Konečně zápas. Mach Muradov zná termín i soupeře pro svůj návrat

Dlouho o něm nebylo slyšet. Nyní se ale nejbližší plány Macha Muradova zdají být jasné. Kdy a kde se oblíbený fighter vrátí do klece se dozvíte v článku.

Mach Muradov v rohu Monstera Knížete, OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Muradov bude zápasit ve Francii, čeká ho nebezpečný zemař

Rok. Přesně tak dlouhá doba od sebe bude dělit poslední vystoupení a zároveň a novou výzvu v UFC pro Macha Muradova. Uzbek s českým srdcem, minulostí a trenérem se vrátí do akce 3. září na turnaji UFC Fight Night ve Francii. A soupeř? Nepříjemný dagestánský wrestler Abusupiyan Magomedov (24-4-1). Zápasník, jenž se dlouhé roky připravuje v Německu a získal zde i státní občanství, má za sebou hodně pestrou a bouřlivou minulost. Duel s Machem Muradovem bude jeho premiérou v organizaci UFC.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Magomedov si vyzkoušel například angažmá v PFL či KSW. Právě v Polsku se přimotal do jedné z největších šarvátek v historii organizace. Volba tohoto soupeře se může zdát na první pohled poněkud překvapující, pravdou ale je, že Muradov v minulosti jasně avizoval, že se chce jakožto skvělý postojář měřit i s kvalitními grapplery.

Poslední zápas Machovi v UFC vůbec nevyšel. Američan Gerald Meerschaert překvapivě utáhl svěřence Monstera Knížete ve druhém kole na Rear Naked Choke, což znamenalo vůbec první porážku mezi světovou elitou a konec 14 zápasů trvající vítězné série.

Podle původních plánů se měl Mach utkat v únoru tohoto roku s Mishou Cirkunovem (15-8). Do boje ho však nepustilo zranění a ze zápasu úplně sešlo. Muradov se ale v mezičase rozhodně nenudil, byť zápasovou aktivitu dočasně odložil na druhou kolej. Prošel si vztahovou krizí s přítelkyní Monikou Bagárovou a v poslední době se primárně věnoval rozvoji své MMA organizace Muradov Professional League, kterou rozjel v rodném Uzbekistánu.

Návrat do klece UFC je nepochybně vynikající zprávou pro všechny domácí fanoušky a věřme, že to tentokrát klapne a Mach se vrátí na vítěznou vlnu. V UFC ho díky podpisu smlouvy v květnu 2021 čekají minimálně další 3 zápasy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Petr Monster Kníže

Petr Monster Kníže - životopis a zápasy MMA bojovníka

Petr Monster Kníže ✨ je legendou české MMA scény a zároveň velkým průkopníkem tohoto sportu u nás.☝ V dubnu 2022 neúspěšně usiloval o titul...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...