Kincl nabízí svůj recept na Karlose. V čem vidí Langerovu výhodu?

Pavol Langer dokázal vyhrát a získal tak nejen prozatímní titul šampiona, ale také šanci utkat se s Terminátorem. Jak vidí Langerovy šance Vémolův přemožitel Patrik Kincl? A co by Karlosovu novému soupeři poradil?

Patrik Kincl hodnotí duel Vémola vs Langer Foto: OKTAGON MMA

Jak na Karlose? Toť otázka

Na první pohled tichému slovenskému obrovi se podařilo v sobotu nečekané: porazit vikinga Alexandra Poppecka, který ho v předzápasových rozhovorech nazýval pouhou překážkou na cestě ke Karlosovi. Pavol Langer ukázal v kleci s Poppeckem velkou houževnatost, protože jednoduché to s ním v kleci rozhodně neměl. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s uvítacím bonusem

Langer inkasoval několik tvrdých kopů do levé nohy, a kdyby Poppeck v téhle strategii vydržel déle, možná by všechno dopadlo jinak. Bylo to o to těžší, že se bojovalo na německé půdě a někteří místní fanoušci se ohrazovali, že Langer Poppeckovi vítězství ukradl: „Tu nohu mi v průběhu prvních kol hrozně rozkopal. Pořád jsem měl však v hlavě svůj sen. Věděl jsem, že se prostě musím kousnout a musím bojovat i přes bolest. Prostě jsem šel dál a rval jsem se, co to jen šlo. Postupně jsem si počítal body, takže jsem na konci doufal, že by mohla dopadnout výhra...“

„Nemůžu úplně přesně říct, proč jsem přestal kopat. V zápase prostě reagujete na to, co se v něm děje. Pravděpodobně jsem v tom viděl nějaké riziko, nebo jsem zkrátka používal jiné své zbraně a využíval jiné možnosti,“ okomentoval své kroky Poppeck v rozhovoru pro ruik.cz.

Langer při pozápasové tiskovce prozradil, jakým způsobem se hodlá na Karlose připravovat, a nakonec dodal, že si myslí, že má lepší wrestling než Terminátor. Teď si tedy po náročném souboji čtrnáct dní odpočine a pak se vrhne do přípravy na Vémolu.

MMA - aktuální kurzy zde

Mnohé fanoušky zajímalo, co na Langerovu výhru říká nejen jeho budoucí soupeř Karlos Vémola, ale také Terminátorův přemožitel Patrik Kincl. Ten se na svém instagramovém účtu vyjádřil, že považuje Langera pro Karlose za těžšího soupeře, než jakým by byl Poppeck, protože kromě jiného má Langer Vémolu nakoukaného – kdysi totiž na zápas s ním připravoval Attilu Végha.

Patrik Kincl zauvažoval, že by se mohl Langer inspirovat jeho zápasem a obecně se poučit z Vémolových proher. „... může vycházet z mého zápasu, který mu ukázal, jak málo stačí k tomu, aby se Vémola vůbec neprosadil. Langer má i hodně nepříjemnou a dlouhou přední ruku, přes kterou to nebude easy se dostat,“ ocenil Langerovy kvality.

Vyjádření jsme se samozřejmě dočkali i od samotného Karlose, který měl pro svého budoucího protivníka jen samá slova chvály a prohlásil, že se na zápas se slovenským obrem těší. Uvidíme tedy, jakou strategii nakonec slovenský bijec zvolí a zda se mu v zápase s Terminátorem vyplatí.

O tom, že to Palo Langer umí na zemi, svědčí několik jeho výher na submisi. Podívejte se na jednu z nich v následujícím videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavol Langer je prozatímním držitelem pásu

Vémola hodnotí svého dalšího protivníka. Co si Terminátor myslí o Langerovi?

Sobotní výhra Pavola Langera byla pro mnohé velkým překvapením. 🥳 Slovenskému obrovi to vyneslo prozatímní šampionský pás a souboj s...

David Dvořák

Dělal jsem zbytečné chyby, přiznává David Dvořák. Na kolik zápasů má v UFC ještě smlouvu?

David Dvořák utrpěl ve svém posledním zápase v UFC nepříjemnou porážku. Proč se to podle Dvořáka nepovedlo a na kolik zápasů má ještě s UFC...

Evropské hry v Baku

Evropské hry 2023 Krakov: box, kickbox, muaythai a další sporty

Letošní Evropské hry hostí polský Krakov. Jaké sporty tu uvidíme, kolik členů čítá česká výprava a kde bude možné sledovat přímý přenos...