UFC 280: Oliveira vs. Makhachev datum, karta a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hvězdně obsazený turnaj UFC 280 se nezadržitelně blíží. Přinese dvě titulové bitvy i návrat Macha Muradova. Návod na přímý přenos i sázkovou inspiraci, najdete v tomto článku.

ANALÝZA A TIPPROGRAM A VÝSLEDKY
ONLINE LIVESTREAM

Charles Oliveira bude na UFC 280 čelit těžkému soupeři Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje ufc 280: 9,6/10

  • Datum a místo konání: Sobota 22. října od 16:00 SEČ, Abú Dhabí, Spojené arabské emiráty
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

UFC 280 online: Charles Oliveira vs. Islam Makhachev aktuální info

Galavečer UFC 280 je žhavým kandidátem na nejlepší turnaj roku 2022. Fight card tohoto eventu je totiž doslova nabitá hvězdami. Co souboj, to obrovské emoce a silný příběh. Z pohledu českých fanoušků navíc obohacený o velmi očekávaný návrat Macha Muradova. U toho nesmíte chybět!

Sledujte UFC 280 živě a zdarma ZDE. Hlavní duel obstará obrovsky diskutovaný titulový duel fantastických zemařů. To vše ve výborném čase v sobotu 22. října od 16:00. Usedne na trůn lehké divize znovu Brazilec Charles Oliveira, nebo nástupce Khabiba, Islam Makhachev?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

MMA turnaj UFC 280 přitahuje dlouho dopředu obrovskou pozornost. Může za to divácky atraktivní složení zápasů, dějiště i zajímavé sázkové kurzy. Kompletní informace najdete právě na tomto místě.

UFC 280
📌Kdy: 22. 10. od 16:00 (hl. karta 18:00)
📌Kde: Etihad Arena, Abu Dhabi, Dubai, SAE
📌Karta: Program a výsledky ZDE
📌Livestream: Tipsport TV, Fortuna TV, PPV

Oliveira vs. Makhachev kurz, analýza, preview, jak to vidí sázkaři?

Charles Oliveira je momentální jedničkou lehké váhy UFC. Téměř 5 let nepoznal přemožitele a v poslední době chladnokrevně zneškodnil taková jména, jako Chandler, Poirier a naposledy Gaethje. Titulový pás ovšem nyní v držení nemá. Může za to nesplněný váhový limit, právě před duelem s Justinem Gaethjem.

O podivném vážení se ale vedly dlouhé spory a existuje dokonce podezření, že oficiální váha nebyla správně nastavena. Tak či tak „Do Bronx“ o post šampiona, navzdory přesvědčivé výhře přišel.

Brazilský škrtič s dechberoucím životním příběhem a minulostí je jednou z největších hvězd organizace UFC. Ve váze do 70 kilogramů drží několik rekordů. Patří k nim jeho neuvěřitelných 17 vítězných submisí i mnoho získaných bonusů za výkon večera.

Jeho postoj vycházející z thajského boxu nahání hrůzu celé divizi, protože tak velký progres v tomto aspektu je u grapplera naprosto nevídaný. K tomu přidejme velké sebevědomí a skálopevnou psychiku a rázem tu máme komplexního bojovníka, u kterého se slabiny hledají je velmi těžko.

BILANCE
Charles Oliveira (33-8) Islam Makhachev (22-1)
33 let 31 let
177 cm, 70 kg 177 cm, 70 kg

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Islam Makhachev je jedním z nejdominantnějších titulových vyzyvatelů v historii UFC. Zároveň je jeho jméno terčem mnoha diskuzí. Jedni tvrdí, že je věrnou kopií Khabiba Nurmagomedova, kterou ještě ale neprověřilo žádné velké jméno, druzí zase, že právě on vystoupí na trůn divize a velmi dlouho na něm zůstane.

Pravdou je, že Makhachev nebojoval s nikým z TOP 10 současného žebříčku, a i přesto dostal šanci zápasit o titul. To se příliš často nevidí, na druhou stranu si ovšem svými skvělými a jednoznačnými výhrami o tuto pozici zaslouženě řekl. Jeho trenérem, mentorem a životním vzorem je zmíněný Khabib Nurmagomedov.

Nepřekvapí, že stejně jako „ruský orel“, také Makhachev má svůj styl boje založený na dokonalém wrestlingu a trpělivé práci na zemi. Nežene se bezhlavě za ukončením. Místo toho postupně ze soupeře vysaje veškerou energii a až poté zápas ukončí.

Makhachev proti tak zkušenému a kvalitnímu soupeři, jakým je Oliveira, dosud nikdy nestál. V postoji by měl mít navrch Brazilec a problém pro něj nemusí znamenat ani přenesení zápasu na zem. Klíčovou otázkou bude, zda dokáže Oliveira z případné defenzivní pozice vstávat a sám sbírat signifikantní údery.

Paleta různých technik a strategii je na brazilské straně mnohem pestřejší, což by mělo vést až k vítězství Charlese Oliveiry. Prakticky od oznámení zápasu je kurzovým favoritem Islam Makhachev. Sázkaři ale paradoxně více věří právě Oliveirovi, na kterého je vypsán velmi solidní kurz.

TIP: Oliveira zvítězí, v kurzu 2,22 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Oliveira jde do zápasu v pozici kurzového outsidera

UFC 280 fight card: Oliveira vs. Makhachev program, výsledky, karta

Kromě brazilsko-dagestánského souboje bude druhým titulovým soubojem bitva o pás bantamu Sterling vs. Dillashaw. V rámci této váhové kategorie dojde i na velmi zajímavé střetnutí mezi Petrem Yanem a Seanem O’Malleym. Zápas Muradov vs. Borralho je hlavním předzápasem prelims karty. Výsledky všech zápasů najdete v této tabulce.

UFC 280: OLIVEIRA VS. MAKHACHEV
Hlavní karta
Lightweight title fight Charles Oliveira vs. Islam Makhachev (submise)
Bantamweight title fight Aljamain Sterling (TKO) vs. T. J. Dillashaw
Bantamweight
Petr Yan vs. Sean O'Malley (body)
Lightweight
Beneil Dariush (body) vs. Mateusz Gamrot
Flyweight Katlyn Chookagian vs. Manon Fiorot (body)
Prelims
Welterweight Belal Muhammad (TKO) vs. Sean Brady
Middleweight Makhmud Muradov vs. Caio Borralho (body)
Light heavyweight Volkan Oezdemir vs. Nikita Krylov (body)
Welterweight Abubakar Nurmagomedov (body) vs. Gadzhi Omargadzhiev
Middleweight Armen Petrosyan (body) vs. AJ Dobson
Flyweight Muhammad Mokaev (submise) vs. Malcolm Gordon
Bantamweight Lina Länsberg vs. Karol Rosa (body)

Kde a jak sledovat UFC 280: Oliveira vs. Makhachev živě? Live stream, PPV, přímý přenos v TV

Turnaj UFC 280 startuje v sobotu v 16:00 našeho času a kompletně celý ho nabídne zdarma Tipsport TV. Za snadnou online registraci si navíc přijdete na pěkný bonus, za který si můžete tipnout vítěze. Hlavní karta začne okolo 18:00.

K dispozici je také pořízení oficiálního PPV UFC Fight Pass, nebo přímý přenos hlavní karty na placeném kanálu Premier Sport 2. Na tradičně velmi dobře zpracovaný doprovodný dokument UFC Countdown se podívejte níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde a kdy se koná turnaj UFC 280?

Očekávaný turnaj UFC 280 se uskuteční v sobotu 22. října od 16:00 našeho času v Abú Dhabí. Hlavní karta přijde na řadu od 18:00. Kompletní informace a sázkový tip najdete uvnitř článku

2️⃣ Kdy UFC sledovat dnes živě zdarma?

Celý turnaj můžete sledovat v livestreamu na Fortuna TV. Detailnější informace se dočtete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Jiří Procházka s pásem šampiona UFC

Rozhodnuto! Procházka bude obhajovat ve městě hříchu

První titulová obhajoba Jiřího Procházky má oficiální termín. Český samuraj si střihne odvetu s Gloverem Teixeirou ještě do konce roku....

Tereza Bledá podepsala s UFC

Tak přece! Tereza Bledá má v kapse UFC smlouvu

Česko slaví druhou zástupkyni něžného pohlaví v nejlepší světové MMA organizaci. Neporažená Tereza Bledá si smlouvu vysloužila...