On sám si myslel, že prohrál! rýpe Vémola do Kincla. Co na to Inspektor?

O odvetě Kincl versus Vémola se ještě stále nepřestává mluvit. Tentokrát se k němu vrátil přímo jeden z aktérů Karlos Terminátor Vémola a nahlas přemítal, kde se podle něj stala chyba.

Kincl vs. Vémola 2 vážení Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Nechal bych tam úplně všechno, říká Terminátor

Od ostře sledované odvety mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou už uběhl nějaký ten pátek, zdá se ale, že téma jejich zápasu je stále ještě živé a média i veřejnost se ho dotýkají, kudy chodí. Nejspíš se na tom podepsaly i následky, které souboj vyprodukoval, jako třeba fakt, že nepříjemná prohra Karlose Vémolu inspirovala k náhlému nápadu ukončit kariéru.

Terminátor vysvětlil, že pokud není s to porazit ty, co už jednou porazil, je to pro něho znamení, že je nejspíš čas pověsit rukavice na hřebík. Jestli skutečně Karlos ukončí svou kariéru koncem roku odvetou s Attilou Véghem, je zatím ve hvězdách (do té doby ho však určitě uvidíme přinejmenším na Štvanici a v zápase s Pavolem Langerem), nicméně Vémola s odstupem hodnotí odvetu s Kinclem především jako chybu úsudku.

„Já jsem byl přesvědčenej o tom, že ten zápas vyhrávám, tím tlakem a lidi, co mě znaj, tak vědí, že kdybych věděl, že prohrávám, tak tam vletím, ve čtvrtym pátym kole a klidně se nechám knockoutovat,“ prohlásil Vémola v podcastu Patrika Rytmuse Vrbovského Cesta Bojovníka.

„To mě potom užíralo po tom zápase, že jsme to s týmem neodhadli a že já jsem do toho čtvrtýho, pátýho kola šel s tím, že vyhrávám,“ objasnil Vémola, jak vnímal průběh zápasu. „On sám si myslel, že prohrál. Kozma, jeho nejlepší kamarád, po čtvrtým kole říkal, že těžko už to bude otáčet, že prohrává, pár lidí to tak vidělo,“ dodal Terminátor.

Patrik Kincl neváhal a okamžitě s nadsázkou reagoval na sociálních sítích: „Takhle, člověk by se tomu zasmál, ale vsadím levé vajco, že tenhle nesmysl pár volů vezme vážně a bude mi to chodit do komentářů a zpráv. Něco jako s tím udáním k vymyšlené kauze, ke které se Karel doznal. Holt těch úderů v zápase proběhlo asi víc, než jsme mysleli,“ prohlásil.

Karlos Vémola nicméně uznává, že konečné rozhodnutí je vždycky na rozhodčích, které pokaždé akceptuje. „Vůbec se nezlobím za to, že to rozhodčí dali jemu, naopak. Celý život řikám: ‚Mám krásnej sport, nemusim to nechávat na rozhodčích (...) já to můžu ukončit,‘ já to neukončil, tím, že jsem neukončil šampiona, tím jse prohrál, to je jasný.

Mně na tom mrzí jenom to, že jsem to nevěděl třeba po tom třetím nebo čtvrtym kole, protože bych tam vletěl a ukázal těm lidem, že to srdce fakt mám a nechal bych tam úplně všechno,“ prohlásil Karlos na závěr.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Roman Paulus byl šampionem Oktagon výzvy

„Maká na sobě každý den,“ pěje Attila Végh chválu na Romana Pauluse

Jedním ze zápasů sobotní Štvanice je duel Roman Paulus vs. Callum Mullen.👊 Jak slovenský bojovník ladí formu, dočká se po dvou prohrách...

Radek Roušal má před sebou očekávanou premiéru v MMA

Ani několikátá změna soupeře mě nemůže zastavit, má jasno Radek Roušal

Čeká ho velký krok v profesionální kariéře. Brněnský fighter Radek Ruchy Roušal si na páteční Štvanici odbude svou premiéru v profi MMA....

Lajoš Klein se utká s Muradovem v roli trenéra

Makhmud Muradov a Lajoš Klein proti sobě? Jaká bude jejich role v Pyramidě slávy?

Organizace Fabriq, spolupracující s organizací Oktagon MMA, plánuje na podzim velkolepou show.💥 O co půjde a co s tím mají společného...