Oktagon 45 Štvanice: Karlos Vémola vs. Lucas Alsina analýza, kurzy a livestream

Na sobotním turnaji Oktagon 45 na Štvanici jde do zápasu i Karlos Terminátor Vémola. Podrobnosti o jeho nejbližším soupeři vám přinášíme v tomto článku. Na co si v zápase vsadit, a kde Vémolu sledovat živě?

Karlos Vémola se opět chystá do boje Foto: OKTAGON MMA

Štvanice Oktagon 45: Karlos Terminátor Vémola – Lucas La Cobra Alsina – aktuální info, datum

Návrat Karlose Vémoly po hořké porážce s Patrikem Kinclem se uskuteční v sobotu 29. července na pražské Štvanici. Terminátor se v domluvené váze do 91 kilogramů utká s argentinským zápasníkem Lucasem Alsinou. Připíše si česká legenda očekávané vítězství na nejkrásnějším turnaji roku? Sledujte Oktagon 45 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Karlos Vémola Štvanice 2023: Naváže Terminátor na předchozí výhry?

Karlos Vémola o účast na turnaji Oktagon 45 enormně stál. Aby ne, vloni tu v hlavním zápasem večera uškrtil v prvním kole Aleksandara Iliče a vybojoval šampionský pás v polotěžké váze. Teď jde však do zápasu po těžké porážce s Patrikem Kinclem, což je pro něj nezvyklá situace. Zároveň ho ale nečeká drastické hubnutí, neboť zápas proběhne v catchweight do 91 kilogramů.

Výběr Vémolova soupeře sklidil u fanoušků velkou kritiku. Ondřej Novotný ve svém podcastu ovšem celou situaci objasnil. Detaily si můžete přečíst zde. Původně měl Terminátor čelit jednomu z nejtěžších soupeřů kariéry, to se ale nakonec nestane. Lucas Alsina sice má svoje kvality, podle mnoha ukazatelů by ale mělo jít o jednoznačný zápas.

K tomuto duelu se posměšně vyjádřil i Patrik Kincl, podle něj půjde o další snadnou kořist, která nemůže Vémolu v žádném případě plnohodnotně prověřit. Terminátor na to kontroval vzkazem, že najít pro něj soupeře je vždy problematické a vedení organizace poděkoval, že se tohoto bojovníka podařilo dojednat a o zápas na Štvanici tak nepřijde.

Klíčové věci se v přípravě Karlose Vémoly na tento zápas nikterak neměnily. Ostré sparingy v Polsku a tvrdá dřina by měly být opět hlavními ingrediencemi jednoznačné dominance přímo v zápase. Karlose tentokrát nečeká strašák v podobě brutálního hubnutí, což hraje speciálně v jeho případě velkou roli. Zpravidla totiž platí, že čím těžší Vémola do zápasu jde, tím lépe si dokáže prosadit svůj styl po trase takedown → kontrola → škrcení → vítězství.

Obličej Karlose Vémoly sice vypadal po zápase s Kinclem hrůzostrašně, větší zranění si ale naštěstí nepřivodil. Díky tomu mohl odjet opravdu kvalitní přípravu, ve které jen navázal na drily z předešlých kempů. Zápas s Alsinou na Štvanici zároveň poslouží jako generálka na titulovou obhajobu s prozatímním šampionem Pavolem Langerem. K té by mohlo dojít v říjnu v Bratislavě.

BILANCE
Karlos Vémola (CZE) Lucas Alsina (ARG)
34-7 11-4
182 cm, 93 kg 190 cm, 93 kg

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Argentinská výzva pro Terminátora – Lucas Alsina MMA bojovník

Lucas Alsina je samozřejmě pro českého fanouška velkou neznámou. Fighter s přezdívkou La Cobra přijal nabídku poté, co původní soupeři pro Terminátora z různých důvodů odpadli. 36letý Argentinec má na svém kontě 11 výher a 4 porážky, přičemž v sedmi případech dokázal soupeře ukončit KO/TKO. Jde tedy o čistokrevného postojáře, což by mělo Vémolovi jednoznačně sedět. Na žebříčku fightmatrix mu v rámci polotěžkých vah patří "až" 213. pozice.

Alsina v posledním duelu prohrál na půdě Bellatoru, kdy byl nad jeho síly díky škrcení v prvním kole Luke Trainer. Naprostou většinu svých zápasů ale odbouchal v rodné Argentině. Bijec s přezdívkou La Cobra nezápasil o října roku 2022, do tohoto utkání jde tak po delší zápasové pauze, což rovněž není ideální. V jeho neprospěch kromě stylu a short notice, hraje i neznalost prostředí, tím spíše jde-li o specifickou Štvanici.

O rozložení sil jednoznačně vypovídají aktuálně vypsané sázkové kurzy, které do pozice jasného favorita staví Karlose Vémolu. Těžko si lze představit, že by Alsina dokázal Terminátorovi delší dobu vzdorovat. Krása MMA ale spočívá v tom, že se v zápase může stát cokoliv.

TIP: Karlos Vémola vyhraje, v kurzu 1,03 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Vémola vs Alsina kurz

Kdy, kde a jak sledovat zápas Vémola vs. Alsina online livestream? Tipsport TV (Vémola zdarma dnes 29. 7.)

Zda, a jakým způsobem se podaří Vémolovi odčinit poslední porážku sledujte živě na Tipsport TV. Pro nově registrované hráče je připraven parádní vstupní bonus, za který si můžete rovnou vsadit a u toho v přímém přenosu sledovat všechny zápasy turnaje Oktagon 45. Oficiální PPV vás na oba turnaje vyjde na necelých 20 EUR.

Na poslední zápas s Patrikem Kinclem se můžete podívat v tomto videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ S kým má Vémola zápas na Štvanici 2023?

Karlos Vémola bude 29. července na turnaji Oktagon 45 na Štvanici zápasit s Lucasem Alsinou z Argentiny. Podrobnou analýzu a sázkový tip najdete uvnitř článku.

2️⃣ Kde sledovat Vémolu zdarma živě v live streamu?

Všechny duelu obou turnajů na Štvanici nabídne živě Tipsport TV. Alternativou je také nákup PPV na oktagon.tv.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Uvidíme Karlose v Clash of the Stars?

Kotlár chce srovnat Vémolu. Stačil bych na tebe sám, vzkázal Terminátorovi

Stačí jeden nevinný vtip na narozeninové oslavě, aby se na sociálních sítích rozjela nevídaná přestřelka. Uvidíme Karlose s Kotlárem v...

Dny Karlose Vémoly v kleci možná budou brzy sečteny

Karlos Vémola naznačil, kdy ukončí kariéru. „Těžké rozhodnutí“, přiznává

Všechno jednou končí. Platí to i o kariéře Karlose Terminátora Vémoly, který se na toto téma obyčejně nerad baví. Teď ale nastínil, kdy by...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...