Oktagon 41: Vémola vs. Matavao analýza, kurzy, tip a livestream

Karlos Terminátor Vémola se po 9 měsících vrací do klece. Na turnaji Oktagon 41 prověří jeho současnou formu Al Matavao. Zajímavý sázkový tip i podrobnou analýzu a návod na sledování online livestreamu najdete v tomto článku.

sipka AKTUALIZACE: Karlos Vémola utáhl Matavaa v 1. kole. Podrobnosti ZDE

ANALÝZA A KURZYSÁZKOVÝ TIP
ONLINE LIVESTREAM

Karlos Vémola se vrací do klece Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

MMA Oktagon dnes: Al Matavao vs. Karlos Vémola zápas Liberec (Oktagon 41) datum, informace, čas

Karlos Vémola je po složitém životním období zpátky. Legenda domácí scény se dala zdravotně dohromady a po absolvování náročné přípravy se v sobotu 15. dubna okolo 22:30 na turnaji Oktagon 41 v Liberci postaví kontroverznímu knockouterovi Al Matavaovi. Připíše si Terminátor povinné vítězství? Sledujte celý turnaj v Liberci živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Tipsport kurzy Vémola vs. Matavao – analýza, sázky, preview

Karlose Vémolu čeká měsíc před zápasem s Patrikem Kinclem generálka v podobě Ala Matavaa. Nejpropíranější utkání turnaje Oktagon 41 v Liberci proběhne v domluvené váze do 92 kilogramů a od samého ohlášení je složení tohoto zápasu pod velkou palbou kritiky. Podle mnoha fanoušků na sebe totiž narazí naprosto odlišné výkonnostní kategorie.

Vémola zápasil naposledy v červnu loňského roku, kdy na Štvanici utáhl v prvním kole na arm triangle Srba Iliče a vybojoval titul polotěžké váhy. Pak se ale do života slavného bojovníka postavilo několik zdravotních překážek i osobních problémů.

Teď se však zdá, že je Terminátor v plné síle zpět. Na tento duel absolvoval náročnou a nesmírně kvalitní přípravu mimo jiné ve vyhlášeném německém UFD Gymu po boku hvězdného Roberta Soldiče. Ještě předtím Karlos vycestoval do Thajska a po návratu trénoval s Machem Muradovem v Monster Gymu, či Danielem Škvorem a Robinem Fošumem u Andrého Reinderse. BJJ dovednosti dál svědomitě driloval pod vedením mistra oboru, Yakuzy.

Také mentálně se Terminátor zdá být skvěle nastavený a cokoliv jiného, než rychlé ukončení si nepřipouští, ostatně stejně jako celá MMA scéna. Zároveň však Matavaa nepodceňuje a je si vědom síly jeho pověstných "granátů".

Matavao - Vémola dnes 15. 4. 2023 (zápasová bilance)

KARLOS VÉMOLA AL MATAVAO
Výhry: 33 Výhry: 10
✏️KO / TKO: 8 ✏️KO / TKO: 7
✏️Submise: 18 ✏️Submise: 1
✏️Body: 7 ✏️Body: 2
Prohry: 6 Prohry: 5
✏️KO / TKO: 1 ✏️KO / TKO: 3
✏️Submise: 3 ✏️Submise: 1
✏️Body: 2 ✏️Body: 1

Sledujte Oktagon 41 na Tipsport TV - klikněte ZDE

Matavao váha: neoblíbená část, tentokrát pod hrozbou finanční pokuty

Al Matavao je rodák z Americké Samoy, který toho za krátké účinkování stihl v organizaci Oktagon poměrně hodně. „The "Sweetness" má za sebou porážku s Pirátem na body i tvrdé skalpy Pavla Salčáka a především v posledním zápase Marka Mazucha, kterého tvrdě knockoutoval už v prvním kole. Ve všech utkáních navíc  předvedl divácky atraktivní výkony. Teď před ním stojí životní šance.

Postoj a dělové údery 29letého, podsaditého zápasníka patří k tomu nejlepšímu, co může fanouškům nabídnout. Jeho neprofesionální přístup spojený s opakovanými problémy na váze i v rámci cestování z něj ale dělají tak trochu časovanou bombu.

Při své poslední návštěvě České republiky přicestoval dokonce o několik kilogramů těžší a na oficiálním vážení vzbudil nemalý poprask. Původní soupeř Rado Úškrt dokonce domluvený zápas kvůli neprofesionalitě zrušil. Matavaa to však zásadně mrzet nemuselo, jeho pěsti totiž ochutnal zmíněný Marek Mazuch.

Ondřej Novotný tentokrát dopředu avizoval, že za nesplnění váhy hrozí Matavaovi finanční postih. A ten bohužel musí přijít v platnost, neboť i tentokrát Matavao výrazně nesplnil předepsaný a nadvakrát domluvený limit.

OFICIÁLNĚ NAVÁŽENO (14.4., 9:00)
Karlos Vémola 91,6 Al Matavao 95,3 (X)

Rodák z Aljašky se v roce 2020 pokoušel probojovat do UFC. V Dana White's Contender Series ale neuspěl, když ho ve 2. kole high kickem ukončil Tafon Nchukwi. Avšak to, že byl krok od smlouvy ve slavné organizaci je třeba mít na paměti a jednoznačně to ukazuje na jeho kvality.


  • Jméno: Al Matavao
  • Bydliště: Nuuuli, ostrov Tutuila (Americká Samoa)
  • Narozen: 23. února 1994
  • Výška a váha: Výška/váha: 172 cm / 84 kg
  • Gym: Legacy Jiu Jitsu
  • Debut v Oktagon MMA: 19. června 2021 (prohra na body s Pirátem)

Vzhledem k bojovému stylu Matavaa a zejména jeho podprůměrné práci na zemi, by s ním Vémola neměl mít větší starosti. Podle vlastních slov chystá učinit s Matavaem krátký proces. Zároveň nelze moc předpokládat, že bude 37letá legenda vymýšlet cokoliv nového, a proto se nejpravděpodobnější jeví vítězství Vémoly v prvním kole na submisi. Právě tímto způsobem ukončil své tři poslední soupeře.

TIP: Vémola vyhraje na submisi, v kurzu 1,51 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

tip Vémola vs Matavao

Kde a kdy zápas Matavao Vémola sledovat živě zdarma online? Live stream Tipsport TV, PPV, video

Zda bude mít tento hlavní předzápas turnaje skutečně hladký průběh, můžete sledovat živě na Tipsport TV ZDE. Utkání přijde na řadu okolo 22:30. Možností je také nákup oficiálního PPV na oktagon.tv. Jiné možnosti ke sledování Karlose Vémoly online v livestreamu nejsou dostupné.

Nejlepší volbou, jak sledovat Vémolu zdarma, je založit si účet u Tipsportu a užít si nejen livestreamy všech utkání, ale i pěkný vstupní bonus na sázení. Na poslední výkon Ala Matavaa se podívejte v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hodnocení zápasu VÉMOLA VS. MATAVAO: 8.4/10

  • Datum a místo konání: Sobota 15. dubna 2023, Home Credit Arena, Liberec
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly na tento duel mnoho kurzů

1️⃣ Jak sledovat Vémola Oktagon Liberec livestream?

Turnaj Oktagon 41 v Liberci můžete v sobotu od 18:00 celý sledovat živě online na internetu. Jednoduchý návod vám přinášíme na tomto místě.

2️⃣ Kdy bude mít zápas Karlos Vémola v Oktagonu?

Karlos Vémola se po dlouhé nucené pauze vrací do ostrého zápasu na turnaji Oktagon 41 v Liberci už v sobotu 15. dubna. S kým bude zápasit, a jaké jsou jeho šance na vítězství, se dozvíte uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos Vémola a jeho zvířecí lásky

Vémola a nabídka z RedFace. Bude Karlos rozdávat facky?

Koncem dubna budeme svědky neobvyklých soubojů ve fackované. Během konference RedFace zazněla i výzva směrem k Vémolovi. Jak to vlastně...