Ondřej Novotný promluvil o soudním sporu s Leem Brichtou. Kudlu do zad prý vrazilo OKTAGONu i KSW

Lea Brichtu co nevidět čeká titulový zápas v KSW, mladý bojovník ale řeší i nepříjemnosti. S OKTAGONem mají nevyřízené účty, o kterých rozhodne soud. Ondřej Novotný promluvil o tom, jak situaci vidí v organizaci.

Leo Brichta Foto: OKTAGON MMA

Odchod Brichty vyústil v soudní spor

Leo Brichta měl kdysi v OKTAGONu slušně našlápnuto k titulové šanci, jenže po zápasu s francouzským bijcem Damienem Lapilusem se rozhodl změnit barvy a přestoupit do organizace RFA. Ondřej Novotný tvrdí, že bojovníkům odchod do jiné stáje nevyčítá, ale že je třeba „umět odejít“. Právě to se podle něj a organizace OKTAGON MMA Brichtovi nepovedlo a bojovníkův odchod vyústil v soudní spor.

„Míra Brož si se mnou sednul. David Hošek si se mnou sednul. Milan Ďatelinka si s námi sednul. A pak jsou lidi, kteří lžou, jako je Leo Brichta. Od prvního dne. Já jsem s ním seděl u jeho kámoše v restauraci a jasně jsme si řekli věci,“ prozradil Novotný v rozhovoru pro kanál Willy Cao.

KSW 91

„Já v sobě nechci mít negativní emoce. Ať je Leo Brichta úspěšný a získá titul KSW. Ať se mu daří a jde klidně do UFC. Proč bych mu přál neúspěch? Ale to, že jsi poj**al mě, znamená to, že jsi poj**al moje lidi, pro který já každý den dřu, aby byli šťastní.

To, že nas**l do huby mně, mě vlastně s**e nejmíň. Za mnou a za Palem je dneska velká firma a spousta lidí, kteří každý den dřou a snaží se. A tys jim ublížil a lžeš o nich,“ vysvětlil svůj úhel pohledu promotér OKTAGONu.

„Já jsem jen ten, kdo jde vidět. Já snesu všechna ho**a světa. Já jsem obrněnej. Ale ne, že to bude ubližovat tomu, co jsem vybudoval a těm lidem. A za ně se budu bít. Za to se budu bít s Leem Brichtou a chci, aby ten soud, až dopadne… Probíhá soud, dlouho už,“ přiznal Novotný.

Kudla do zad i od KSW

Podle Ondřeje Novotného věděl Leo Brichta o nabídce z jiné organizace už před zápasem s Lapilusem. „Jednak dostal nabídku před, ale hlavně měl podepsanou smlouvu, on odešel s podepsanou smlouvou,“ objasnil Novotný.

„KSW řeklo, že ho nikdy nepodepíšou, protože porušil kontrakt, pak mi na**alo do huby KSW a podepsali ho. Můžeš udělat chybu, ale opakovat tisíckrát jednu lež, už není chyba,“ dodal Novotný.

Lea Brichtu tedy očividně čeká těžký boj i mimo klec, v tuhle chvíli se ale mladý bojovník soustředí nejspíš především na nadcházející titulový zápas, který v rámci turnaje KSW 91 proběhne už tuto sobotu v Liberci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Samuel Pirát Krištofič

Piráta čeká boj na život a na smrt! Krištofič vymění klec za ostrov v reality show Survivor

Samuel Krištofič vybojoval vítězství v nejdůležitějším zápasu kariéry, teď ho čeká docela jiný druh boje.💪 Klec vymění za reality show...

Patrik Kincl

Patrik Kincl prozrazuje důvody, proč kývl na nečekanou Ostravu. Vzpomínka na O2 arenu je hořká

Patrika Kincla čeká začátkem března obhajoba pásu a první zápas po nepříjemném zranění.💪 Vysvětlil, proč na účast v Ostravě kývl.😎

Rony Paradeiser vs. Leo Brichta

Rony popsal nejotravnější zápas své kariéry. S Brichtou a Keitou by si to prý dal klidně znova

Je současným šampionem lehké váhy a za svou kariéru už získal mnoho cenných skalpů.💪 Rony Paradeiser prozradil zákulisní informace...