Rozhovor s Attilou Véghem: "Všechno to dělám pro sebe, pro své pocity a pro moji rodinu."

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Rozhovor s Attilou Véghem před odvetou zápasu století. Promluvil o psychickém nastavení, Karlosovi i rodině. Kde absolvoval přípravný kemp?

Attila Végh o zápase s Karlosem Vémolem Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Exkluzivní rozhovor s Attilou Véghem před odvetou s Karlosem Vémolou

Attila Végh před blížícím se zápasem s Karlosem Vémolou poskytl naší redakci exkluzivní rozhovor, ve kterém promluvil o svém současném nastavení, přípravném kempu i dalších zajímavostech. Zápas budete moci sledovat živě na Tipsport TV, kde si za registraci přijdete na bonus 500 Kč.

Bonus Tipsport

Jak náročný byl pro tebe návrat do přípravy pro psychické i fyzické stránce?

Tím, že jsem věděl, do čeho jdu, tak jsem se za prvé snažil vyskládat ten samý tým, co jsem měl, protože to fungovalo a neměl jsem důvod to měnit. Od té doby už uběhlo pět let a nejsem nejmladší, tak jsem nevěděl, jak to bude zvládat moje tělo.

Myslím si, že mé tělo zatím slouží, a že mu prospěl ten oddych. Čtyři roky jsem nebyl v tréninkovém procesu. Ale samozřejmě jsem jenom neležel čtyři roky, nejedl a nic nedělal. Každý den jsem měl nějaký tréninkový program a stejně tak jsem měl tři boxerské zápasy.

Takže se na to těším, že se dám opět do toho na 100 % a ukážu sám sobě, jak se umím dát do formy, abych udělal výkon a byl jsem spokojen já i celý můj tým.

Existuje varianta, že by si absolvoval přípravný kemp v zahraničí?

Určitě ne, protože první kemp jsem měl nastavený doma na Slovensku a všechno bylo přizpůsobeno na mě. Kdybych odjel do zahraničí, tak bych byl jenom jeden z mnoha a trenéři by neměli čas se mi věnovat na 100 %. Bylo by to pro mě nepraktické, musel bych vyzkoumat, co a jak funguje, kdo je jaký trenér... to je pro mně ztráta ćasu.

Tady mám vše ověřené, takže nemám důvod jít pryč, a za druhé mám už svoji rodinu a prostě bych nechtěl odejít od rodiny. Takže pro mě je to úplně pohodlné, všechno je přizpůsobeno mně na míru a nemusím nikam chodit.

Kdo jsou teď tví hlavní sparing partneři?

Jsou to vlastně ti samí kluci, jako byli předtím. To znamená: Jožko Jaloviar, Pišta Vojčák, Lajoš Papp, který je novým zápasníkem těžké váhy a s Badinkem (martin Buday) jsem trénoval. Takže jsou to skutečně velcí kluci, na čele s Iljou Škondričem, který je hlavní trenér a je to jeden z mála trenérů, které respektuji. Co řekne, tak to udělám.

Karlos říká, že když nebudu jíst a budu trénovat, tak ho budu nenávidět. Ale já nejsem blázen, proč bych ho nenáviděl. Vždyť já jsem normální člověk a dělám svoji práci. Já vím přesně, do čeho jsem šel, a jaké překážky mě čekají. Je to můj osobní boj, kde budu spokojen s tím, co dokážu.

Všechno to dělám pro sebe, pro své pocity a pro moji rodinu. Tady jsem já a on tady vůbec není, on je jen tamten jeden panáček, přes kterého musím projít. A je to vlastně jenom můj osobní boj se sebou samým.

sipka Sledujte turnaje OKTAGON živě na Tipsport TV ZDE

Přemýšlíš nad tím, že by si přípravu potom využil na další zápasy? Ať by to už bylo třeba v boxu nebo něco jiného?

Beru to tak, že mi ke konci roku bude už 39 let a opravdu chci už takový ten klid. Vím, co taková příprava obnáší. Tím, že jsem teď v přípravě, tak mi zůstane míň času na rodinu. A já si chci tu moji rodinu opravdu užít, chci abychom byli zdraví a abychom byli šťastní.

Ten vlak mi už odjel, abych se soustředil jenom na ty zápasy. Když jsem neměl nikoho, tak to bylo lehké, byl jsem kariérista, šel jsem dopředu a řešil jenom ty zápasy. Ale mám moji rodinu a nemůžu být sobecký.

Jak se podle tebe posunula MMA scéna od vašeho prvního zápasu s Karlosem?

Osobně to vnímám tak, že MMA scéna se posunula z 0 na 100. Říkám na rovinu, že nedám na Karlose dopustit, i když je to teď můj rival, ale nemám na něj zlé slovo. A podle mě by neměl mít ani on na mě.

My vzájemně máme nějaký ten respekt, ale samozřejmě se teď nebudeme objímat před zápasem. Ale zase se nebudeme ani hejtovat a říkat na sebe zlé věci, protože si to nezaslouží ani jeden, ani druhý. A v kleci se to všechno ukáže.

Celý rozhovor si můžete pustit v tomto videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Česko-slovenská rivalita Vémola vs Végh dostane pokračování

Oktagon Eden: Odveta století Vémola vs. Végh 2: Vstupenky, datum, karta, program a kurzy

Odveta století Végh vs. Vémola 💎 je hlavním tahákem turnaje Oktagon 58 Eden. Jde o souboj, který zajímá každého fanouška MMA i širší...

Tyson Fury a Oleksandr Usyk

BOX: Fury vs. Usyk – datum, kurzy, statistiky, program a livestream

Blíží se moment, kdy své síly v Rijádu změří Tyson Fury a Oleksandr Usyk.🥊 Koho favorizují české sázkové kanceláře a kde tuhle bitvu...

Filip Grznár vs. Tomáš Križan

Týden s FightLive #15: První tiskovka CotS 8, Fighters for veterans, změna data Diaz vs. Masvidal

Máme za sebou druhý květnový týden a i tentokrát přibylo pár novinek.👊 Podívejte se s námi na to nejdůležitější uplynulých sedmi dnů.⬇️