Karlos Vémola odhaluje velké plány po Odvetě století a prozrazuje, kdo ho inspiroval k Osscastu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karlos Vémola co nevidět ukončí kariéru zápasníka. Terminátor se plně soustředí na plán A, kterým je Odveta století, svou představu o budoucnosti ale přece jen má. Něco málo ze svých plánů prozradil, a bude to velké...

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Současný Osscast je jen začátek

Do Odvety století zbývá jen několik týdnů a Karlos Vémola se logicky plně soustředí na poslední zápas kariéry. Terminátorovy fanoušky samozřejmě zajímá, co chystá dál. Karlos na tuto otázku obvykle odpovídá, že jeho prioritou je momentálně plán A, tedy zápas s Attilou, sem tam ale přece jen něco málo ze svých představ o budoucnosti prozradí.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Není tomu tak dávno, co Karlos představil fanouškům svůj nový pořad Osscast, kam si zve zajímavé hosty hlavně ze světa bojových sportů, a právě s tím souvisí i jeden z jeho plánů do budoucna. „Bavilo by mě zvát zahraniční hosty, zahraniční fightery. Lidi, který tady normálně nejsou,“ prozradil Karlos v rozhovoru pro Hype-Cast.

„Když už sem moji známí dováží Van Damma, Tysona, teď pracují na Sylvesteru Stallone a tak dál. Tyhle lidi dostat do podcastu by byla velká čest, takže se chci zaměřovat na ty zahraniční fightery,“ dodal Terminátor.

Nečekaná inspirace

Karlos Vémola také prozradil, jak vlastně vznikla myšlenka vytvořit podcast. Inspirace přišla paradoxně od osobnosti, která nemá s bojovými sporty nic společného. „Měl jsem období, kdy jsem chodil z jednoho podcastu do druhýho a pak jsem si řekl, že se chci soustředit jen na ten zápas,“ vysvětlil Karlos na úvod.

„Nechtěl jsem nikam chodit, chtěl jsem trénovat, protože najednou toho bylo hodně, někdo ti zavolá, rozhovory, média a tak dále. A do toho jak jsem měl u sebe (v Karlos Show) tenkrát Krause a měla se točit Karlos Show, tak jsem volal panu Šípovi.

A on mi říká: ‚Karlosi, nezlobte se, to není nic proti vám, ale já všechno, co chci světu říct, tak si řeknu ve svém, proč já bych to chodil říkat někam jinam.‘ A já si řekl: ‚Ty jo, to je hrozně dobrá myšlenka, protože já za tenhle týden natočil asi osm podcastů a čtyři pořady, furt někde lítám a furt něco nestíhám,“ pronesl Vémola.

sipka OKTAGON 58: Vémola vs. Végh 2 – datum, karta, kurzy, analýza, tip a livestream

„Ve svém můžu dát prostor lidem, kterým chci dát prostor, pokud něco chci říct fanouškům, tak to řeknu ve svým. Když bude nějaká kauza, prostě to řeknu u sebe, tak jak to je. Ten Šíp mi dal do hlavy, že pokud chcete světu něco říct, řekněte to ve svým,“ dodal na závěr Karlos.

Využij bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Bonus 50 free spinů zdarma a 200 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 50 free spinů za dokončení registrace a bonus 200 Kč k prvnímu vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tyson Fury vs Oleksandr Usyk

BOX o krále těžké váhy: Kdy a kde sledovat: Usyk vs. Fury živě? ONLINE LIVESTREAM

V sobotu večer si to mezi 16 provazy 🥊️ rozdají šampioni Oleksandr Usyk a Tyson Fury. Radu, kde sledovat zápas o všechny světové tituly,...

Sázejte na hokej u Betana

Vsaďte si na MS v hokeji 2024 s registračním bonusem bez vkladu u Betana

Hokejová mánie je po roce opět tady. ❤️ Zájem o mistrovství světa je letos umocněn domácím šampionátem, který se odehraje v Praze a...

Tyson Fury a Oleksandr Usyk

BOX: Fury vs. Usyk – datum, kurzy, statistiky, program a livestream

Blíží se moment, kdy své síly v Rijádu změří Tyson Fury a Oleksandr Usyk.🥊 Koho favorizují české sázkové kanceláře a kde tuhle bitvu...