VIDEO: Před zápasem Fury vs. Usyk se strhla rvačka v zákulisí a tekla krev. Kdo to způsobil?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Napjatá atmosféra před víkendovým mega soubojem a krále těžké váhy mezi Tysonem Furym a Oleksandrem Usykem se začíná stupňovat. Více se dočtete v článku.

John Fury si ze šarvátky odnesl krvavé zranění Foto: Nick Potts / PA Images / Profimedia

John Fury skončil po šarvátce s táborem Usyka v krvi, zasahovat musela ochranka

Bouřlivák Fury starší se zase jednou pořádně připomněl. Otec šampiona Tysona Furyho byl hlavní postavou rozmíšky mezi oběma tábory, ke které došlo v hotelu v Rijádu v rámci tiskové konference. Na očekávaný zápas si můžete vsadit u Betana s bonusem za registraci.

Skvělý vstupní bonus u Betana za registraci

Vyhrocený boxerský zápas o nesporného šampiona těžké váhy Fury vs. Usyk je na programu už tuto sobotu. V útrobách hotelu se v pondělí k sobě nebezpečně blízko dostali stoupenci Oleksandera Usyka a Tysona Fury a po pár chvílích došlo i k fyzickému kontaktu. Členové týmu obou boxerů na sebe nejprve od plic pořvávali nadávky, celá situace ale postupně dále eskalovala.

V horkokrevném Johnu Furym poté bouchly saze a jednomu z ukrajinským trenéru Usyka uštědřil hlavičku. Sám si však z této situace odnesl tržnou ránu na čele a jeho obličej se po chvíli zalil krví.

Ještě než se do sebe pustili i další členové obou týmů, zasáhla přítomná ochranka a emoce obou táborů po chvíli dostala pod kontrolu. Mezi Tysonem Furym a Oleksandrem Usyk panují už dlouho osobní spory a tato situace to jen potvrdila.

Podle zahraničních zdrojů se ovšem incident nebude dále řešit, ukrajinská strana nicméně požaduje od Johna Furyho omluvu. Aktéři sobotního zápasu byli v daný moment mimo centrum dění.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

BETANO - získej zdarma 500 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 500 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fury vs. Usyk

Usyk má Furyho za zbabělce. Do věci se musel vložit promotér a pohrozit mastnou pokutou

Posunutí zápasu Usyk vs. Fury ještě více vyhrotilo vztahy. Usyk má Gipsy Kinga za zbabělce.⚡ Promotér oběma bojovníkům pro příště pohrozil...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí – program a kde sledovat box živě

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Box, Tyson Fury - ČTK, AP, Isaac Brekken

Tyson Fury - box, zápasy statistiky a životopis

Boxer 🥊 Tyson Fury je dvojnásobným mistrem světa v těžké váze a na profesionální úrovni ještě neokusil hořkost porážky☝. Přečtěte si příběh...