RFA x IAF: Boráros, Butenko, Papp a další – datum, program, karta a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace RFA a IAF se chystají na svůj druhý společný turnaj. Proti sobě se postaví bojovníci obou organizací. Diváci ale také budou svědky velkého návratu Gábora Borárose na domácí scénu.

INFOKARTA
BORÁROS vs. KOMUENHA
BUTENKO vs. CHOPE

Boráros vs. Komuenha Foto: RFA

Hodnocení turnaje RFA x IAF Warm Up: 8.7/10

  • Datum: 18. 5. 2024
  • Místo: Sportovní hala Milénium, Nové Zámky, Slovensko

RFA x IAF Warm Up – datum, místo a další info o turnaji

V sobotu se uskuteční druhý společný turnaj organizací RFA a IAF. Bojovníci obou organizací mezi sebou změří síly. Vrcholem večera měl být titulový souboj ve velterové váze mezi Alexanderem Butenko a Američanem žijícím v thajském Bangkoku Willem Chopem. Kvůli byrokratickým problémům byl ale zápas na poslední chvíli zrušen.  Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

RFA x IAF Warm Up
🗓️ Datum 18. 5. 2024
📌 Místo Sportovní hala Milénium, Nové Zámky, Slovensko
📑 Program

17. 5. 2024 (18:00): Veřejné vážení v Aquario Shopping Cente Nové Zámky

18. 5. 2024 (18:00): Turnaj ve Sportovní hale Milénium, Nové Zámky

✏️ Karta najdete ZDE
▶️Livestream najdete ZDE

Velkým lákadlem bude pro diváky nepochybně zápas někdejšího zápasníka OKTAGONu Gábora Borárose, který se v tomto duelu vrací po dlouhé době na domácí půdu. Další zajímavostí bude změna váhové kategorie Lajoše Pappa, který se chystá prvně zazářit v nižší polotěžké váze.

RFA a IAF: Butenko vs. Chope (titulový zápas o pás velteru)

Na samém vrcholu karty druhého společného turnaje RFA a IAF měl být zápas o pás velterové váhy. Za tým RFA měl nastoupit zkušený bojovník a vítěz EUROGOLD pyramidy Alexander Butenko (55-17-3).

Jeho výzvu přijal Američan žijící v thajském Bangkoku Will Chope (42-21), který měl v tomto duelu reprezentovat organizaci IAF. Chope je veteránem UFC a v kleci měl tu čest například s Maxem Hollowayem, který v tuhle chvíli drží titul BMF v lehké váze.

Veterán Chope bohužel nezvládne kvůli problémům s doklady nastoupit, a proto musí být tenhle duel odsunut.

RFA x IAF: Boráros vs. Komuenha

Diváci turnaje budou svědky jednoho návratu na domácí scénu. Poprvé od února minulého roku se na domácí půdě představí někdejší bojovník OKTAGONu Gábor Boráros (20-11-2).

Od února 2023, kdy Borárose zastavila sázkařská kauza, si bojovník s maďarskými kořeny střihnul jeden zápas v ruské ACA. Soupeř Marat Gafurov však Borárose ukončil už v prvním kole, kdy se mu podařilo Borárosovi nasadit armbar.

Betano

Borárose v kleci prověří Frederico Komuenha (4-2). Ten má za sebou zápas v polské KSW, české IAF, ale i organizaci bizarních zápasů Red Face. V červnu 2022 porazil v rámci turnaje IAF 5 Filipa Grznára, kterého ukončil ve druhém kole TKO.

RFA IAF: Papp vs. Kuča

Karta nabídne také zápas Papp vs. Kuča. Pro prvního jmenovaného půjde během tohoto turnaje také o svého druhu premiéru. Bude to totiž jeho první zápas v polotěžké váze. Koncem roku 2023 Papp v rámci turnaje RFA 14 podlehl Tomáši Možnému, který tak přerušil Pappovu cestu za titulem. Papp teď tedy zkusí štěstí v nižší váhové kategorii.

RFA a IAF: karta, zápasy a výsledky

Na galavečeru se představí také Sebastian Fapšo. Ten naposledy letos v březnu podlehl v zápase pod pravidly muay thai Františku Purašovi, který ho v prvním kole ukončil tvrdým head kickem. Tentokrát Fapša ve stejné disciplíně prověří Filip Roubíček, jehož můžou znát i fanoušci Clash of the Stars.

Organizace se bohužel na poslední chvíli potýká s problémy a odpadá jim jeden zápasník za druhým. Nejzásadnější je titulový souboj, pravděpodobně se ale také nedočkáme ženského duelu Mukhamed vs. Dridi nebo souboje Zuzák vs. Vacek. Organizace snad již brzy zveřejní kompletní kartu i se všemi zmíněnými změnami, do té doby se můžete podívat na aktuální kartu:

RFA X IAF – WARM UP
Title Fight Welterweight Butenko vs. Chope
MMA Light Heavyweight Papp vs. Kuča
MMA Middleweight Boráros vs. Komuenha
Realfight 81 KG Fapšo vs. Roubíček
MMA Middleweight Zuzák vs. Vacek
MMA Welterweight Horínek vs. Zeljko
K-1 54 Kg Mukhamed vs. Dridi
MMA 88 Kg Catchweight Dobiáš vs. Bartoněk
MMA Middleweight Glos vs. Kučera

Kde sledovat RFA x IAF Warm Up? Přímý přenos na Realsport.tv, VOYO, vstupenky

Společný turnaj RFA a IAF bude možné sledovat skrze livestream na webových stránkách realsport.tv. Jestliže si PPV zakoupíte s promokódem RFA30, získáte třicetiprocentní slevu. Záznamy dvou předchozích turnajů RFA jsou k dispozici také na VOYO. Stojí tedy za to sledovat, zda tu nebude ke zhlédnutí i společný turnaj s IAF.

Před dvěma dny organizace RFA avizovala, že v prodeji zbývá pouhých sto lístků, jestliže byste raději turnaj sledovali přímo na místě, pár vstupenek bude pravděpodobně ještě k mání. Lístky zakoupíte v sítích prodejen Ticketportalprepredaj.sk.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

BETANO - získej zdarma 500 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 500 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

1️⃣Jak sledovat turnaj RFA x IAF Warm Up?

Turnaj bude možné sledovat skrze přímý přenos na realsport.tv. S promokódem RFA30 získáte na PPV třicetiprocentní slevu.

2️⃣S kým bojuje v RFA Gábor Boráros?

Gábora Borárose prověří Frederico Komuenha. Ten má na kontě například výhru nad Filipem Grznárem. Více se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Le Sy prozrazuje zákulisní perličku o Red Face a vysvětluje, proč v Clashi odmítli Kajínka

I Clash of the Stars má své mantinely.👌 Tomáš Le Sy prozradil, proč odmítli angažmá nejslavnějšího vězně Česka a otevřeně se vyjádřil k Red...

Sázejte na hokej u Betana

Vsaďte si na MS v hokeji 2024 s registračním bonusem bez vkladu u Betana

Hokejová mánie je po roce opět tady. ❤️ Zájem o mistrovství světa je letos umocněn domácím šampionátem, který se odehraje v Praze a...