Oktagon 47: Vémola vs. Langer – analýza, kurzy, program, výsledky, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj Oktagon 47 v Bratislavě nabídne třaskavý česko-slovenský souboj o právoplatný titul polotěžké váhy. Karlos Vémola se utká s domácí senzací, Pavolem Langerem. Na co si vsadit a kde zápas sledovat živě online?

AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA A KURZY
KARTA – LIVESTREAMVÁHA
LÍSTKY – ONLINE REPORT

Karlos Vémola vs Pavol Langer Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 47: 9,7/10

  • Datum a místo: Sobota 7. října, od 18:00, Bratislava
  • Kurzová nabídka: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny duely

Oktagon 47 Bratislava: Karlos Vémola vs. Pavol Langer – datum, místo a čas

Karlose Terminátora Vémolu čeká první obhajoba titulu polotěžké váhy organizace Oktagon MMA. Už 7. října okolo 23:00 na turnaji v Bratislavě vyzve prozatímního šampiona Pavola Langera. Jak dopadne tento ostře sledovaný souboj? Sledujte Oktagon 47 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Domácí MMA scéna je opět na nohou. Oktagon se po půl roce vrací do Bratislavy. Do akce se jde milovaný i nenáviděný Karlos Vémola, aby bránil svůj titul proti slovenskému nájezdníkovi Pavolu Langerovi. Kompletní informace vám přinášíme v tomto článku.

OKTAGON 47
📆 Kdy: V sobotu, 7. 10. 2023, od 18:00
💎 Kde: Zimní stadion Ondřeje Nepely, Bratislava
✏️ Karta: Zobrazit
⏩ Livestream: Tipsport TV, PPV
🎟️ Vstupenky: Info zde
⚖️ Vážení Pátek 6. 10. (9:00)

Tip a kurzy Vémola vs. Langer (Slovensko, Bratislava, Oktagon MMA 47, Tipos Aréna)

Karlos Vémola má před sebou další velkou výzvu. Jakožto šampion váhy do 93 kilogramů vyzve slovenského Pavola Langera, který si na něj extrémně věří. Ikona českého MMA má za sebou tradičně velmi výživnou přípravu, během které ho tentokrát tolik nelimitovala drastická dieta.

Hlavního sparing partnera v tomto přípravném kempu dělal Vémolovi kolega z Reinders Gymu, Daniel Škvor, který Langera dokázal v minulosti porazit. Po dlouhé době se navíc zdá, že se Terminátor mohl soustředit čistě na tréninky, jelikož v posledním období relativně utichly mimosportovní kauzy okolo jeho osoby, a navíc nebude tento souboj zdaleka tolik osobní, jako například v případě zápasu s Patrikem Kinclem.

Vémola se v posledních zápasech prezentoval rozpačitými výkony, což přidává vítr do plachet Pavolu Langerovi, který naopak ukázal obrovský výkonnostní vzestup. Vémola se na Štvanici natrápil s Argentincem Alsinou, kterého porazil až na body. Předtím nestačil na Patrika Kincla a tato trpká porážka mu dodnes zanechává jizvy na duši.

Teď se ale musí Terminátor přeorientovat na vyšší váhu a typologicky jiného soupeře. Zároveň bude zajímavé sledovat, jakou bude mít Vémola diváckou podporu přímo na Nepelu, přestože má i on početné zástupy slovenských fanoušků.

BILANCE
KARLOS VÉMOLA PAVOL LANGER
35–7 12–9
8x KO/TKO,
19x submise,
8x body
4x KO/TKO,
5x submise,
3x body
1x KO/TKO,
3x submise,
3x body
3x KO/TKO,
1x submise
5x body
38 let, 182 cm 32 let, 196 cm
💰Kurz na výhru: 1,67 💰Kurz na výhru: 2,10

Sledujte Oktagon 47 s Karlosem Vémolou na Tipsport TV

Najde kat favoritů Pavol Langer znovu účinný recept?

Slovák Pavol Langer je typem bojovníka, který se v moderním MMA už příliš často nevidí. Jeho neutuchající víra v sebe sama, poctivost a neuvěřitelná skromnost ho vynesla až na úplný vrchol. Doslova snový rok Langer korunoval v červnu na turnaji Oktagon 44 v Oberhausenu, kde porazil na body favorizovaného Poppecka a stal se prozatímním šampionem polotěžké váhy.

Zarputilost a houževnatost jsou nejsilnějšími zbraněmi rodáka z Košic. Nikdy v zápase nic nebalí předčasně, i když mu zrovna v daný moment nejde karta. Za poslední období navíc udělal se svým trenérským týmem velký kus práce především v postoji. Langer během přípravy opakovaně využíval služeb TOP těžkých slovenských vah v čele s Martinem Budayem, Iljou Škondričem, nebo Jožkem Jaloviarem a dalších.

Sázkové kurzy mírně favorizují Karlose Vémolu, který je pověstný svým silovým wrestlingem a skvělou kontrolou na zemi. Pavol Langer má však vynikající obranu proti takedownům a v zápase bude mít váhovou i výškovou převahu.

BJJ schopnosti Karlose Vémoly vykazují pod vedením Yakuzy světovou úroveň a dostane-li se zápas na zem, bude Pavol Langer zřejmě ve velkých problémech. Zajímavou volbou na tiket je vítězství Karlose Vémoly na submisi, které je ohodnoceno vysokým kurzem.

TIP: Vémola vyhraje na submise, v kurzu 5,50 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

tip Vémola vs Langer

Langer Vémolovi už před časem vzkázal, že trénuje s lepšími wrestlery, než má k dispozici on. Terminátor na to pohotově opáčil, že má ve svém týmu borce, kteří dokázali Langera porazit. Kdo si nakonec dokáže prosadit svou taktiku, se dozvíme až v samotném zápase.

Oktagon 47 program, karta, výsledky, zápasy (fight card). Kdo bude zápasit v Bratislavě?

Hlavní taháky turnaje Oktagon 47 se nesou ve znamení česko-slovenských derby. Kromě hlavního duelu, dojde i na střet legendárního Ivana Buchingera s ambiciózním Jakubem Dohnalem. Poprvé ve velteru se zase představí Matouš Kohout, kterého otestuje zkušený Robo Pukač.

Rozhodně si nenechte ujít ani odložený zápas mezi Karolem Ryšavým a bývalým šampionem, Mateuszem Legierskim. Kompletní program a výsledky turnaje Oktagon 47 najdete v přiložené tabulce. V pravé části najdete i orientační čas jednotlivých duelů a následně možnost prokliknout se na online report přímo z dějiště.

ZÁPASY OKTAGON 47
Hlavní karta
Light heavyweight Karlos Vémola (KO, 1. kolo) Pavol Langer REPORT 11
Lightweight Ivan Buchinger (TKO, 2. kolo) Jakub Dohnal REPORT 10
Heavyweight Adam Palasz (body) Sofiane Boukichou REPORT 9
Welterweight Mateusz Legierski (body) Karol Ryšavý REPORT 8
Lightweight
Marek Mazúch (TKO, 3. kolo) Jaime Cordero REPORT 7
Welterweight
Lukasz Siwiec Amiran Gogoladze (body) REPORT 6
Prelims
Welterweight Robert Pukač Matouš Kohout (body) REPORT 5
Underground rules Lucia Szabová (body) Alexandra Andersröd REPORT 4
Bantamweight Gustavo Lopez Beno Adamia (body) REPORT 3
Catchweight 60 kg Veronika Smolková Megan Morris (submise - armbar, 3. kolo) REPORT 2
Free prelims / Youtube zdarma
Middleweight Adam Horváth Ahmed Sami (TKO, 1. kolo) REPORT 1

Kde Oktagon 47 sledovat zdarma živě? Online live stream Tipsport TV.

Všechny zápasy turnaje Oktagon 47: Vémola vs. Langer si můžete vychutnat živě na Tipsport TV. Jednoduchá registrace na pár kliknutí vám zabere jen několik minut a kromě sledování turnaje se můžete těšit na příjemný vstupní bonus 300 Kč na vaše sázky.

Oktagon 47 live stream pay per view. Kolik stojí PPV oktagon?

Stávající sázkaři musí pro sledování streamu na TV Tipsport splnit podmínku vsazeného tiketu za alespoň 30 kč v posledních 7 dnech. Cena PPV na Oktagon.tv je nově 12,99 EUR v předprodeji a 15,99 EUR v den konání turnaje. Oktagon v televizi v přímém přenosu k dispozici nebude.

Oficiální vážení Oktagon 47 v Bratislavě

Jak se zápasníci vypořádají s váhou se dozvíte z následující tabulky. Oficiální vážení proběhne tradičně den před samotným galavečerem – v pátek od 9:00.

OFICIÁLNÍ VÁHA (kg)
Light heavyweight Karlos Vémola 92,90 Pavol Langer 93,00
Lightweight Ivan Buchinger 70,65 Jakub Dohnal 70,55
Heavyweight Adam Palasz 112,70 Sofiane Boukichou 110,90
Welterweight Mateusz Legierski 70,80 Karol Ryšavý 70,65
Lightweight
Marek Mazúch 84,40 Jaime Cordero 85,20*
Welterweight
Lukasz Siwiec 77,55 Amiran Gogoladze 77,60
Welterweight Robert Pukač 77,55 Matouš Kohout 77,50
Underground rules Lucia Szabová 61,50 Alecandra Andersröd 61,50
Bantamweight Gustavo Lopez 63,35* Beno Adamia 61,65
Catchweight 60 kg Veronika Smolková 60,05* Megan Morris 59,70
Middleweight Adam Horváth 83,7 Ahmed Sami 84,8*

Oktagon 47 vstupenky (lístky Oktagon Bratislava 2023)

Zimní stadion Ondreje Nepely (TIPOS Aréna) bude velmi pravděpodobně vyprodán, nebo se této metě výrazně přiblíží. Vstupenky na Oktagon 47 jsou stále v prodeji v síti ticketportal. Bližší informace najdete také na sociálních sítích Oktagonu.

Karlos Vémola ve své typické pozici Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 47 online report

Přímo z místa turnaje vám na tomto místě opět přineseme podrobný online report o průběhu všech utkání.

Karlos Vémola vs. Pavol Langer

Naprostá bomba!!! Karlos Terminátor Vémola knockoutoval Pavola Langera už po 7 vteřinách zápasu. O výsledku rozhodla čistá brada, kterou Karlos trefil při první útočné kombinaci. Video a podrobnosti najdete tady.

Pavol Langer šel po tomto úderu bezvládně k zemi a rozhodčí Pavel Touš rychle zareagoval a zápas ukončil. Karlos Vémola si v pozápasovém rozhovoru řekl o prosincovou odvetu s Patrikem Kinclem. Do klece přišel také Atilla Végh, se kterým by se chtěl Vémola příští rok utkat na fotbalovém stadionu.

Zklamaný Pavol Langer si zachoval své renomé i v takto těžké chvíli a kromě poděkování vyzval přítomné diváky, aby na Karlose Vémolu nepískali.

Expresní KO Karlose Vémoly Foto: OKTAGON MMA

Ivan Buchinger vs. Jakub Dohnal

První kolo hlavního předzápasu turnaje Oktagon 47 se kompletně celé odehrálo v postoji a více přesných úderů natrefoval brněnský Jakub Dohnal. "Hezounovi" se dařilo branit takedown i v klinči a byl to překvapivě on, kdo jako první dostal soupeře pod sebe.

Druhé kolo odstartovalo v daleko vyšším tempu a Ivan Buchinger postupně začal Dohnala deklasovat v postoji. Zápas bohužel na chvíli ovlivnila situace, kdy Buki trefil Dohnala několikrát do zátylku a od té doby to šlo s brněnským borcem z kopce.

Ivan Buchinger ve druhé polovině 2. kola využil toho, že Kuba Dohnal byl extrémně otřesený a rozjel nevídanou sekvenci úderů, na kterou statečně odolávající Dohnal nedokázal najít odpověď. Buchinger bere výhru TKO ve 2. kole a nahlas se znovu přihlásil do bojů o titul.

Adam Palasz vs. Sofiane Boukichou

Francouzsko-polský souboj těžkotonážníků se poměrně překvapivě protáhl na vícero kol, přestože se před zápasem očekávalo rychlé KO. Favorizovaný Adam Palasz držel otěže zápasu pevně ve svých rukou, byl aktivnější v postoji, i když se zápas ve druhém kole dostal na zem.

I přes jednoznačnou dominanci se Palaszovi nepodařilo soupeře ukončit před časovým limitem a zápas tak dospěl až do bodového rozhodnutí. O jeho jednomyslném vítězství ale nemohl být sebemenší pochyb.

Mateusz Legierski vs. Karol Ryšavý

První kolo tohoto duelu se neslo jednoznačně v režii bývalého šampiona Mateusze Legierskiho. V Oktagonu neporažený polský zápasník rozebíral Ryšavého v postoji a dominoval, i když se zápas přenesl na zem.

Ve druhém kole se Karol Bomby Ryšavý vzchopil a pokusil se nasadit i těsnou gilotinu, Legierski si však tuto situaci pohlídal a také druhou pětiminutovku získal bodově na svoji stranu.

Mateusz Legierski Ryšavého k ničemu nepustil ani ve třetím kole a zkušeně si došel pro jednoznačné vítězství na body. V tuto chvíli je tak žhavým titulovým aspirantem v lehké divizi Oktagon MMA.

Legierski porazil Ryšavého Foto: OKTAGON MMA

Jaime Cordero vs. Marek Mazúch

Jakoby první polovinu kola měli oba elitní knockouteři zataženou ruční brzdu, závěr úvodní pětiminutovky ale nabídl přestřelku, která zvedla diváky ze sedadel. Cordero otevřel Mazúcha po jednom z úderů, celkově to byl ale právě slovenský borec, který lovil soupeře po kleci.

Už v závěru druhého kola byl Mazúch blízko ukončení, co se mu však nepovedlo v prostřední části, dokončil na začátku 3. kola. Mazúch nejprve trefil čistou bradu, po které ještě Cordero zůstal na nohou, po další sekvenci úderů se už ale poroučel k zemi. Marek Mazúch vítězí v nádherné bitvě TKO ve 3. kole.

Cordero a Mazúch předvedli skvělou bitvu Foto: OKTAGON MMA

Lukasz Siwiec vs. Amiran Gogoladze

Gruzínec Gogoladze vlétl na Siwiece jako uragán a během úvodní minuty s ním dokázal několikrát otřást. Polský zápasník vzal poté soupeře na zem a tam naopak dominoval on.

Gogoladze s rukama zásadně dole zkoušel Siwiece knockoutovat i v dalším průběhu, Polák ho za to ve druhém kole "potrestal" nechtěným, ale hodně tvrdým kopem do slabin.

Zápas nakonec dospěl až do třetího kola a i v této pasáži se Lukasz Siwiec dopustil faulu, načež mu byl rozhodčím stržen bod. Amiran Gogoladze byl v zápase dominantnější v postoji i na zemi a zaslouženě bere vítězství na body.

Robo Pukač vs. Matouš Kohout

Vyrovnané první kolo tohoto zajímavého česko-slovenského duelu zřejmě rozhodl takedown v samém závěru, který vyšel do té doby spíše pasivnějšímu Robovi Pukačovi. Matouš Kohout ve druhém kole zaujal střed klece, k ničemu zásadnějšímu to ale nevedlo.

Třetí kolo nabídlo málo vídanou patovou situaci, kdy se Pukač ponořil pro single leg a dostal Kohouta na dlouhé minuty pod sebe. Kohout se s vypětím všech sil snažil vstát, protože Diamantový čávo nebyl prakticky vůbec aktivní, i proto mohl Kohout z této zdánlivě nevýhodné pozice rozdávat tvrdé lokty do hlavy.

A právě tato situace rozhodla o výsledku utkání. Průběh tohoto duelu hodně připomínal souboj Kincla s Vémolou. Pukač v tomto případě držel Kohouta pod sebou, plusové body ale sbíral Matouš Kohout, který si připisuje první výhru ve velterové váze.

Lucia Szabová vs. Alexandra Andersröd

Vracející se slovenská hvězda Lucia Szabová pro sebe získala první kolo, kdy kopala nepříjemné push kicky na střed těla a přesnější byla i v kombinacích na dlouhou vzdálenost.

Szabová dominovala také ve druhém kole, kdy rozjížděla většinu přestřelek a na obličeji švédské soupeřky se začala objevovat výrazná damage. O vítězce druhého kola nemohl být pochyb.

Třetí kolo zásadní změnu nepřineslo a jasně lepší Lucia Silent Killer Szabová si ve svém prvním zápase pod Oktagon MMA po mateřské dovolené došla pro velmi cenné vítězství na body.

Lucia Szabová zvládla svůj comeback Foto: OKTAGON MMA

Gustavo Lopez vs. Beno Adamia

Bývalý prozatímní šampion Bantamu, Gustavo Lopez, se v úvodních dvou kolech ocitl několikrát v problémech, když si údery Gruzínce Adamii několikrát našly přesně jeho bradu.

Veterán UFC, který aktuálně žije a trénuje na Slovensku, vzal ve třetím kole soupeře na zem, ani to však na vítězství nakonec nestačilo. Bodoví rozhodčí nakonec přisoudili jednomyslné vítězství Benu Adamiovi, který byl především v postoji daleko efektivnější.

Veronika Smolková vs. Megan Morris

V prvním kole tohoto souboje dvou elitních postojářek ukázala slovenská bojovnice Veronika Smolková výbornou obranu proti takedownům. V thajských klinčích na pletivu to byla právě ona, která rozdávala tvrdé kolena a v posledních vteřinách sahala po ukončení, Britku ovšem zachránil gong ukončující kolo.

Oku lahodící duel pokračoval také ve druhé pětiminutovce krásnými výměnami. Morris se snažila vzít Smolkovou na zem, což se několikrát povedlo a zápas se změnil v grapplingovou bitvu.

Vyrovnaný zápas dospěl až do třetího kola, kde už obě zápasnice působily hodně vyčerpaně. Fyzicky nesmírně náročný duel se i v posledním kole odehrával převážně na pletivu. V přestřelkách na delší vzdálenost měla navrch Smolková, přesto to na vítězství nestačilo. Zápas rozhodl moment 30 vteřin před koncem, kdy si Megan Morris chytila na zemi armbar a česká bojovnice to po chvíli odklepala.

Adam Horváth vs. Ahmed Sami

Nová egyptská akvizice Ahmed "Lee" Sami vlétla do Oktagonu ve velkém stylu. Tento otevírací zápas poznal svého vítěze už v prvním kole. Adam Horváth nejprve nebyl daleko ukončení na triangle choke, Sami ale ukázal dobrou obranu a těsně před úvodním gongem rozjel v klinči sérii kolen, po kterých se Horváth skácel k zemi. Následné ground and pound už bylo pouze otázkou času a původní soupeř Vlasty Čepa Ahmed Sami si tak připisuje první výhru v organizaci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy se koná galavečer Oktagon 47 dnes (7. 10. 2023)?

Další turnaj s pořadovým číslem 47 proběhne v sobotu 7. října 2023 v Bratislavě. Hlavní zápas obstará duel šampionů Vémola vs. Langer. Analýzu utkání a sázkový tip najdete v článku zde

2️⃣ Kdy a s kým bude zápasit Karlos Vémola v Bratislavě?

Karlos Vémola bude hájit svůj titul polotěžké váhy proti držiteli prozatímního titulu Pavolu Langerovi. Kdo jde do zápasu v pozici favorita se dozvíte uvnitř článku.

3️⃣ Můžu sledovat Oktagon 47 živě online?

Ano, Oktagon 47 je možné sledovat prostřednictvím online livestreamu. Podrobné info a jednoduchý návod vám přinášíme na tomto místě.

4️⃣ Jak sledovat Oktagon na mobilu live (video)?

Postup pro sledování turnaje Oktagon 47 zdarma na mobilu je velice jednoduchý. všechny zápasy najdete v livestreamu na TV Tipsport. Jednotlivé duely spustíte pomocí mobilní aplikace, nebo na webu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dny Karlose Vémoly v kleci možná budou brzy sečteny

Karlos Vémola naznačil, kdy ukončí kariéru. „Těžké rozhodnutí“, přiznává

Všechno jednou končí. Platí to i o kariéře Karlose Terminátora Vémoly, který se na toto téma obyčejně nerad baví. Teď ale nastínil, kdy by...

Jakub Dohnal

Rád bych UFC pantofle, ale nechci si je kupovat. V přípravě jdu za hranu, říká Jakub Dohnal

Nejvýše postavený Čech v žebříčku pérové váhy Oktagon MMA, Jakub Dohnal, má před sebou životní zápas. Přečtěte si exkluzivní rozhovor s...

Vlasto Čepo se zranil

Velká komplikace. Oktagon v Bratislavě přichází o jeden z hlavních taháků

Turnaj Oktagon 47 v Bratislavě přichází o jednu z největších hvězd. Nešťastné zranění tentokrát potkalo elitního knokautera, který se tak...