Vašek Mikulášek se opírá do Karlose Bendy. Co se mu na oblíbenci Clash of the Stars nelíbí?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Vašek Mikulášek nejde pro ostrá slova daleko. Tentokrát se jeho terčem stal populární bojovník Clash of the Stars Karlos Benda. Proč Baba Jaga nemá Kotlárobijce v lásce?

Václav Mikulášek Foto: Clash of the Stars

Mikulášek: Dostaneš bídu, Bendo

Vaška Mikuláška čeká v červnu již druhý zápas v Clash of the Stars. Soupeřem mu bude boxer Sandro Jandejsek, zdá se ale, že v organizaci je další adept, s nímž by si to Baba Jaga v budoucnu rád rozdal. Políčeno má na jednoho z nejoblíbenějších zápasníků organizace Karlose Bendu, kterému skrze své sociální sítě poslal vzkaz.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Slíbil jsem vyjádření k mistru Bendovi. Místo vybírání si debilů a lhaní o tom, jak je někdo nebezpečnej nebo něco... všichni víme, jak ten zápas dopadne. Chápu, že si hledáš cestu k titulu co nejrychleji, ale bohužel jsem tady já a bohužel tě chci zbít,“ prohlásil Mikulášek na svém instagramu.

„Chápu, že přede mnou je ještě Mawar, ten tě zbije taky, i když si vychcaně myslíš, že tvoje váhová převaha bude mít nějaký smysl – ne, nebude. Měl bys přestat utíkat, dělat své hloupé youtube kanály a mluvit o lidech a dělat ze sebe toho nejchytřejšího a nejlepšího,“ pokračoval Baba Jaga.

„Protože to děláš, kámo, seš arogantní ko*ot, strašně ses změnil, měl jsem tě rád,“ připustil Baba Jaga. „Je mi úplně u p*dele, že ty jsi amatér a já profík. Já jsem teďka v CotS a dostáváš bídu, brácho, ode dneška,“ dodal odhodlaně Mikulášek.

sipka Čtěte také: Karlos Benda komentuje Kajínkovo odstoupení a přístup Red Face. Dělají všechno, aby neuspěli, říká

Oba zápasníky teď čekají sice jiní soupeři, do budoucna bychom se ale tohoto nepochybně atraktivního duelu mohli dočkat. Karlos Benda koneckonců už dlouho volá po protivníkovi, s nímž by mohl ukázat sportovní výkon. S Babou Jagou by se navíc nemusela řešit otázka váhového rozdílu, jako je tomu právě u Tadeáše Růžičky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Známe zápasy Clash of the Stars 8: Do akce jde zpěvák z Luneticu, Baba Jaga nebo Snejks

Kdo se těšil na další poctivou nálož bizáru, přišel si dnes večer na své. Organizace Clash of the Stars odhalila složení fight card na...

Průběh zápasu Clash of the Stars

Kde sledovat Clash of the Stars online živě? Livestream a cena PPV

Online live stream Clash of the Stars ▶️ vyhledává před každým turnajem obrovské množství fanoušků. V tomto článku se dozvíte zásadní...

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...