V Clashi to zase lítá! Čonny rozhazuje mouku, Datel se vyjadřuje k údajnému sypání.

Počínaje dneškem se rozjíždí již tradiční série předturnajových B4THECLASH a jako první si to mezi čtyřma očima vyříkávali Čonny a Datel. Mezi bojovníky to pěkně vřelo, už od začátku lítalo vzduchem všechno, co jim přišlo pod ruku, a probírala se i delikátní témata.

Čonny vs. Datel Foto: Clash of the Stars

Čonny vs. Datel: převrácený stůl, ostrá slova a spousta mouky

Hned první B4THECLASH byl divoká jízda. U jednoho stolu se potkali Čonny a Datel, jejichž zápas nebyl původně v plánu a vznikl v podstatě během tiskovky, pánové si ale mají hodně co vyříkávat. Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars 8 a získejte speciální registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

V počátku vysílání došlo na vysvětlování důvodů vzájemné nevraživosti, Čonnymu ale bouchly saze a převrhl na svého soupeře stůl i se skleničkami s vodou. Když se situace na moment uklidnila, Čonny vytáhl z rukávu eso v podobě mouky, kterou se jal rozprašovat na všechny strany.

Do třetice šarvátku rozpoutal rozčilený Datel, jenže to už měl zbytečných hrotů dost i Tomáš Linh Le Sy, který se marně snažil dostat k otázkám z instagramu. „Šaškáren už bylo dost,“ prohlásil obvykle klidný promotér.

Situace se pak konečně na poměry Clash of the Stars uklidnila, a přestože do sebe protivníci rýpali o sto šest, ničím se už neházelo a další facky padaly až při prvním společném staredownu.

Datel a jeho „sypání“

Kromě vyhrocených vztahů mezi soupeři přišla na přetřes i další citlivá témata. Dotazující na instagramu a volající fanoušky zajímalo například, jak je to s Datlovým údajným „sypáním“. „Dyť já sypu, hodně kreatinu a hodně proteinu,“ okomentoval první otázku na toto téma Datel.

Tenhle dotaz ale během vysílání padl víckrát a bylo očividné, že Datel už je z toho přinejmenším otrávený. „Já jsem tady na to už odpovídal, takže se k tomu už vyjadřovat nebudu,“ odpověděl Valášek volajícímu.

sipka Čtěte také: Vašek Mikulášek se opírá do Karlose Bendy. Co se mu na oblíbenci Clash of the Stars nelíbí?

Jedna chvíle, kdy soupeři alespoň na moment souzněli, se ale přece jen našla. Jeden z volajících do svého dotazu zahrnul Datlova nedávno narozeného syna, což se novopečeného otce dotklo. V tomhle případě se Čonny Datla zastal a prohlásil směrem k fanouškovi, že „tohle se nedělá“.

Možná tedy nebude vřít zlá krev mezi bojovníky věčně a rivalové se, jak už tomu často bývá, po společném zápase přece jen udobří. Kdo z nich je připravenější do boje, se dozvíme už 22. června.

Na celý B4THECLASH se podívejte zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek

Vašek Mikulášek se opírá do Karlose Bendy. Co se mu na oblíbenci Clash of the Stars nelíbí?

Vašek Mikulášek nejde pro ostrá slova daleko.🫣👊 Tentokrát se jeho terčem stal populární bojovník Clash of the Stars Karlos Benda.👇

Vsaďte si u Fortuny

Fortuna kurzové sázení recenze: Vsaďte si na bojové sporty s bonusem

Rádi sázíte na MMA, box nebo další bojové sporty? V tom případě byste měli mít založený účet u Fortuny ✅, která má širokou nabídku zápasů...

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Clash of the Stars 8 datum, účastníci, program, vstupenky, live stream a sázkové kurzy

Turnaj Clash of the Stars 8 se premiérově koná v Ostravě.☝ Podívejte se na sázkové kurzy, a kde sledovat zápasy Clash 8 živě online v...