OKTAGON 58: Kincl vs. Peňáz – datum, sázkový tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Do velkolepé události v Edenu už mnoho dní nezbývá a my se můžeme těšit na nabitou kartu, kterou zdobí i titulový duel Kincl vs. Peňáz. Jak jejich šance vidí sázkové kanceláře a jak by zápas mohl dopadnout?

sipka AKTUALIZOVÁNO: Patrik Kincl musel ze zápasu odstoupit. Podrobnosti se dočtete tady

INFOBILANCEKURZY
ANALÝZA A TIPLIVESTREAM

Matěj Peňáz Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON 58: Kincl vs. Peňáz – datum, místo a další základní info

Už 8. června se na stadionu v Edenu odehraje velkolepý turnaj organizace OKTAGON MMA. Tahle akce ke koupi lístků lákala především v podstatě okamžitě oznámenou odvetou Vémola vs. Végh 2, později se ale na kartu přidal druhý titulový zápas, který spolu svedou šampion střední váhy a číslo jedna P4P žebříčku Patrik Kincl a jeho vyzyvatel Matěj Peňáz. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte OKTAGON živě.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Vzhledem k bilanci, zkušenostem obou zápasníků a tomu, kdo v současnosti drží pás divize, je kurzovým favoritem Patrik Kincl, přesto asi nikdo nepochybuje o tom, že talentovaný Peňáz má zbraně na to šampiona porazit.

KINCL vs. PEŇÁZ
🗓️ Datum 8. června 2024
🚩 Místo Stadion Eden, Praha
✏️ Bilance a kurzy najdete ZDE
▶️ Livestream najdete ZDE

Kincl vs. Peňáz – bilance, kurzy, analýza a sázkový tip

Patrik Kincl od roku 2007, kdy začala jeho profesionální kariéra, odbouchal bezmála čtyřicet zápasů. Dnes platí za jednoho z nejlepších tuzemských bojovníků a do klece s ním se nechce ani těm nejostřílenějším zápasníkům.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Patrik vzhledem k jeho základům z juda a boxu platí za skutečně komplexního bojovníka, jeho doménou je ale boj na zemi, kde je extrémně nebezpečný. Kincl za dlouhou kariéru bojoval pod křídly mnoha známých organizací.

V letech 2017 a 2018 to byla tou dobou největší česká XFN, v roce 2020 si začal plnit sny v polské KSW. Na titul tu sice nedosáhl, po prohře s Robertem Soldicem se ale přesunul do OKTAGONu, kde si ihned vybojoval pás střední divize, který drží dodnes.

V tuto chvíli má na kontě 28 výher a 10 proher, z nichž ale většinu nasbíral v první polovině své profesionální dráhy. Ne nadarmo se říká Kinclovi „Inspektor“, strašákem pro jeho soupeře je vedle komplexnosti i jeho preciznost.

Žádného ze svých soupeřů nepodceňuje, studuje je a strategii si připravuje na míru každému jednomu protivníkovi. O tom svědčila i odveta s Karlosem Vémolou, která byla pro diváka sice méně atraktivní, Kincl ale přesně věděl co a proč dělá a jasnou taktikou dosáhl vítězství.

Podobně se teď připravuje i na Matěje Peňáze, u kterého bere v potaz nejen jeho zápasnické kvality, ale také výšku, délku končetin a další faktory. Více čtěte zde: Bude to o chytrosti, říká Kincl. Inspektor ukazuje trénink na Peňáze. Roli hraje mimo jiné výška

BILANCE A KURZY TIPSPORT
PATRIK KINCL MATĚJ PEŇÁZ
28-10-1 9-1
34 let; 180 cm 27 let; 190,5 cm
13 x KO/TKO
7 x submise
7 x body
8 x KO/TKO
0 x submise
1 x body
2 x KO/TKO
2 x submise
6 x body
0 x KO/TKO
1 x submise
0 x body
1 x no contest -
1.48 na výhru 2.46 na výhru

Matěj Peňáz patří mezi nejtalentovanější bojovníky české bojové scény. Coby bývalý zápasník prestižní organizace Glory, kde svého času sídlil i současný šampion polotěžké váhy UFC Alex Pereira, je Matěj velmi obávaným postojářem.

I jeho bilance svědčí o tom, kde jsou jeho silné stránky. Z celkových devíti výher v MMA si osm vítězství připsal před limitem KO nebo TKO. Jedinou porážku, kterou si Matěj za čtyři roky připsal, utrpěl na submisi v kontenderovém zápase se Sedriquesem Dumasem, který Peňázovi nasadil v prvním kole gilotinu a připravil ho tak o smlouvu v UFC.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Od té doby se „Money“ ale v boji na zemi značně posunul. Jeho schopnosti jsou mnohem komplexnější než před dvěma lety, jeho doménou ale nepochybně stále zůstává stand-up. Ať už své grapplerské dovednosti vybrousil jakkoli, na Kinclově úrovni to pravděpodobně nebude, je tedy jasné, že se bude snažit souboj udržet v postoji.

Patrik s přestřelkou v postoji však počítá a připravuje se na ni. Každý z bojovníků má v tomto ohledu specifické kvality, a tak půjde nejspíš o to, kdo si dokáže prosadit svou hru, je ale dost pravděpodobné, že by mohlo v tomto případě padnout KO/TKO.

TIP: Zápas bude ukončen KO/TKO v kurzu 2.07 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Kincl Peňáz tip

Kde sledovat duel Kincl vs. Peňáz? Přímý přenos Tipsport a PPV

Bitvu Kincl vs. Peňáz a veškeré zápasy turnaje OKTAGON 58 bude jako obvykle živě přenášet sázková kancelář Tipsport. Jestliže se chystáte livestreamu TV Tipsport využít poprvé, je třeba založit si u sázkovky účet. Jako nově registrovaný uživatel však získáte speciální registrační bonus, který v tuto chvíli činí 500 Kč, které můžete využít na své první sázky.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Další možností je pak zakoupení pay-per-view přímo na stránkách organizace oktagon.tv. V tuto chvíli v předprodeji pořídíte jedno PPV za 319 Kč. Podrobnosti o možnostech sledování turnajů OKTAGONu naleznete ZDE.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola promluvil o výplatě za odvetu s Attilou Véghem

Karlos Vémola přibližuje výplatu za odvetu století s Attilou Véghem. Na kolik si přijde?

Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2 bude největší událostí na tuzemské MMA scéně v letošním roce. Podívejte se, kolik peněz vydělají za odvetný...

Vlasto Čepo na Edenu

Vlasto Čepo se připravuje na Eden. Jaká netradiční role ho tentokrát čeká?

Už 8. června se uskuteční největší MMA turnaj ✔pod širým nebem v Edenu. Organizace Oktagon MMA povolala dalšího zápasníka, kterého fanoušci...