Oktagon Eden: Odveta století Vémola vs. Végh 2: Vstupenky, datum, karta, program a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Odveta století Végh vs. Vémola je hlavním tahákem turnaje Oktagon 58 Eden. Jde o souboj, který zajímá každého fanouška MMA i širší veřejnost. Kompletní informace vám přinášíme v tomto článku.

ONLINE REPORT
AKTUÁLNÍ INFO
KURZY A TIP
KARTA – LIVESTREAMVSTUPENKY
VÁŽENÍ – PROGRAM AKCE

Česko-slovenská rivalita Vémola vs Végh dostane pokračování Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Hodnocení turnaje OKTAGON 58: 9,9/10

  • Datum a místo konání: 8. 6. 2024, Fortuna Arena (EDEN), Praha
  • Možnosti sázení: Kurzy na všechny zápasy najdete u Tipsportu

Oktagon odveta století Vémola Végh (fotbalový stadion EDEN)

Na turnaji Oktagon 58 v Edenu se proti sobě podruhé v kariéře postaví dvě největší česko-slovenské legendy MMA. Attila Végh a Karlos Vémola si to v odvetném zápase po 4 a půl letech rozdají o titul ve váze do 93 kilogramů. Kdo bude tentokrát slavit?

Sledujte Oktagon 58 v live streamu živě ZDE, protože pro Végha i Vémolu půjde pravděpodobně o poslední velký zápas kariéry.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kdy bude Oktagon 58 Attila vs Vémola? Oktagon Eden datum

Oktagon 58 je naplánován na sobotu 8. června 2024 od 18:00 a půjde o další důležitý milník v osmileté historii organizace OKTAGON MMA. Vůbec poprvé se u nás galavečer uskuteční na fotbalovém stadionu EDEN v Praze – Vršovicích (Fortuna Arena).

Přímo na místě se očekává bouřlivá atmosféra, o kterou se bude starat 27 000 diváků. Být součástí takto prestižní sportovní akce je čest pro bojovníky i fanoušky. Oktagon 58 Vémola vs. Végh slibuje velké drama a nezapomenutelný divácký zážitek.

OKTAGON 58: INFORMACE
⏰ Kdy: Sobota 8. června 2024 (18:00)
🎟️ Kde: Fortuna Arena (Eden), Praha 10
⚡ Karta: Zápasy a výsledky
⏩ Livestream: Tipsport TV

Chcete si na Oktagon 58 vsadit? Za online registraci získáte od Tipsportu bonus 500 Kč. Kromě registračního bonusu navíc můžete sledovat zápasy živě v livestreamu zdarma na Tipsport TV. Založení účtu a následné ověření zvládnete snadno na pár kliknutí i na svém mobilní telefonu. Stačí kliknout na tento banner a pustit se do toho.

Sledujte Oktagon 58 živě na Tipsport TV

Oktagon 58 online report: Végh vs. Vémola STADION EDEN, Praha (aktualizováno)

Karlos Vémola a Attila Végh

23:48 Hned v prvních vteřinách se Vémolovi podařilo dostat Attilu na zem a držet si dominatní horní pozici, Pumukli se dokázal přetočit a vylézt po pletivu na nohy. Terminátor Végha po celou dobu zasypával údery, pak se ale zápas vrátil do středu klece.

Koncem třetí minuty se bojovníci opět ocitli na pletivu, kde se Vémola snažil o takedown. Poté se souboj vrátil do postoje, závěr kola znovu probíhal na pletivu, kde Vémola pálil do Attily hlava nehlava, dokud nezazněl gong.

23:54 Vémolovi stačilo pouhých patnáct vteřin druhého kola na to, aby Attilu strhnul k zemi a okamžitě mu nasadit arm triangle, kterým se mu podařilo Végha po pouhých pětačtyřiceti vteřinách dějství donutit odklepat. Karlos Vémola tak zůstává šampionem polotěžké váhy Oktagonu.

sipka Přečtěte si průběh utkání také v tomto článku.

Vémola porazil Végha Foto: OKTAGON MMA

David Kozma vs. Ion Surdu

23:21 Po minutě oťukávání se souboj přesunul na zem, kde se Kozma snažil uhájit svou dominantní pozici, začátkem třetí minuty se ale souboj vrátil do postoje a zanedlouho poté Surdu poslal po dvou minutách a dvaceti sedmi vteřinách Růžového pantera jediným úderem k zemi. Ion Surdu tak zvítězil KO, stal se druhým finalistou velterové pyramidy a utká se o pás šampiona divize.

David Zawada vs. Marek Mazúch

22:45 V prvních vteřinách se borci oťukávali, Mazúch se však rozhodl na nic nečekat a začátkem druhé minuty skočil do Zawady s nekonečnou salvou úderů, kterou se mu ho nakonec podařilo velmi rychle poslat k zemi. Mazúch si tak odnesl výhru KO a zároveň prozatím nejrychlejší ukončení večera.

Jaroslav Pokorný vs. Shem Rock

22:18 Shem Rock se dokázal hned v úvodu Pokornému dostat do zad a snažil se mu nasadit rear naked choke. Pokornému se podařilo zbavit Shemovy ruky kolem krku a uštědřil Rockovi několik úderů do obličeje.

Rock Pokornému několik úderů vrátil a pak se mu znova podařilo nasadit Jaroslavovi škrcení. Necelé dvě minuty před koncem kola se Pokorný skácel na zem a zápas byl ukončen. Shem Rock zvítězil na submisi (rear naked choke).

Mateusz Legierski vs. Akonne Wanliss

21:19 Legierski skočil do zápasu doslova po hlavě a už nepovolil. Zasypával Wanlisse tvrdými kombinacemi a potom Wanlisse připíchl k pletivu. V závěrečné dvouminutovce se zápas vrátil do středu klece, kde znovu probíhala divkoká přestřelka v postoji. Poslední vteřiny strávili borci opět na pletivu.

21:24 Druhé kolo probíhalo opět ve vysokém tempu, bojovníci si vyměnili nespočet úderu, v půlce zápasu měl Legierski na kontě jednou tolik signifikantnách úderů než Wanliss. V úvodu poslední dvouminutovky Legierski doručil takedown a udržel si až do konce kola dominantní horní pozici.

21:31 Legierskému se i ve třetím kole dařilo natrefovat, poté Wanlisse chvíli kontroloval na pletivu. Pak se vrátil zápas do postoje a Wanliss od Legierského inkasoval tvrdou kombinaci kolen a úderů, která už už vypadala jako Jediův konec. Wanliss se ale oklepal a vydržel až do konce zápasu. To ale na vítězství nestačilo a jasnou výhru na body si odnesl Mateusz Legierski.

Miloš Petrášek vs. Kamil Wojciechowski

20:46 Wojciechowskimu se povedlo Melouna hodit v první minutě na zem, Petráškovi se podařilo zvednout na nohy a pak se bojovníci přetahovali na pletivu. Polák od Melouna inkasoval pár nepříjemných kolen a koncem kola to byl Meloun, kdo měl na kontě více signifikantních úderů. Wojciechowski navíc utrpěl podstatně větší damage, kterou Meloun ještě prohloubil v závěrečných vteřinách, kdy se mu podařilo soupeře několikrát tvrdě natrefit.

20:52 Hned v prvních vteřinách Petrášek trefil high kick a hodil Wojciechowskiho na zem. V druhé minutě se znovu borci ocitli na pletivu, kde Polák inkasoval od Petráška nespočet loktů.

Petráškovi se povedlo Polákovi dostat do zad, kde se mu pokusil nasadit rear naked choke, ale Wojciechowski mu stihl vyklouznout. Poté se Meloun ocitl vespod, poslední vteřiny kola se už ale opět odehrávaly na pletivu.

20:58 Úvod třetího kola se odehrával na zemi, Petráškovi se po počátečních problémech podařilo dostat do mountu, odkud pak Poláka kontroloval. Meloun tou dobou měl na kontě podstatně více signifikantních úderů, které dál sbíral ze své dominantní pozice v half guardu.

V závěrečné minutě se Petrášek dostal Polákovi do zad a dál ho zasypával údery. V posledních vteřinách se Wojciechowski dokázal přetočit do horní pozice, záhy ale zazněl gong, a to už bylo jasné, že si jednoznačné vítězství na body zaslouženě odnese Meloun.

Acoidan Duque vs. Mago Machaev

20:09 Acoidan Duque překvapil Machaeva velmi aktivním úvodem a mnoha tvrdými údery, v půlce kola na tom byli nicméně soupeři z hlediska signifikantních úderů stejně. V poslední minutě se borci ocitli na pletivě, kde zůstali až do zaznění gongu.

20:14 Machaev v druhém kole přitlačil na pilu a zápas nabral vysoké tempo. Borci si vyměňovali tvrdé jedničky, Mago se pak v poslední minutě neúspěšně pokusil o takedown, v posledních vteřinách pak zvýšil tlak na soupeře, na ukončení to ale nestačilo. V závěru kola to bojovníci měli jedna jedna.

20:21 První minuta závěrečného dějství proběhla opět ve vysokém tempu. Na obou stranách padlo mnoho úderů i kopů, španělskému bojovníkovi se ale dařilo natrefovat o něco lépe.

Rozjetý Španěl nedal čím dál unavenějšímu Machaevovi prostor a pravidelně ho natrefoval nepříjemnou levačkou či delší kombinací úderů. Souboj se nakonec dočkal celého předepsaného času a vítězství na body si vyboxoval Acoidan Duque.

Leandro Silva vs. Amiran Gogoladze

19:36 V prvním kole se borci střídavě oťukávali v postoji a střídavě přetahovali na pletivu. Tam ale nikdy dlouho nevydrželi a i poslední minuta se odehrála v postoji, kde se bojovníci častovali tvrdými kombinacemi. První kolo si ale na vrub připsal Gogoladze.

19:42 Gogoladze hned v úvodu Silvu natrefil high kickem a hned na to tvrdou zadní a zvedákem. Amiranovi se dařilo dál natrefovat a udržet si v postoji převahu. Apollovi se v poslední minutě podařilo vzít Amirana na zem, kde se ho snažil dobít, gong ale zazněl dřív, než stihl Gogoladzeho ukončit.

19:48 Třetí kolo bylo pro oba borce rozhodující. Bojovníci si vyměňovali kombinace úderů, v poslední minutě se přetahovali na pletivu, ani jednomu z nich se ale nepodařilo zápas ukončit před limitem. Vítězství na body si nakonec připsal Amiran Gogoladze.

Deniz Ilbay vs. Denis Tripšanský

19:06 Tripšanský se hned v první minutě snažil o takedown, Ilbay ve druhé minutě Tripšanského zasypal drsnou kombinací úderů, poté se borci přetlačovali na pletivu. Koncem třetí minuty se Tripšanskému podařilo Ilbaye dostat na zem. Ilbayovi se sice povedlo Tripšanského chytit do gilotiny, slovenský bojovník se ale přetočil a vrátil souboj znovu do postoje. Nedlouho poté ale Tripšanský inkasoval nepříjemný eye poke. Duel ale po chvíli pokračoval dál. Závěrem kola vzal Tripšanský Ilbaye na zem a pak zazněl gong.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

19:15 Hned v první vteřině druhého kola se souboj dostal na zem. Ilbay po chvíli vrátil zápas do postoje, Tripšanský ho však nemile překvapil nedovoleným kopem mezi nohy. Ilbay ho hned na to hodil na zem, kde ho už jen dobil a zvítězil tak TKO.

Attila Korkmaz vs. Makwan Amirkhani

18:35 Korkmaz v úvodním kole Amirhanimu uštědřil několik pravých high kicků, oba bojovníci si ale drželi odstup a do větších akcí se nepouštěli. V půlce kola Amirkhani překvapil naskočeným kolenem, Korkmaze natlačil na pletivo a stáhnul ho na zem.

18:41 Druhé kolo opět Korkmaz zahájil pravými kopy. V druhé půlce kola se Amirkhanimu povedlo znovu Korkmaze dostat na zem, ke konci se ale souboj znovu přesunul do postoje, kde Amirkhani inkasoval nepříjemný high kick, který slyšela celá aréna.

18:46 Do třetího kola oba borci naskočili podstatně aktivněji a Korkmazovi se hned v úvodu povedlo Amirhaniho několikrát natrefit. Ve druhé minutě Amirkhani chytil Korkmazův pravý kop a snažil se ho dostat na zem, bojovníci se dlouho přetlačovali na pletivu. Nakonec to byl ale Korkmaz, komu se v druhé půlce kola povedlo Amirkhaniho razantně dostat na zem, téměř ihned nasadit rear naked choke a Amirkhaniho ukončit.

Jak se zaregistrovat snadno u Tipsportu a získat bonus 500 Kč:

  1. Nejprve KLIKNĚTE ZDE a založte si herní konto přes tlačítko "Registrovat"
  2. Vyplňte všechny potřebné údaje a dokončete online registraci
  3. Proveďte ověření totožnosti bezpečně přes bankID a nastavte si limity
  4. Obratem dostanete 500 Kč, za které si můžete rovnou vsadit.
  5. Sledujte Oktagon 58 online live stream na Tipsport TV

ODVETA STOLETÍ: Attila Végh vs. Karlos Vémola 2: kdo je favorit a jaké jsou kurzy?

Oktagon Eden bude akcí, jaká tu ještě nebyla. Odvetě Zápasu století, ale i dalším skvělým duelům, bude přihlížet okolo 27 000 diváků přímo na místě a celkově se dá čekat masivní sledovanost i zájem širší veřejnosti.

Zatímco v roce 2019 byl do role velkého favorita pasován Karlos Terminátor Vémola, ve světle posledních událostí se pro letošní rok karta obrací. Vémolu na konci roku 2023 tvrdě ukončil už v prvním kole na KO Samuel Krištofič, což výrazně zahýbalo sázkovými kurzy.

V tuto chvíli bookmakeři favorizují Attilu Végha a nic na tom nemění ani fakt, že slovenský šampion nestál v kleci právě od vítězného Zápasu století v roce 2019. Terminátor na rozdíl od svého největšího rivala sice zůstal aktivní, zároveň šla ale jeho výkonnost spíše dolů.

Karlos Vémola se přes osudovou prohru od Attily nikdy zcela nepřenesl. Tehdy se mu zhroutil celý svět, včetně snu o návratu do slavné UFC. Terminátor to však nezabalil a v OKTAGONu začal zase sbírat vítězství. Zároveň během let překonal celou řadu složitých období v soukromém životě i po zdravotní stránce.

Oktagon 58 live stream Tipsport TV

Od prohry v Zápase století držel Vémola až do května 2023 sérii neporazitelnosti. Ve vyhroceném souboji plném emocí mu ovšem lekci z efektivity udělil Patrik Kincl, který díky jednomyslnému vítězství na body srovnal s českou legendou účty a obhájil titul střední váhy.

Po této hořké porážce se Vémola vrátil zpět na vítěznou vlnu na pražské Štvanici, kde po ne zcela přesvědčivém výkonu porazil na body Lucase Alsinu. Jeden z nejslavnějších momentů Vémolovi kariéry přišel na turnaji Oktagon 47 v Bratislavě. Terminátor už po 7 vteřinách boje knockoutoval vyzyvatele Pavola Langera a obhájil svůj titul polotěžké váhy.

Konec roku 2023 se ale Vémolovi hrubě nevydařil. Česká legenda vstupovala do zápasu s Pirátem Krištofičem v pozici obrovského favorita, v kleci se ale udál velký šok. Po necelých dvou minutách totiž Pirát v pěstní přestřelce vypnul Vémolu a obrovské překvapení bylo na světě.

Vémola tak po letech opět zakusil odvrácenou stranu MMA a řada lidí nad ním zlomila hůl. Odvetou s Attilou Véghem udělá Terminátor zřejmě tečku za svou bohatou kariérou, což opakovaně a nerad naznačil v mnoha rozhovorech. Zda na svůj nezpochybnitelný odkaz dodá razítko v podobě vítězství, nebo se rozloučí porážkou, se ale teprve dozvíme.

sipka Vsaďte si na Odvetu století s bonusem za registraci a sledujte zápas živě ZDE

Karlos Vémola Oktagon zápasy – statistiky (výhry, prohry)

Karlos Vémola se v přípravě na odvetu století s Attilou Véghem rozhodl udělat celou řadu změn. Vyrazil na kempy do USA a Thajska. Zároveň zařadil i osvědčené tréninkové dávky v Monster MMA s Machem Muradovem a v polském Ankosu MMA po boku tamní špičky.

Poslední měsíce naprosto podřídil sportovní přípravě. Dřel od rána do večera a i v pokročilém věku zkoušel zařadit nové prvky. Jestli ho totiž něco během jeho dlouhé kariéry limitovalo, pak to byl poněkud čitelný styl, na který se soupeři v posledních letech dokázali čím dál lépe připravit.

Propagační low kick, či boxerská kombinace následovaná okamžitým nástupem do takedownu přestala na sklonku kariéry stačit. To vše navzdory tomu, že má tenhle postup Vémola najetý jako nikdo jiný na scéně. Jednou z hlavních otázek pro sobotní duel tedy bude, zda dokáže Attilu v něčem překvapit. Minimálně se o to bude muset pokusit, což si dobře uvědomuje.

Posledních 5 zápasů
Výsledek Soupeř Způsob Turnaj Datum
Prohra Samuel Krištofič KO Oktagon 51 29.12.2023
Výhra Pavol Langer KO Oktagon 47 7.10.2023
Výhra Lucas Alsina Body Oktagon 45 29.7.2023
Prohra Patrik Kincl Body Oktagon 43 20.5.2023
Výhra Al Matavao Submise Oktagon 41 15.4.2023

Attila Végh Oktagon zápasy – statistiky (výhry, prohry)

Attila Végh je před odvetou oproti svému rivalovi v rozdílné pozici. Slovenský šampion nestál v ostrém MMA zápase od konce roku 2019 a mezitím se tento sport hodně posunul.

Attila si užíval slávy plnými doušky, zúčastnil se různých televizních soutěží a projektů, ale zároveň se usadil a po čas sportovního důchodu se věnoval rodině. Tu a tam absolvoval sice boxerský zápas, o plnohodnotném vytížení profesionálního MMA bojovníka ovšem nemohla být řeč.

To se s potvrzením odvety Zápasu století změnilo. Attila ihned po podpisu smlouvy najel do tréninkového režimu, od základu upravil jídelníček a začal podstupovat tvrdé tréninkové dávky. Během relativně krátké doby se díky tomu dostal do obdivuhodné formy.

Také Attila má obrovskou motivaci předvést ve svém posledním MMA zápase kariéry ten nejlepší výkon, jakého bude schopný. Do přípravy si přizval známé tváře, které mu v roce 2019 dopomohly k jeho klíčovému sportovnímu úspěchu. Důvody a složení týmu nám popsal v tomto rozhovoru, kde zároveň uvedl, jak vnímá rivalitu s Karlosem Vémolou a co ho motivuje úplně nejvíce.

Posledních 5 zápasů
Výsledek Soupeř Způsob Turnaj Datum
Výhra Karlos Vémola KO Oktagon 15 9.11.2019
Prohra Virgil Zwicker TKO Oktagon 12 8.6.2019
Výhra Maiquel Falcao Body Oktagon 10 7.11.2019
Výhra Travis Fulton Submise Oktagon 4 12.11.2017
Výhra Paul Byrne Body Oktagon 3 29.7.2017

Attila vs Vemola kurz na výhru

Z pohledu sázkových kurzů je v tuto chvíli favoritem Attila Végh. Ten má sice za sebou dlouhou MMA pauzu, vypsané sázky ale hodně ovlivňuje poslední Vémolova porážka na KO s Pirátem. Zatímco v roce 2019 se příliš nevěřilo Attilovi, pro odvetu století v Edenu se role vyměnily.

Dokáže Végh zopakovat bezchybný výkon z prvního vzájemného souboje, nebo si tentokrát Vémola dokáže prosadit svůj styl? V jakém zdravotním i psychickém rozpoložení půjdou oba po náročných měsících příprav do odvety? Výsledný tip samozřejmě určuje několik zásadních faktorů.

Důležitost a prestiž utkání napovídá tomu, že začátek bude spíše opatrnější. Zejména z pohledu Attily Végha bude zásadní vzhledem k dlouhé zápasové pauze pohlídat si úvodní kola.

TIP: Vémola vyhraje, v kurzu 2,06 sipka Vsadit a sledovat na Tipsport TV

Vémola vs Végh kurz

Vémola i Végh si odnesou za vzájemnou odvetu odhadem okolo 7 000 000 Kč. V průběhu let se z nich stali přátelé a osobní nevraživost se spíše nečeká. Zároveň jde ale pro oba o nesmírně důležitý zápas, takže napětí a emoce budou jistě s blížícím se termínem velké.

V kurzové nabídce Tipsportu najdete na odvetu století mnoho zajímavých sázek, jako například:

  • Vítěz zápasu
  • Remíza
  • Počet kol
  • Způsob ukončení
  • Kolo a způsob ukončení

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Kurzy Vémola vs Végh u českých sázkových kanceláří

Oktagon stadion dlouho zvažoval, až se to nakonec v sobotu 8. 6. 2024 stane skutečností. Už dlouho dopředu je jasné, že tento turnaj si nenechají ujít nejen MMA fanoušci, ale také široká veřejnost i celebrity z různých odvětví.

Obrovský zájem o turnaj Oktagon 58 evidují také české sázkové kanceláře. Pro porovnání vám přinášíme tabulku kurzů, vybrat si můžete ten, který vás osloví nejvíce.

PŘEHLED KURZŮ VÉGH VS. VÉMOLA
Zápas Fortuna Tipsport Betano SYNOT TIP MerkurXtip
Vémola vs. Végh 2 1,95 X 1,85 2,03 X 1,72 2,07 X 1,70 2,00 X 1,80 ? X ?

Oktagon 58 karta (zápasy, fight card, výsledky Eden) Vémola vs Végh 2

Po dlouhých 9 měsících nastoupí na turnaji Oktagon Eden do ostrého zápasu bývalý šampion David Růžový panter Kozma, na kterého si brousí zuby moldavský drákula Ion Surdu.

Uvidíme také dva čtvrtfinálové duely pyramidy Tipsport Gamechanger či odložený vyhrocený souboj mezi Jaroslavem Pokorným a Shemem Rockem. Chybět nebude ani Miloš Meloun Petrášek, který se ukáže v kleci po více než roce a půl.

Výsledky Oktagon 58 Eden najdete v tabulce ihned po skončení jednotlivých duelů.

OKTAGON 58: PROGRAM A VÝSLEDKY
Hlavní karta
Light heavyweight title fight 5x5
Karlos Vémola (arm triangle) vs. Attila Végh 22:45
Welterweight
David Kozma vs. Ion Surdu (KO) 22:15
Middleweight David Zawada vs. Marek Mazúch (KO) 21:30
Lightweight Jaroslav Pokorný vs. Shem Rock (rear naked choke) 21:00
Lightweight (Tips. Gamechanger)
Mateusz Legierski (body) vs. Akonne Wanliss 20:25
Catchweight 88 kg Miloš Petrášek (body) vs. Kamil Wojciechowski 20:05
Lightweight (Tips. Gamechanger) Acoidan Duque (body) vs. Mago Machaev 19:45
Welterweight Leandro Silva vs. Amiran Gogoladze (body) 19:15
Featherweight Deniz Ilbay (TKO) vs. Denis Tripšanský 18:45
YouTube free prelims - zdarma
Lightweight (Tips. Gamechanger - reserve fight) Attila Korkmaz (rear naked choke) vs. Makwan Amirkhani 18:15

Kde sledovat Vemola vs Vegh livestream? Oktagon 58 živě online na Tipsport TV

Všechny zápasy turnaje Oktagon 58 můžete sledovat v online live streamu na Tipsport TV zdarma. Stačí si zde založit účet a následně si rozkliknout streamy v záložce LIVE. Za jednoduchou registraci navíc dostanete skvělý bonus 500 Kč, za který si můžete rovnou vsadit na své favority.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon stream free – v kolik hodin sledovat Oktagon živý přenos Vémola Végh dnes 8.6.2024?

Možnost sledovat Oktagon zdarma na Tipsport TV pravidelně volí mnoho českých fanoušků a také v tomto případě budou všechny zápasy dostupné v přímém přenosu online. Zápasy Oktagon 58 je možné sledovat live na mobilu, PC i tabletu, ať už přes mobilní aplikaci, nebo na webu.

Vrcholem turnaje bude hlavní zápas Vémola vs. Végh, jehož odhadovaný čas je okolo 23:00. Pokud u Tipsportu již herní konto máte, livestream zdarma vám bude k dispozici v případě podané sázky alespoň za 30 Kč v posledních 7 dnech.

Jak sledovat OKTAGON v TV a cena PPV na oktagon tv: Vémola vs Attila 2024

Oktagon živě je možné sledovat i dalšími způsoby. Možná vás zajímá kolik stojí PPV na Oktagon dnes. Oficiální pay-per-view stream na oktagon.tv lze zakoupit v předprodeji za 319 Kč. V sobotu je pak částka vyšší.

Stejnou sumu zaplatíte i v případě, budete-li chtít přímý přenos Oktagon 58: Végh vs. Vémola sledovat na stanici Premier Sport 4 Extra HD (nákup přenosu provedete u svého poskytovatele). V den konání turnaje se částky i v tomto případě na zmíněných platformách za živý přenos na Oktagon zvyšují.

Oktagon zdarma na YouTube (Oktagon free stream)

Sledovat zdarma Oktagon 58 na YouTube je možné pouze v rámci úvodního zápasu celé karty „tzv. YouTube free prelims“ Attila Korkmaz vs. Makwan Amirkhani. Všechny další duely nabídnou strhující podívanou a byla by škoda se o tento zážitek připravit. Díky partnerství Oktagonu a Tipsportu můžete sledovat všechny duely na Tipsport TV, kde máte zároveň perfektní přehled o všech LIVE kurzech a můžete tak včas reagovat na vývoj v kleci podaným tiketem.

Bonus Tipsport

Oktagon stream online – video, sestřihy, Instagram

Pohledy do zákulisí, doprovodné dokumenty či highlighty z turnaje a mnoho dalšího najdete také sociálních sítích. Na YouTube OKTAGON MMA poběží zdarma páteční ranní vážení i odpolední veřejné vážení, stejně jako poturnajová tisková konference a první zápas nabité fight card Oktagon 58.

Na Facebooku a Instagramu FightLive.cz vás budeme zásobovat zajímavými materiály přímo z místa. Pravidelně zde také soutěžíme o PPV či vstupenky, takže nás určitě sledujte.

Sleduj náš profil na Instagramu

Oktagon Eden vstupenky 2024 (Oktagon 58 ticketportal)

Mnoho fanoušků s blížícím se termínem zajímá, kde koupit pro Oktagon 58 vstupenky. S nákupem lístků rozhodně doporučujeme neotálet, pakliže v době čtění těchto řádků jsou ještě nějaké k dispozici.

Oktagon 58 lístky jsou dostupné v síti ticketportal v několika cenových hladinách. Vzhledem k tomu, že je fotbalový stadion Fortuna Arena (EDEN) z hlediska pořádání MMA turnajů velice specifický, natočila na toto téma organizace Oktagon instruktážní video na YouTube. Dodejme, že pro Oktagon Eden lístky v den konání akce s vysokou pravděpodobností již neseženete.

Zda jsou ještě na sobotní Oktagon lístky, se dozvíte také na socálních sítích OKTAGON MMA. Zajímá vás, jaká je pro Oktagon Eden kapacita? Vedení v čele s Ondřejem Novotným a Pavolem Nerudou muselo pro tento turnaj vymyslet unikátní seating, díky kterému by mělo být přímo na místě okolo 27 000 diváků.

Oktagon 58 program HalfTime show, časový harmonogram Oktagon Praha 8. 6. 2024

Prvním velice důležitým momentem směrem k sobotnímu turnaji bude páteční oficiální váha i následné odpolední staredowny, kdy bojovníci naposledy před bitvou pohlédnou jeden druhému do očí. V roce 2019 si tuto situaci zcela podmanil Attila Végh a totálně tím překopal sázkové kurzy. Jak to bude tentokrát?

Program:

  • Pátek 7. června 9:00 OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ (zdarma YouTube)
  • Pátek 7. června (?) VEŘEJNÉ VÁŽENÍ (zdarma YouTube)
  • Sobota 8. června 18:00 turnaj OKTAGON 58 (Tipsport TV, PPV)
  • Sobota 8. června (?) Poturnajová tisková konference (zdarma YouTube)

Podrobný harmonogram doprovodného programu najdete na instagramu OKTAGON MMA. V rámci velkolepé HALFTIME SHOW vystoupí rapová skupina PSH a řada dalších umělců.

Čtenářům našeho webu se také může hodit informace, jak se dostat do Edenu na Oktagon 58. V den konání turnaje se totiž dá čekat zvýšený provoz nejen v místě stadionu, ale obecně po celé Praze.

Oktagon 58 váha

V této tabulce se můžete podívat na to, jak se jednotliví účastníci turnaje Oktagon Eden popasovali s oficiálním vážením.

OKTAGON 58: OFICIÁLNÍ VÁŽENÍ (kg)
Hlavní karta
Light heavyweight title fight 5x5
Karlos Vémola 92,9 vs. Attila Végh 92,7
Welterweight
David Kozma 77,6 vs. Ion Surdu 77,6
Middleweight David Zawada 84,3 vs. Marek Mazúch 84,5
Lightweight Jaroslav Pokorný 70,6 vs. Shem Rock 70,8
Lightweight (Tips. Gamechanger)
Mateusz Legierski 70,7 vs. Akonne Wanliss 71,2
Catchweight 88 kg Miloš Petrášek 87,85 vs. Kamil Wojciechowski 87,8
Lightweight (Tips. Gamechanger) Acoidan Duque 70,7 vs. Mago Machaev 70,8
Welterweight Leandro Silva 76,7 vs. Amiran Gogoladze 77,2
Featherweight Deniz Ilbay 66,0 vs. Denis Tripšanský 66,2
YouTube free prelims - zdarma
Lightweight (Tips. Gamechanger - reserve fight) Attila Korkmaz 70,6 vs. Makwan Amirkhani 70,8

Jak to vidí sázkaři a MMA komunita + Tipy redakce FightLive.cz

Tipéři u Tipsportu prozatím více věří Attilu Véghovi, na jehož vítězství je u této sázkové kanceláře nasázeno přes 2 mil. Kč (63 %) Objem sázek na vítězství Karlose Vémoly činí 1,14 mil. Kč (35 %). Remízu u Tipsportu předpovídají 2 % sázkařů.

Jak odvetu zápasu století vidí členové redakce FightLive.cz? Na to se můžete podívat v tabulce níže.

TIPY REDAKCE FIGHTLIVE.CZ
Kdo Tip Kurz
Marek Více než 2,5 kol 2,03
Nicole Attila Végh vyhraje 1,72
Lenka Attila Végh vyhraje 1,72
Pavel Karlos Vémola vyhraje 2,03
Michal Attila Végh vyhraje
1,72
Jan Attila Végh vyhraje
1,72

Attila Végh vs Vémola video – Zápas století (2019)

Zápas Attila Végh vs. Karlos Vémola z roku 2019 na turnaji Oktagon 15 v O2 Aréně patří mezi zásadní události v historii organizace. Právě tento turnaj zažehl v Česku obrovský MMA boom. První vzájemný duel Végha s Vémolou si můžete připomenout v tomto videu.

Přímo na místě ve Fortuna Areně (EDEN) nebude chybět redakce FightLive.cz a zprostředkujeme vám textový online report i zajímavé video materiály, rozhovory a zásadní momenty turnaje Oktagon 58.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy bude odveta století Vémola vs. Végh?

MMA turnaj OKTAGON 58 s hlavním zápasem Vémola vs. Végh 2 se uskuteční v sobotu 8. června 2024 na fotbalovém stadionu Fortuna Arena (Eden) v Praze. Rozbor odvetného zápasu legendárních bojovníků najdete na tomto místě

2️⃣ Jaký je pro zápas Végh vs. Vémola kurz na vítěze?

Z pohledu sázkových kurzů je aktuálním favoritem na vítězství Attila Végh. Rozložení kurzů najdete po rozkliknutí článku.

3️⃣ Kde sledovat Végh vs. Vémola Oktagon live stream zdarma?

Zápas Végh vs. Vémola live zdarma nabízí všem nově registrovaným hráčům sázková kancelář Tipsport. Podrobnosti o přímém přenosu si přečtěte tady.

4️⃣ Jaký má Oktagon Eden program?

8. června 2024 na fotbalovém stadionu Fortuna Arena v Praze proběhne dosud největší turnaj organizace OKTAGON MMA. Součástí galavečeru bude i doprovodný program pro fanoušky. Jaká světová hvězda na turnaji Oktagon 58 vystoupí se dočtete v článku.

5️⃣ Půjde sledovat Oktagon 58 živě na mobilu online?

Ano, na Tipsport TV může zápasy turnaje Oktagon 58 sledovat online na mobilu ve velmi dobré kvalitě.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola, Samuel Krištofič a Pavol Neruda

Porážka by mohla Vémolovi pomoct v zápase s Attilou, míní promotér OKTAGONu

Karlos Vémola během posledního turnaje šokoval celou O2 arenu, když padl bezvládně k zemi.☠️ Dokáže Terminátor v budoucnu z porážky těžit?

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...