Sázky na Oktagon MMA u Betana - atraktivní kurzy i příležitosti

Společnost Betano působí na českém trhu teprve krátce, svými vypsanými kurzy si ale nahlas říká o pozornost sázkařů. Jak je to s kurzy na turnaje Oktagonu? Čtěte dále.

Sázková kancelář Betano nabízí zajímavé kurzy také na MMA Foto: Betano

Betano Oktagon kurzy: široká nabídka sázkových variant

Kurzy na MMA vyhledává v nabídce stále více sázkařů. Betano se může pochlubit často velice atraktivními kurzy a pestrou nabídkou nejrůznějších podsázek, ze které si vybere každý. Tušíte ukončení zápasu knokautem, nebo snad škrcením? I tyto kurzové varianty u Sázkové kanceláře Betano najdete. Sázejte bojové sporty u Betana s bonusem 500 Kč zdarma za ověření účtu

ZDE se podívejte na aktuální kurzy

V Česku i ve světě je sázení na smíšené bojové umění velmi oblíbené. Zápasí-li na turnajích organizace Oktagon Karlos Vémola, David Kozma, nebo Losene Keita, objem vsazených finančních prostředků se pohybuje i v řádech milionů korun. Je to pořádná porce zábavy i adrenalinu. Slibně rozjetý duel totiž může ve vteřině skončit jedním přesným úderem. Vítejte ve světě sázení na MMA.

Jde o velmi komplexní sport, ve kterém hraje důležitou roli celá řada detailů. Nejlepší strategie pro sázení na MMA tak není jednoduché určit. Vypsané sázkové kurzy na MMA u Betana ale rozhodně stojí za hlubší analýzu. Občas totiž u Betana najdeme oproti konkurenci vyšší kurzy, což každého sázkaře potěší. Co se týče jednotlivých sázkových variant, najdete zde u vybraných zápasů příležitosti na:

  • Sázení na kolo (kdy bude ukončen zápas / kdo zvítězí)
  • Způsob vítězství (kdo a jak vyhraje)
  • Celkový počet kol (méně / více)
  • Kombinace kol (např. Vémola zvítězí v 1., 2., nebo 3. kole)
  • Remízu
  • Zápas skončí na body

Kurzová nabídka u Betana ovšem není zdaleka jen o kurzech na Oktagon. Zápasy v boxu, galavečery UFC, nebo u nás populární Clash of the Stars. I v rámci těchto akcí je možné najít si atraktivní sázkový kurz.

Vedle zaběhnutých sázkových kanceláří nabízí Betano zajímavou alternativu. První měsíce fungování v Česku navíc ukazují, že sázkaři na vysoké kurzy i přehlednou mobilní aplikaci slyší a známý světový kolos si postupnými kroky buduje zajímavou sázkařskou komunitu. Přidáte se? sipka Založte si jednoduše účet ZDE

A kdybyste si snad potřebovali od sázení na MMA chvíli odpočinout, i tady máme pro vás zajímavý tip. Jsou jím Betano Vegas Hry - nikdy nekončící zábava v online casinu společnosti Betano.

Za registraci a ověření účtu si můžete zdejší casino vyzkoušet zcela zdarma. Betano  vám totiž k sázce zdarma ve výši 100 Kč dopřeje i 400 free spinů na oblíbený automat Multi Vegas 81.

To ale pořád není všechno! Pokud při registraci zadáte promo kód "HOT100" nebo "MEGABONUS", dostanete dalších 100 free spinů zdarma, tentokrát na automat Betano Hot. Podrobnější informace najdete zde. Přejeme vám hodně štěstí ve hře.

Skvělý vstupní bonus u Betana za registraci

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana

Sázková kancelář Betano: Sázejte na MMA i box se skvělým bonusem

Sázkaři a fanoušci nejen bojových sportů mají obrovský důvod k radosti❤️. Světová společnost Kaizen Gaming spustila v Česku novou sázkovou...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Mobilní aplikace Betano

Mobilní aplikace Betano: návod na registraci a výhody

Bez vychytané sázkové aplikace se dnes už neobejde téměř žádný sázkař ❤️. Jak a kde jednoduše stáhnout Betano mobilní aplikaci? Tady je...