BOX: Mike Tyson vs. Jake Paul – přehled kurzů u sázkových kanceláří (AKTUALIZOVÁNO)

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Bude to událost, kterou si nenechají ujít miliony diváků po celém světě. Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na boxerskou exhibici Mike Tyson vs. Jake Paul, která se v Texasu uskuteční 20. července 2024. Kdo je podle bookmakerů favorit?

Legendární boxer Mike Tyson Foto: Profimedia

Mike Tyson vs. Jake Paul kurzy aktuálně

Mládí a dravost vs. zkušenosti a sportovní odkaz. Železný Mike Tyson se vrací z boxerského důchodu, aby udělil lekci sebevědomému Jakeu Paulovi. Tuzemské sázkové kanceláře zareagovaly ihned po oznámení zápasu a do své nabídky zařadily kurzy na vítěze. Ostře sledovaný boxerský duel se uskuteční 20. července na AT&T stadionu v Texasu a fanoušci mohou přímý přenos sledovat za poplatek na Netflixu.

sipka Získejte bonus 300 Kč zdarma za registraci a ověření účtu ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

BOX: Mike Tyson vs Jake Paul kurz u sázkových kanceláří v ČR

Ať už si o tomto zápase myslíte cokoliv, dá se předpokládat, že náběry sázek u Tipsportu, Fortuny, Betana či SYNOT TIPu budou trhat rekordy. Jak to aktuálně vidí bookmakeři sázkových kanceláří, vám přiblíží následující tabulka.

PŘEHLED KURZŮ
Zápas Fortuna Tipsport Betano SYNOT TIP
J. Paul vs. M. Tyson 1,65 X 2,11 1,70 X 2,01 1,62 X 2,20 1,59 X 2,17

* Kurzy k 20. 4. 2024

30 let. Takový věkový rozdíl je mezi oběma muži, kteří se proti sobě postaví za obrovského zájmu celého světa. Legendární Mike Tyson se nechal zlákat mimořádnou finanční nabídkou, kterou na stůl vysázel youtuber a byznysmen Jake Paul prostřednictvím své boxerské organizace Most Valuable Promotions.

Jake Paul už dávno není boxerským zelenáčem, který při svých začátcích čelil posměchu. Na svém kontě má aktuálně 10 profesionálních zápasů, přičemž 9x zvítězil a v šesti případech dokonce ukončil své soupeře před časovým limitem. Nad jeho síly byl po těsném bodovém výsledku pouze Tommy Fury.

Zápas Paul vs. Tyson budí od prvního okamžiku po oznámení obrovské emoce. Jedno je ale jisté. Všichni budou chtít vidět, jak se tento střet generací bude vyvíjet, a kdo nakonec odejde z ringu jako vítěz.

Úroveň soupeřů a velká vítězství v podání Mikea Tysona jsou sice na míle vzdálené od Jakea Paula, přesto je to právě kontroverzní "Problémové dítě", kdo je v očích veřejnosti, ale i fanoušků a odborníků poměrně jasným favoritem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mike Tyson a Jake Paul

Měl by ses stydět! slyší Jake Paul ze všech stran. Kritika prší jak z řad fanoušků, tak bojovníků

Jake Paul a Mike Tyson včera oznámili světu společný zápas v ringu.💪 Půjde rozhodně o velkou událost, ale ne každý se s duelem...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...