Vémola Peňázovi nabídl řešení nešťastné situace. Je naděje, že Matěje uvidíme v Bratislavě?

Situace kolem zápasu Matěje Peňáze se stále jeví jako bezvýchodná. Karlos Vémola mladému bojovníkovi nabídl řešení. Ztotožňuje se Money s Terminátorovým návrhem, nebo se na věc dívá každý jinak?

Matěj Peňáz Foto: OKTAGON MMA

Je ve hře Bratislava?

Situace kolem zápasu Matěje Peňáze se během minulého týdne nehezky vyostřila. Každý zúčastněný měl svou verzi událostí, kterou chtěl sdílet s fanoušky. Nakonec se protistrany stáhly do svých vlastních rohů a čekají, až se emoce uklidní. Vsaďte si a získejte speciální registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Vypadá to ale, že zápas na turnaji v Edenu je definitivně v nenávratnu. Teď jde tedy o to, jak bude spolupráce Matěje Peňáze a OKTAGONu vypadat v budoucnu. Zajímavý návrh řešení situace má například i Karlos Vémola, který si Matěje pozval do svého pořadu Osscast.

„Když jsem měl jednou problém s manželkou, tak se do toho vložil Jan Kraus a dělal nám mediátora, tak já až teď budu v důchodu, tak se můžu postavit mezi tebe s Ondrou a můžu se pokusit to nějak narovnat, abyste se domluvili,“ odlehčil rozhovor Karlos, než začal klást palčivé otázky.

„Hledají soupeře pro Čepa do Bratislavy. Myslíš, že až se to malinko narovná, že si s Ondrou sednete, a protože ty jsi teďka v přípravě, že by se to třeba mohlo rozseknout v té Bratislavě, když se domluvíte, nebo to tak spíš nevidíš?“ navrhl Vémola další postup.

„Tohle mě popravdě vůbec nenapadlo, nad ničím takovým jsem nepřemýšlel, je vidět, že přemýšlíš jinak,“ usmál se Peňáz na Karlose. Terminátor narážel na to, že by z jeho pohledu měl chtít Peňáz vzhledem k dřině, kterou dává aktuálně do přípravy, nastoupit co nejdřív.

„Teď ti na to nedokážu odpovědět, aktuálně jsou moje myšlenky jinačí, ve stylu, že se vidím někde jinde, že se mi nechce spolupracovat i nadále s OKTAGONem tady po těch vyjádřeních,“ přiznal Peňáz

sipka Oktagon Eden: Odveta století Vémola vs. Végh 2: Vstupenky, datum, karta, program a kurzy

„Tím, že se mi to nestalo poprvé, a myslím si, že jsem v tom nevinně, tak... hele nevím, zatím nepřemýšlím, kdy budu zápasit znovu. Samozřejmě vím, že brzy to přijde, že jak říkáš, když člověk dlouho nezápasí, tak má potřebu jít do zápasu, takže uvidíme, ale nechci říkat, že vím, jak to bude, protože zatím opravdu netuším.

Uvidíme, jak dopadne jednání, ale nejdřív si musí sednout emoce, protože zatím jsem toho furt plnej a rozhodování to nepomáhá,“ uzavřel prozatím Peňáz. V následujících dnech bychom se tedy měli dozvědět více.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Miloš Petrášek se raduje z vítězství na pražské Štvanici

Miloš Petrášek – profil a zápasy MMA bojovníka

Miloš „Meloun“ Petrášek ❤️ je jedním z nejoblíbenějších a zároveň nejlepších MMA zápasníků u nás. Po stopách jeho kariéry se vydáváme v...

Ondřej Novotný a Pavol Neruda

Ondřej Novotný vysvětluje situaci kolem Peňáze a Čepa. Je to obrovské zklamání, říká promotér

Věci kolem letního turnaje v Edenu se komplikují. Zraněným Kinclem to nekončí.🔥 Co přesně se pokazilo a proč se nedočkáme duelu Čepo vs....

Karlos Vémola

Rozhovor před bitvou s KARLOSEM VÉMOLOU nejen o Attilovi: Je skvěle rozjetej, ale já ho zastavím!

Zápas na Edenu má být jeho vrcholným finále a do přípravy dává více než maximum.💪 Jak se český Terminátor chystá závěrečnou bitvou své...