Speaker Jakub Jíra si to jen tak líbit nenechá. Má pro Psychopata Bejra jasný vzkaz

Při závěrečné tiskovce k sedmému turnaji Clash of the Stars jsme byli svědky dalšího šíleného kousku Psychopata Bejra, který se bezhlavě vrhnul na speakera Jíru. Ten má pro něj jasný vzkaz.

Jakub Jíra a Aleš Bejr Foto: Clash of the Stars

Jakub Jíra: Příště už přiletí granát

Závěrečná tiskovka Clash of the Stars přinesla nejedno drama a jedním z nich byl další z mnoha šílených výpadů Psychopata Bejra. Ten se i navzdory policejnímu medvědovi, ve kterém byl spoutaný, opět vrhnul na speakera Jíru, kterému dokonce zničil košili. To moderátora samozřejmě nenechalo chladným a Bejrovi poslal jasný vzkaz. Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars 7 a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si s Fortunou

„Není adekvátní a absolutně na místě, aby mě jako moderátora napadal během vysílání, roztrhal mi košili, skákal na mě jako nosorožec, dával mi hlavičky. Je to prostě psychopat, dostál svému jménu, chová se jako blázen,“ řekl Jakub Jíra ve videu na sociálních sítích.

„Je to tatínek, měl by jít nějakým příkladem, i ve svém věku (táhne mu na padesát). Lidi v jeho věku řeší úplně jiné věci, chovají se jinak. Aleš je bohužel výjimka, chová se jako mag*r a jako blázen,“ pronesl Jakub Jíra.

Moderátor si tohle v každém případě nehodlá nechat líbit, a pokud by se měla situace opakovat, má v plánu se tentokrát bránit. „Aleši, jen ti chci říct, ty jsi mě vždycky napadl, ať už jsi měl kazajku, nebo pouta. Ať už jsi na mě útočil rukama, nohama, hlavou nebo čímkoli jinym, já z důvodu toho, že jsem tam v nějakém postavení, nemůžu se bránit tak, že bych ti taky jednu vrazil.“

sipka Čtěte také: Clash of the Stars 7: Bejr vs. Soukup – program, zápasy, kurzy, výsledky a livestream

„Ale říkám ti, v pátek na vážení, jestli to zkusíš znova, tak už tam přilítne asi jeden granát nebo možná naskočený koleno, takže Aleši, těším se na tebe v pátek a doufám, že dorazíš a nepos***eš se,“ vzkázal Jíra Psychopatovi.

Bejr v poutech

Přestože byl Aleš Bejr přiveden na tiskovou konferenci v poutech, zastihl moderátora nepřipraveného a zvládnul mu dokonce roztrhnout košili. I přesto si Psychopat Bejr po tiskové konferenci v jednom z rozhovorů postěžoval, že v organizaci funguje dvojí metr a že ho vedli na konferenci jako nějakého trestance.

Bejr dokonce avizoval, že po Jaromíru Soukupovi už si chce podat jen „Lesíčka“ (promotéra Tomáše Linh Le Syho) a pak s Clashem skončí. Více čtěte zde: Psychopat Bejr: Tohle je můj poslední Clash! Teď už mě zajímá jen Lesíček

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zapojte se do soutěže s FightLive

SOUTĚŽ: Vyhrajte PPV na sobotní turnaj Clash of the Stars 7

Chystáte se sledovat očekávaný turnaj Clash of the Stars živě a nemáte PPV kód? Zkuste své štěstí v soutěžích na sociálních sítích...

Lady Dee

Lady Dee trénovala už před Clashem. Popsala tvrdé začátky. Někdy se mi chtělo brečet, přiznala

Lady Dee pilně trénuje a v sobotu se utká se svou rivalkou Nikol Lauberovou.💪Drahomíra prozradila, jak vypadá její příprava, a popsala...

Fayne vs Tadeáš Veselý

Clash of the Stars 7: Miroslav "Fayne" Loner vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý 2 – kurzy a tip

Jedna bitka v kleci jim nestačila⚡, a tak si to Tadeáš Veselý a Fayne rozdají na Clash of the Stars 7 znovu. Jaké jsou kurzy a komu sázkaři...