Vsaďte si na MS v hokeji 2024 s registračním bonusem bez vkladu u Betana

Hokejová mánie je po roce opět tady. Zájem o mistrovství světa je letos umocněn domácím šampionátem, který se odehraje v Praze a Ostravě. Betano během turnaje vypisuje mnoho kurzů a za registraci si můžete vyzvednout vstupní bonus zdarma.

Sázejte na hokej u Betana Foto: Betano

MS hokej 2024 kurzy u Betana

Boje na MS v hokeji každoročně přitahují mnoho fanoušků i sázkařů. 87. mistrovství světa v ledním hokeji letos pořádá Česká republika a sázková kancelář Betano před obrovsky sledovanou sportovní událostí navázala s hokejovou reprezentací exkluzivní partnerství.

Registrujte se u Betana ZDE, protože díky bonusu „sázka zdarma“ si můžete vsadit na své favority i bez nutnosti vkladu.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Betano bonus bez vkladu 100 Kč + 400 free spinů + 100% uvítací bonus až 3000 Kč

Ať už holdujete sázkám na bojové sporty, nebo právě hokej, u Betana si každý přijde na své. Zvažujete-li založení účtu, budou se vám hodit 3 důvody, proč se zaregistrovat u sázkové kanceláře Betano. Zároveň je dobré si říci, že zde najdete několik vychytávek, díky kterým si Betano na tuzemském trhu získává čím dál větší přízeň sportovních nadšenců. Jde například o pravidelné soutěže, doprovodné promo akce, nebo přehlednou mobilní aplikaci.

Jak si snadno založit účet u Betana?

  1. Nejprve klikněte ZDE a zdarma se registrujte u Betana
  2. Vyplňte všechny údaje v online formuláři, zvolte silné heslo a potvrďte
  3. Registrační Betano promo kód vyplňovat nemusíte
  4. Klikněte na potvrzovací kód, který vám dorazil na email, nebo SMS zprávou
  5. Ověřte bezpečně svou identitu pomocí bankID během několika minut
  6. Nastavte si herní limity a zvolte platební metodu (ověříte prvním vkladem 100 až 3.000 Kč).
  7. Zda jste splnili všechny potřebné kroky pro získání Betano bonusů, si můžete kontrolovat v herním účtu

Po jednoduché online registraci a ověření účtu dostanete od Betana možnost vsadit si „sázku zdarma“ v hodnotě 100 Kč, ale také 400 free spinů do online casina. Další volné točky je možné získat na Kole štěstí, které můžete roztočit každý den.

V rámci prvního vkladu můžete zacílit mířidla na uvítací Betano bonus až 3000 Kč. Ten se odvíjí od výše vašeho prvního vkladu a jeho detailní podmínky se dočtete v článku zde. Výhodou u Betana je právě výše uvedený registrační bonus v hodnotě 500 Kč, díky kterému si poprvé vyzkoušíte uživatelské rozhraní.

Jak dopadnou Češi na MS 2024?

Z dlouhodobých statistik vyplývá, že MS v hokeji je jednou z TOP nejsázenějších akcí roku. Letos se dá čekat ještě vyšší náběr sázek, jelikož se turnaj koná právě v české kotlině. V nabídce sázkové kanceláře Betano najdete jak kurzy na aktuální zápasy, tak i dlouhodobé sázky například na celkové umístění, nebo počet bodů ve skupině.

Betano spadá pod společnost Kaizen Gaming, která působí v 16 zemích po celém světě a v Česku představuje hokej obrovskou příležitost oslovit nové začínající sázkaře, kteří si tu a tam rádi zpestří sledování zápasů nějakým tiketem.

Česká reprezentace patří mezi širší okruh kandidátů na medailová umístění, navzdory ne zcela povedené závěrečné fázi přípravy. Jak si naši hokejisté povedou ve skupině a případných vyřazovacích bojích najdete přehledně tady.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sázková kancelář Betano nabízí zajímavé kurzy také na MMA

Sázky na Oktagon MMA u Betana - atraktivní kurzy i příležitosti

Společnost Betano působí na českém trhu teprve krátce, svými vypsanými kurzy si ale nahlas říká o pozornost sázkařů. Jak je to s kurzy na...

Šampionský pás UFC

Kdo bude na konci roku držet titul UFC? Vsaďte si u Betana na šampiony jednotlivých divizí

Betano zařadilo do své kurzové nabídky poměrně netradiční sázkovou příležitost. Dokážete odhadnout, kdo bude v UFC držet titul na konci...

Vyzvedněte si sázkový bonus 300 Kč za dokončení registrace u Betana

Betano promo akce „sázka zdarma“ - Bonus za online registraci

Betano má pro nové hráče připravené parádní sázkařské bonusy ❤️. V tomto článku si vysvětlíme, jak funguje bonus 300 Kč zdarma za dokončení...