Rozhovor před bitvou s KARLOSEM VÉMOLOU nejen o Attilovi: Je skvěle rozjetej, ale já ho zastavím!

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zápas na Edenu má být pro Karlose Vémolu vrcholným finále jeho kariéry, a tak do přípravy dává více než sto procent. Jak se český Terminátor chystá na závěrečnou bitvu s Attilou Véghem?

Karlos Vémola je šampion Foto: OKTAGON MMA

V kariéře jsi toho zažil opravdu hodně, zápas na fotbalovém stadionu bude ale i pro tebe něco nového. Dokážeš si tu atmosféru vůbec představit?

Každej fighter si před zápasem myslí, že si to asi tak nějak dokáže představit, já už jsem na fotbalovém stadionu zápasil, ale bohužel v Brazílii, kde na mě všichni bučeli, ale potom tě to stejně trefí, jak vejdeš do tý arény. I O2 arenu zažiješ několikrát, ale kdykoli tam vejdeš, se ti ten zážitek zdá silnější a silnější.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Myslím, že to, co zažijeme na Edenu, si nedokážeme představit. Ale tu atmosféru vždycky diktuje ten fight. Když to bude nudnej fight, tak ta atmosféra bude malinko utlumená, když do toho s Attilou oba dva šlápneme a dáme do toho všechno, tak bude ta nejlepší atmosféra, jaká kdy byla, a to si samozřejmě nechci nechat ujít.

Plánuješ pro nástup do klece něco speciálního?

Já si myslím, že už jen to, že dva staří pardálové nastoupí na fotbalovém stadionu, je velice speciální. Samozřejmě, že jsem chtěl přijet na slonovi, ale to mně český zákony nedovolujou, jezdit po fotbalovém stadionu na slonovi (smích).

Ale myslím si, že po těch třiceti letech, co nastupuju na Terminátora, si ten Terminátor zaslouží, abych i při té svojí poslední štaci na něj nastoupil tak jako vždycky.

Máš nějaký speciální plán na Attilu, jak ho ukončit? Další expresní KO, nebo radši submise?

Každý má vždycky nějaký speciální plán, pak přijde Karlos, trefí se a je po plánu (smích). Minule se trefil Attilka a taky bylo po plánu. Vždycky samozřejmě plán mám, ale myslím, že ten plán bude diktovat ten večer, ta atmosféra a to, kdo to bude chtít víc. Já pět let nesním o ničem jiném, než aby k téhle odvetě došlo, a doufám, že ukážu v ringu, kdo to chce víc.

sipka Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Plánuješ se při závěrečné fázi shazování držet svého osvědčeného postupu, nebo zkusíš i v tomto ohledu něco jinak?

Já si myslím, že když něco funguje, tak to nemá smysl měnit. Shazování mi vždycky vyšlo – až na jednu malou chybičku s Ďatelinkou –, ale já shazuju už skoro třicet let, nebo přes třicet let, takže si myslím, že to je osvědčený, to, co dělám, že to funguje, takže jak říkám, když něco funguje, tak to rozhodně neměňte.

Attila dlouho nezápasil, myslíš, že se dá během jedné přípravy adekvátně dohnat ta čtyřletá zápasová pauza?

Je otázka, co si myslím, a pak je otázka, co jde. Každej světovej rekord začal tím, že lidi říkali, že to nejde, nebo že to nedokážete a pak někdo přišel a udělal to. Jestli se ptáte mě, jestli bych to dokázal, tak nedokázal.

Po takhle dlouhé pauze se kousnout bych nedokázal, za to má Attila Végh ze všeho, co v životě dokázal, asi můj největší obdiv a největší respekt, že skoro po pěti letech se dokáže kousnout, jít dřít, makat a procházet si tím peklem, kterým já si procházím každej den.

Myslím, že všichni vidíte, do jaké formy se dostal, všichni vidíte, že je prostě ješita, že si to nenechá utýct a že maká do maxima a mě to těší, protože všichni vidí, v jak skvělé je formě, a říká se, že je to ten nejlepší Attila, jaký kdy byl, a to je přesně to, co jsem chtěl.

▪️ OKTAGON 58: Vémola vs. Végh 2 – datum, karta a kurzy

Já jsem nechtěl, aby lidi říkali: „No jo, on teďka porazil starýho tlustýho Attilu Végha.“ Já ho chci porazit v té nejlepší formě, aby lidi neříkali, že je to jen proto, že je starej. Myslím, že oba nastoupíme v té nejlepší formě. To, co on dokázal, je neuvěřitelný, je skvěle rozjetej, ale já ho na Edenu zastavím. Oss.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola promluvil o výplatě za odvetu s Attilou Véghem

Karlos Vémola přibližuje výplatu za odvetu století s Attilou Véghem. Na kolik si přijde?

Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2 bude největší událostí na tuzemské MMA scéně v letošním roce. Podívejte se, kolik peněz vydělají za odvetný...

Ondřej Novotný a Pavol Neruda

Ondřej Novotný vysvětluje situaci kolem Peňáze a Čepa. Je to obrovské zklamání, říká promotér

Věci kolem letního turnaje v Edenu se komplikují. Zraněným Kinclem to nekončí.🔥 Co přesně se pokazilo a proč se nedočkáme duelu Čepo vs....