Jakeu Paulovi. Tuzemské sázkové kanceláře zareagovaly ihned po oznámení zápasu a do své nabídky zařadily kurzy na vítěze. Ostře sledovaný boxerský duel se uskuteční 15. listopadu 2024 na AT&T stadionu v Texasu a fanoušci mohou přímý přenos sledovat za poplatek na Netflixu. Na zápas si můžete už nyní vsadit v atraktivních kurzech!

sipka Získejte bonus 300 Kč zdarma za registraci a ověření účtu ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Kdy bude zápas Jake Paul vs. Mike Tyson box?

U zápasu, jenž dlouho dopředu budí velké kontroverze, muselo dojít k posunutí termínu. Náročná příprava si totiž u legendárního Mikea Tysona vybrala svou daň a jeho tělo mu pro původní termín 20. července 2024 vystavilo stopku.

V tuto chvíli je souboj naplánován na 15. listopadu 2024, přičemž Jake Paul avizoval, že absolvuje do té doby další zápasy pod různými pravidly.

BOX: Mike Tyson vs Jake Paul kurz u sázkových kanceláří v ČR

Ať už si o tomto zápase myslíte cokoliv, dá se předpokládat, že náběry sázek u nové sázkové kanceláře BetX, Tipsportu nebo Fortuny, budou trhat rekordy. Jak to aktuálně vidí bookmakeři sázkových kanceláří, vám přiblíží následující tabulka.

KURZY NA VÍTĚZE ✅
KDE JAKE PAUL MIKE TYSON
Tipsport 1,50 2,38
Fortuna 1,50 2,95
BetX 1,42 2,65
Chance 1,50 2,38

* Kurzy k 7. 7. 2024

Mike Tyson vs Jake Paul Tipsport

U sázkové kanceláře Tipsport se můžete podívat na aktuální rozložení vkladů a sázkové příležitosti pro zápas Tyson vs. Paul. Od oficiálního ohlášení tohoto duelu je v roli kurzového favorita Jake Paul, avšak kurz na jeho vítězství postupně roste. To je dáno například tím, že Mike Tyson zveřejňuje videa z tréninků, na kterých vypadá i v pokročilém věku velice solidně.

Zápas Paul vs. Tyson musel být ovšem kvůli zdravotním problémům Mike Tysona odložen. Původní termín 20. července tak nahradilo datum 15. listopadu 2024. Na boxerský duel generací si můžete vsadit s bonusem 500 Kč za jednoduchou online registraci.

Bonus Tipsport

Zápas Tyson vs. Paul přitahuje pozornost celého světa

30 let. Takový věkový rozdíl je mezi oběma muži, kteří se proti sobě postaví za obrovského zájmu celého světa. Legendární Mike Tyson se nechal zlákat mimořádnou finanční nabídkou, kterou na stůl vysázel youtuber a byznysmen Jake Paul prostřednictvím své boxerské organizace Most Valuable Promotions.

Jake Paul už dávno není boxerským zelenáčem, který při svých začátcích čelil posměchu. Na svém kontě má aktuálně 10 profesionálních zápasů, přičemž 9x zvítězil a v šesti případech dokonce ukončil své soupeře před časovým limitem. Nad jeho síly byl po těsném bodovém výsledku pouze Tommy Fury.

Zápas Paul vs. Tyson budí od prvního okamžiku po oznámení obrovské emoce. Jedno je ale jisté. Všichni budou chtít vidět, jak se tento střet generací bude vyvíjet, a kdo nakonec odejde z ringu jako vítěz.

Úroveň soupeřů a velká vítězství v podání Mikea Tysona jsou sice na míle vzdálené od Jakea Paula, přesto je to právě kontroverzní "Problémové dítě", kdo je v očích veřejnosti, ale i fanoušků a odborníků poměrně jasným favoritem.

Tyson vs. Paul pravidla

Dlouho se spekulovalo, zda zápas Paula s Tysonem bude exhibiční, nebo profesionální. Ve světle nejnovějších vyjádření to vypadá, že Texaská komise pro licence a předpisy (TDLR) vyjde vstříc oběma boxerům a umožní, aby byl zápas veden jako profesionální.

  • Rukavice 16 uncí
  • 8 kol po 2 minutách
  • Testy EEG a EKG (kontrola užívání steroidů)

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jaké jsou aktuálně pro zápas Mike Tyson vs Jake Paul kurzy?

Na zápas v boxu Mike Tyson vs. Jake Paul si můžete vsadit u sázkových kanceláří. Aktuální favoritem je podle bookmakerů Jake Paul. Na aktuální kurzy se podívejte v článku.

2️⃣ Kdy je zápas Tyson vs Jake Paul?

Box Tyson vs. Paul se uskuteční 15. listopadu 2024 na legendárním AT&T stadionu v americkém Texasu. Podrobné informace se dočtete uvnitř článku.

Hodnocení boxerského zápasu Paul vs. Tyson: 8,3/10

  • Datum a místo konání: 15. 11. 2024, Texas, USA
  • Nabídka sázek: Kurzy ostře sledovaný boxerský duel najdete u některých sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mike Tyson a Jake Paul

Měl by ses stydět! slyší Jake Paul ze všech stran. Kritika prší jak z řad fanoušků, tak bojovníků

Jake Paul a Mike Tyson včera oznámili světu společný zápas v ringu.💪 Půjde rozhodně o velkou událost, ale ne každý se s duelem...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí – program a kde sledovat box živě

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...