Oktagon 52: Magard vs. Cartwright – info, karta, tip a livestream

Už v sobotu proběhne dvaapadesátý turnaj OKTAGONu, tentokrát v britském Newcastleu. Kromě hlavního zápasu Mågård vs. Cartwright se znovu představí i mladý talent Matěj Peňáz. Veškeré info a kompletní kartu najdete v článku.

INFOKARTALIVESTREAM

Jonas Magard Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 52: 9,4/10

  • Datum a místo: 27. 1. 2024 (18:00), Utilita Arena, Newcastle
  • Nabídka sázek: sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

Oktagon 52: Mågård vs. Cartwright – datum, místo, program a další aktuální info

V sobotu se uskuteční již dvaapadesátý turnaj OKTAGONu. Organizace se znovu vrací do Anglie, tentokrát do města Newcastle. Akce vyvrcholí vyhroceným soubojem v bantamové váze mezi dánským „Žralokem“ Jonasem Mågårdem (který si bude chtít po poslední prohře s Felipem Limou spravit chuť) a Angličanem Jackem Cartwrightem. Sledujte Oktagon 52 živě a zdarma ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Z českých bojovníků se v Newcastleu představí Matěj Peňáz, který nastoupí proti nejtěžšímu soupeři kariéry, bývalému šampionovi organizace Cage Warriors Matthewu Bonnerovi.

OKTAGON 52: Mågård vs. Cartwright
🕑KDY 27. 1. 2024 (18:00)
📍KDE Utilita Arena (Newcastle)
📈KURZY najdete ZDE
✏️BILANCE najdete ZDE
✔️ANALÝZA A TIP najdete ZDE

Z česko-slovenských bojovníků do Anglie zamíří také Jan Široký, kterého v kleci prověří Francouz Denis Frimpong, a Roman Paulus, který se střetne s Angličanem Nathanem Haywoodem.

Oktagon 52: Magard vs. Cartwright – kurzy, analýza a sázkový tip

Dánského „Žraloka“ Jonase Mågårda zná každý fanoušek OKTAGONu. Mågård si klestil cestu bantamovou váhou a sbíral jedno vítězství za druhým, dokud se v létě minulého roku nestřetl s Felipem Limou, který hladového Dána připravil o pás bantamové váhy.

Mågård v roce 2014 do své profesionální kariéry vkročil pravou nohou a prvního soupeře Eduarda Heinze porazil v prvním kole na submisi. Poté si dánský bojovník do bilance připsal tři porážky a ve všech třech případech došlo k předčasnému ukončení.

Tři prohry ale Mågårdovi očividně stačily, a tak naskočil na vítěznou vlnu a připsal si na konto šest výher v řadě, kterých dosáhl před limitem. Pak si dánský Žralok dovolil jedno zaváhání, ale poté započal novou vítěznou sérii.

V roce 2021 si dánský bojovník odbouchal premiéru v OKTAGONu a do paměti diváků se ihned zapsal coby vítěz. Elnura Velieva porazil ve druhém kole na submisi. Poté se utkal s českým bojovníkem Filipem Mackem, jehož porazil na body, a v dubnu 2023 si podal Gustava Lopeze, kterého ukončil ve druhém kolem na TKO a získal pás šampiona bantamové váhy.

Ten mu ale vydržel jen do střetnutí s Felipem Limou. S tím měli od počátku vyhrocené vztahy a napětí si přinesli i do klece. Byť mohl Mågård nechat Limu diskvalifikovat za nedovolené koleno do zad, Jonas hrdinně vydržel až do konce zápasu, ve kterém ale zvítězil brazilský bojovník, který tak dánského zápasníka připravil o titul.

BILANCE
Jonas Magard Jack Cartwright
14 výher 11 výher
Výhry KO/TKO: 2 Výhry KO/TKO: 3
Výhry na submisi: 7 Výhry na submisi: 6
Výhry na body: 5

Výhry na body: 1

Výhra diskvalifikací soupeře: 1

6 proher 1 prohra
Prohry KO/TKO: 1 Prohry KO/TKO: 0
Prohry na submisi: 4 Prohry na submisi: 0
Prohry na body: 1 Prohry na body: 1
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.83 1.92

kurzy aktuální k 25. 1. 2024 (10:00)

Jack Cartwright patří mezi hodně nebezpečné borce. O tom svědčí nejen jeho bilance (11-1), ale i jeho historie v největší britské organizaci Cage Warriors, kde absolvoval pět zápasů a ze všech odcházel jako vítěz.

Od roku 2017, kdy započal Cartwright svou profesionální kariéru, nezaznamenal porážku. Svou jedinou prohru, která mu narušila perfektní bilanci, utrpěl až v srpnu 2022 v Dana White’s Contender Series, kde ho soupeř porazil na body.

Postup do nejvyšší ligy mu sice nevyšel, pod svá křídla si ho ale vzal OKTAGON MMA. Debut v organizaci si odbouchal v dubnu 2023 proti Brazilci Júniorovi Assisovi, kterého Cartwright porazil v prvním kole na submisi.

Jak dánský „Žralok“, tak Jack Cartwright jsou komplexní zápasníci, kteří s oblibou ukončují soupeře před limitem. Jejich doménou je sice boj na zemi, dokážou ale protivníka zlikvidovat i v postoji nebo na body. Oba zápasníci mají agresivní styl boje a jdou po co nejrychlejším ukončení.

Sázkové kanceláře favorizují spíše v Čechách známějšího Jonase Mågårda. Ten má ale větší sklony k zaváhání a v Cartwrightův prospěch nepochybně mluví jeho téměř neposkvrněná bilance a celková zápasnická historie.

TIP: Jack Cartwright zvítězí v kurzu 1.92 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Cartwright vs. Magard tip

Oktagon 52: Mågård vs. Cartwright – fight card, zápasy a výsledky

Kromě českých a jednoho slovenského bojovníka je českým fanouškům OKTAGONu známý polský bijec Adam Palasz. Ten si to rozdá s anglickým bojovníkem, veteránem organizace PFL a přemožitelem Toma Aspinalla, který se dostal až na samý vrchol žebříčku těžké váhy UFC, Stuartem Austinem. Ani ten není českému fanouškovi úplně neznámý. Vidět jsme ho mohli už během turnaje OKTAGON 42, kde si podal Johna Wintera, kterého porazil na body. Na kompletní kartu se podívejte zde:

OKTAGON 52 – KARTA (ZÁPASY A VÝSLEDKY)
Hlavní karta
Bantamweight Jonas Mågård vs. Jack Cartwright
Middleweight Matěj Peňáz vs. Matthew Bonner
Flyweight Aaron Aby vs. Christopher Daniel
Heavyweight Adam Palasz vs. Stuart Austin
Prelims
Featherweight Corey Fry vs. Max Holzer
Lightweight Jan Široký vs. Denis Frimpong
Bantamweight Roman Paulus vs. Nathan Haywood
Featherweight Eduard Kexel vs. Rafael Hudson
Featherweight Jake McHugh vs. Armand Herczek
Free Prelims
Catchweight 62 Kg Daniel Banebridge vs. Hamza Dagdeviren

Oktagon 52: Matěj Peňáz vs. Matthew Bonner

V Newcastleu se představí také talentovaný zápasník Matěj Peňáz, který před nedávnem přejel norského bojovníka Oleho Magnora. „Money“ je po zranění a rekonvalescenci konečně zpět v sedle a teď cílí na titul. Cestou na vrchol ale musí sestřelit největší výzvu své dosavadní kariéry, anglickou „Bestii“ a bývalého šampiona střední váhy Cage Warriors Matthewa Bonnera.

Bonner absolvoval v největší britské organizaci celkem dvacet zápasů, ve kterých pravidelně ukazoval svou komplexnost. Na kontě má výhry v postoji, na submisi i na body. Jednu výhru stihl získat už i v OKTAGONu, v Kolíně porazil na body německého „Punishera“ Cihada Akipu.

sipka Čtěte také: Aktuální kurzy odveta století Vémola vs. Végh 2: Vsaďte si u Tipsportu s bonusem za registraci

Matěj Peňáz je jeden z nejtalentovanějších českých bojovníků, ale jeho nejsilnější stránka je boj v postoji. Bonner je naopak velmi komplexní zápasník, a tak se bude Money nejspíš snažit udržet zápas co nejdéle v postoji.

Kde sledovat živě Oktagon 52: Mågård vs. Cartwright? Live stream na TV Tipsport

Zápasy turnaje OKTAGON 52 můžete sledovat skrze livestream na TV Tipsport. Stačí se u sázkové kanceláře zaregistrovat. Nově registrovaní uživatelé navíc získají speciální registrační bonus na první sázky. Jestliže jste u sázkové kanceláře již registrovaní, pro sledování livestreamu stačí v posledních sedmi dnech vsadit v hodnotě alespoň 30 Kč.

Další variantou je zakoupení jednorázového zhlédnutí, které pořídíte na oficiálních stránkách organizace oktagon.tv. Jedno PPV stojí 319 Kč, můžete se ale také stát členem klubu a zaplatit si předplatné buď za 74 Kč měsíčně, nebo 886 Kč ročně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Kde bude OKTAGON 52?

OKTAGON 52 se odehraje v anglickém Newcastleu.

2️⃣Jaký Čech zápasí na OKTAGON 52?

Na turnaji OKTAGON 52 se představí dva Češi a jeden slovenský bojovník. Uvidíme Matěje Peňáze, Jana Širokého a Romana Pauluse.

3️⃣Jak a kde sledovat OKTAGON 52?

OKTAGON 52 můžete sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Více se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Végh vs. Vémola 1

Vémola: Attila mě bude strašně nenávidět. Terminátor prozradil, co Véghovi vůbec nezávidí

V červnu je čeká Odveta století, Vémola je rozjetý vlak, Végh se do klece vrací po dlouhém odpočinku.👊 Dva odlišné přístupy ale spojuje...

Patrik Kincl

„Prostor pro zlepšování tam pořád je“. Šampion Patrik Kincl přibližuje, kde se vidí za 5 let

Patrik Kincl je zářným příkladem bojovníka, který si prošel peklem a později zažil sportovní ráj. Tentokrát se o své minulosti, ale i...

Losene Black Panther Keita

Tak přece! Keita se porve o miliony v Tipsport Gamechangeru. Ostatním organizacím dal košem

Když OKTAGON vyhlásil novou řadu Tipsport Gamechanger, předpokládala se účast Losenea Keity.💰 Ta ale vůbec nebyla jistá, až doteď...💪