Před očima legendy: Přihlížející Tyson vzdal hold české tenistce

Boxerský velikán Mike Tyson si o víkendu udělal čas a navštívil finále ženského tenisového turnaje v Miami. To si pro sebe po skvělém výkonu uzmula česká tenistka Petra Kvitová a nejen od fenomenálního rohovníka se dočkala zaslouženého potlesku.

Mike Tyson na finále ženského turnaj WTA 1000 v Miami Foto: Profimedia

Mike Tyson sledoval z hlediště finálovou bitvu se šťastným koncem v podání Petry Kvitové

Kolikrát za život vám zatleská Mike Tyson? Petra Kvitová si tento milník může odškrtnout. Česká hráčka si na oblíbeném podniku v Miami došla pro jubilejní 30. titul na okruhu WTA a jeden z nejslavnějších boxerů všech dob sledoval její spanilou jízdu na vlastní oči.

Významné tenisové zápasy pravidelně navštěvuje spousta celebrit ze světa sportu i showbyznysu. Ženské finále turnaje WTA v Miami tentokrát zařadil do svého nabitého programu legendární boxer Mike Tyson. 56letá sportovní ikona byla u zrodu dalšího velkého úspěchu českého tenisu.

Ve finále totiž excelovala česká hráčka Petra Kvitová, která po setech 7:6 a 6:2 přehrála Rusku Rybakinu a přidala další trofej do své bohaté sbírky. Jedná se přitom o jubilejní 30. titul na okruhu WTA, čímž se řadí mezi nejúspěšnější české tenistky historie. Zároveň se ve 33 letech stala nejstarší vítězkou tohoto prestižního podniku kategorie WTA 1000 a evidentně ani v pokročilejší fázi kariéry neřekla poslední slovo.

Ve VIP loži se při sledování finále dobře bavil mimo jiné právě Mike Tyson, i když na přiloženém videu se zrovna staral o správnou hydrataci organismu. Je ale naprosto jasné, že uznání od legendy takového formátu je něco, na co bude Petra Kvitová dlouho vzpomínat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

BETANO - získej zdarma 500 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 500 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí – program a kde sledovat box živě

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jarda Kotlár je hvězdou organizace Clash of the Stars

Rozjetý Jarda Kotlár vydal další hit a dál popichuje Karlose Bendu

Populární zápasník, rapper a člen ochranky, Jaroslav Kotlár, v žádném případě nezahálí a dál rozvíjí svoji pestrou internetovou tvorbu....