Kdo bude na konci roku držet titul UFC? Vsaďte si u Betana na šampiony jednotlivých divizí

Betano zařadilo do své kurzové nabídky poměrně netradiční sázkovou příležitost. Dokážete odhadnout, kdo bude v UFC držet titul na konci letošního roku?

Šampionský pás UFC Foto: Profimedia

Kurzy na držitele UFC titulu na konci roku 2024

Sázková kancelář Betano má pro sázkaře unikátní nabídku. Právě zde si totiž můžete vsadit na to, kdo bude na konci roku 2024 šampionem konkrétní váhové kategorie v UFC. Podaří se Jiřímu Procházkovi letos znovu vystoupat až na vrchol polotěžké váhy v kurzu 9,00? Vsaďte si na to u Betana s bonusem za online registraci

Vsaďte si na MMA u Betana

Dlouhodobé kurzové příležitosti na bojové sporty jsou v rámci tuzemských sázkovek hodně vzácné. Možná i proto Betano vypustilo do světa neobvyklé kurzy na UFC šampiony, které najdete v sekci bojové sporty → UFC.

V průběhu celého roku pak můžete sledovat, jak blízko, nebo naopak daleko, je váš vsazený favorit k tomu, aby byl k poslednímu dni roku 2024 právě on majitelem titulu v dané váze. Tento typ sázkových kurzů je zajímavý zejména pro ty, kdo sledují dlouhodobě dění v konkrétní váhové kategorii organizace UFC a zároveň potenciál jednotlivých bojovníků z TOP 15 žebříčku.

K tomu, aby váš tip byl na konci roku úspěšný, potřebujete nejen velký přehled, ale i štěstí na absenci vážných zranění. Na druhou stranu jsou ale některá jména ohodnocena skutečně lákavými kurzy.

To nakonec platí i v případě Jiřího Procházky. Betano vypsalo kurz 9,00 na to, že bude český samuraj na konci roku 2024 šampionem UFC. Polotěžká divize, které aktuálně vládne Brazilec Alex Pereira, je přitom v posledním období velmi nevyzpytatelná a Procházku může od titulové šance dělit teoreticky jeden zápas.

Zálusk na šampionský pás ve váze do 93 kilogramů si ale dělá hned několik „hladových vlčáků“, z nichž nejhlasitěji o titulu mluví bývalý šampion Jamahall Hill, nebo 6 let neporažený Magomed Ankalaev. Kurz na to, že titul bude stále držet Pereira je 2,50.

Kdo bude na konci roku nesporným vládcem dané váhové kategorie? U Betana si můžete vsadit na vaše favority ze všech 11 váhovek, včetně žen. Níže v tabulce najdete některé naše zajímavé tipy.

Zajimavé tipy z pohledu FightLive.cz
Jméno divize Kurz
Amir Albazi muší váha 5,00
Shavkat Rakhmonov velterová váha 2,00
Khamzat Chimaev střední váha 2,35
Tom Aspinall těžká váha 2,50
Erin Blanchfield muší váha ž. 2,60

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...