Novopečený šampion Usyk míří do Hollywoodu. Po boku Rocka ztvární legendu v životopisném filmu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nedávno zvítězil ve vyhroceném boxerském duelu s Tysonem Furym, teď ho čeká další výzva. Podobně jako Conor McGregor, se i Oleksandr Usyk dal na film. V jaké roli elitního boxera uvidíme?

Oleksandr Usyk se chystá k filmu Foto: Profimedia

Usyk se chystá před kameru

Novopečený boxerský šampion, který před nedávnem porazil v dramatickém duelu Tysona Furyho, má před sebou zcela novou výzvu. Podobně, jako tomu bylo v případě Conora McGregora, se i Oleksandr Usyk rozhodl stoupnout před kameru. Uvidíme ho v životopisném filmu The Smashing Machine.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Jak jsme již informovali, snímek bude pojednávat o životě někdejšího dvojnásobného šampiona UFC Marka Kerra, jehož život byl, jak už to tak bývá, plný vzestupů i pádů. Bojovník, kterého ztvární Dwayne Johnson, se například potýkal se závislostí na drogách.

Oleksandr Usyk by se měl podle všeho ve filmu představit v roli legendy PRIDE FC Igora Vovchanchyna, který Kerra porazil v roce 1999. Posléze byl ale výsledek zápasu upravený na no contest kvůli nedovoleným kolenům.

Kerr si s Vovchanchynem v roce 2000 střihl odvetu, která se tentokrát dočkala jasného výsledku, avšak v neprospěch Kerra. Ukrajinský bojovník zvítězil jednoznačně na body.

Usyk není jediným elitním bojovníkem, který se v tomto filmu představí. Uvidíme tu také šampiona těžké váhy Bellatoru Ryana Badera, který ztvární člena síně slávy UFC Marka Colemana.

Právě Coleman, který byl Kerrovi přítelem i mentorem, se v roce 2000 stal prvním šampionem PRIDE Grand Prix, když ve finále knokautoval právě Vovchanchyna.

sipka Jak se The Rock připravuje na roli, se můžete podívat zde: VIDEO: Dwayne Johnson ukazuje svůj první MMA trénink. Ztvární veterána UFC s pohnutým osudem

Film se opírá o dokument z roku 2002, který mapoval Kerrovy pokusy o návrat pod střechou japonské organizace PRIDE, ale i jeho závislost na lécích proti bolesti. Očekává se, že film by se měl své premiéry dočkat v průběhu příštího roku. Kromě Dwaynea Johnsona se tu představí i hollywoodská herečka Emily Blunt v roli Kerrovy dnes již bývalé ženy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Využij vstupní bonus až do výše 10 000 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 100% bonus k prvnímu vkladu až do výše 10 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.