Milan Ďatelinka si vystřelil z fanoušků. Pak vše urychleně hasil

Někdejší hvězda Oktagonu Milan Ďatelinka se v poslední době v kleci trápí, mimo ní má ale celou řadu nápadů. Slovenský šprýmař si na Instagramu dovolil nečekaný vtípek.

Milan Ďatelinka je veselá kopa Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Milan Ďatelinka se vší vážností představil druhou dceru, nakonec šlo ale o vtip

Datum dalšího zápasu je u Milana Ďatelinky zahaleno tajemstvím, a tak je čas na internetové fórky. Rodák ze Žiliny pomocí stories na Istagramu oznámil, že kromě dcery Charlotte má ještě druhou „nemanželskou“ dceru Lindu. Daný příspěvek vyzněl na první pohled velmi seriózně a věrohodně, což se odrazilo na obrovském množství reakcí fanoušků.

„Protože vás mám rád, chci se vám po tom, co jsem si urovnal věci doma, s něčím přiznat…“

„Po velmi dlouhé době a těžké životní situaci, o které nikdo nevěděl a v mém vztahu to způsobilo velké komplikace, ale díky bohu moje láska našla pochopení, a proto ji miluji, vám musím něco říci. Vy, co jste nevěděli, představuji vám moji druhou dceru, o které nikdo nevěděl, jen já a žena, se kterou se mi narodila. Linda :-)“

„Dobře klid. Je to jen sranda, hahahahahaha. Asi mi vybuchne Instagram.“

Milan Ďatelinka naposledy zápasil 12. listopadu na turnaji RFA 6 v Prievidzi, kde nestačil na Dominika Humburgera TKO. Ihned po zápase v návalu emocí hovořil o ukončení kariéry, což následně korigoval prohlášením, že se opustit klec rozhodně nechystá.

Pravdou ovšem je, že motivace Milana Ďatelinky pokračovat v kdysi slibně rozjeté kariéře je už dlouhou dobu tématem číslo jedna. Slovenský bijec nyní nastupuje v organizaci RFA, kde si ze dvou zápasů připsal dvě porážky a celkově mu ve statistikách svítí tři červená políčka v řadě.

Uvidíme, zda, a jakým způsobem se mu v následujícím období podaří restartovat kariéru. Smysl pro humor a dobrou náladu přesto evidentně neztrácí, což je samozřejmě dobře. Vzhledem k tomu, že ho na Instagramu sleduje 53 tisíc followers je možné, že onen žert vysvětluje skrze soukromé zprávy ještě teď.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola

Je rozhodnuto! Na pikantní odvetu rivalů přeci jen dojde

O dalším směřování Patrika Kincla i Karlose Vémoly je v tuto chvíli jasno. A fanoušci slaví! Vyhrocená odveta dvou znepřátelených bijců se...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...