Leo Brichta dostává další titulovou šanci. Kde a s kým změří síly?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Leo Brichta v únoru neuspěl v souboji o dočasný pás šampiona lehké váhy polské organizace KSW, když ho ve čtvrtém kole uškrtil moldavský fighter Valeriu Mircea. Teď si bude chtít spravit chuť další titulovou bitvou. Podrobnosti se dočtete v článku.

Leo Brichta Foto: RFA

Brichta zabojuje o titul šampiona RFA

Než dostane Brichta další titulovou šanci v polské organizaci KSW, pokusí se získat pás šampiona lehké váhy organizace Real Fight Arena. Brichta je jednou z největších hvězd této organizace a působí zde od října 2021. V poslední době byla však jeho prioritou právě organizace KSW.

sipka Zaregistrujte se u Tipsportu a získejte bonus 500 Kč

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Slovenská organizace RFA míří na podzim do Prahy a v titulovém zápase uvidíme Lea Brichtu. Šestadvacetiletý zápasník má za sebou v RFA čtyři zápasy, v březnu 2022 porazil Tamirlana Dadaeva, a v červenci téhož roku si připsal vítězství nad Vítězslavem Rajnochem.

Zápas s brazilským bojovníkem Jacksonem Loureirem skončil na No contest potom, co Brazilec utržil kopanec do rozkroku a nemohl v souboji pokračovat. V zápase s Vítem Vokounem si Brichta připsal těsné vítězství na body.

V září čeká na Lea Brichtu zápas o titul šampiona lehké váhy s úřadujícím šampionem Arbim Mezhidovem. Rakušan má bilanci zápasů 18 výher a 5 proher. V březnu tohoto roku se stal vůbec prvním šampionem do 70 kg organizace RFA, v titulovém zápase zdolal na body Martina Horínka.

"Jsem moc rád, že nám Leo potvrdil, že se utká s Arbim Mezhidovem o pás šampiona v MMA. Bude to obrovský zápas, který plánujeme na velký zářijový turnaj v Praze," řekl pro kaočko šéf RFA Boris Marhanský.

V září se můžete těšit na pořádnou přestřelku dvou šikovných postojářů. Brichta bude i nadále zápasit v polské organizaci KSW, termín dalšího souboje ale zatím není známý.

"Je to vysněná organizace, odmítl kvůli ní i UFC. Má tam skvělé podmínky a já jsem přesvědčen, že se tam brzy probije k další titulové šanci. Než se tak stane, třeba se z něj předtím stane šampion náš," okomentoval Brichtovo působení v KSW Marhanský.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh o zápase s Karlosem Vémolem

Rozhovor s Attilou Véghem: "Všechno to dělám pro sebe, pro své pocity a pro moji rodinu."

Rozhovor s Attilou Véghem před odvetou zápasu století. ▶️ Promluvil o psychickém nastavení, Karlosovi i rodině. Kde absolvoval přípravný...

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Clash of the Stars 8 datum, účastníci, program, vstupenky, live stream a sázkové kurzy

Turnaj Clash of the Stars 8 se premiérově koná v Ostravě.☝ Podívejte se na sázkové kurzy, a kde sledovat zápasy Clash 8 živě online v...

Česko-slovenská rivalita Vémola vs Végh dostane pokračování

Oktagon Eden: Odveta století Vémola vs. Végh 2: Vstupenky, datum, karta, program a kurzy

Odveta století Végh vs. Vémola 💎 je hlavním tahákem turnaje Oktagon 58 Eden. Jde o souboj, který zajímá každého fanouška MMA i širší...