Conor McGregor stále lidi táhne. White prozrazuje prodeje UFC 303. Těžit z toho bude i Martin Buday

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj UFC 303 se dle očekávání prodává velmi dobře. Conor McGregor stále lidi očividně táhne a organizace si už teď mne spokojeně ruce. Dana White prozradil, kolik už akce stihla vydělat. Na eventu roku se představí také Martin Buday.

Conor McGregor Foto: Profimedia

McGregor je stále terno

Conor McGregor se do klece vrací po dlouhé odmlce, ale přesto ho lidé stále chtějí vidět. O tom svědčí prodeje vstupenek na turnaj UFC 303. Do akce zbývá ještě šest týdnů, ředitel Dana White ale prozradil, že už teď jde o nejprodávanější event v historii organizace.

Betano

„Už teď je to hodně přes 20 milionů dolarů,“ řekl White novinářům na tiskové konferenci po posledním turnaji. UFC se nikdy předtím nepodařilo na vstupném vydělat dvacet milionů, ale McGregor se podílel už na třech z pěti nejprodávanějších událostí všech dob. Turnaje UFC 205 a UFC 229 vydělaly něco kolem sedmnácti milionů dolarů.

Na UFC 303 se představí i Buday

Událost roku si na vlastní kůži zažije i Martin Buday. Ten měl původně jít do boje už 15. června, souboj se ale přesunul právě na turnaj UFC 303, jehož hlavní událostí je duel McGregor vs. Chandler.

Soupeř nicméně zůstává stejný, stále tedy platí, že se Badys utká s Andreiem Arlovskim. Arlovski je budoucí člen Síně slávy a může se chlubit dlouhou kariérou v UFC, která započala už v roce 2014, v poslední době se mu ale moc nedaří. Na kontě má v tuto chvíli tři prohry v řadě. Poslední porážku si připsal letos v lednu s Waldem Cortes-Acostou, kterému se podařilo zvítězit na body.

Martin Buday si do prosince minulého roku udržoval v organizaci neposkvrněnou bilanci. Koncem roku se ale střetnul s Shamilem Gazievem, který Badyse ve druhém kole ukončil TKO. Jak souboj Buday vs. Arlovski dopadne, se dozvíme už 29. června.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Sleduj streamy sportovních zápasů a 1. fotbalové ligy živě na Betano TV

BETANO - získej zdarma 500 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 500 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Filip Grznár vs. Tomáš Križan

Týden s FightLive #15: První tiskovka CotS 8, Fighters for veterans, změna data Diaz vs. Masvidal

Máme za sebou druhý květnový týden a i tentokrát přibylo pár novinek.👊 Podívejte se s námi na to nejdůležitější uplynulých sedmi dnů.⬇️

Sydney Sweeney na Met Gala

Hvězda Euforie se chystá do ringu. Ztvární boxerskou star a členku Mezinárodní boxerské síně slávy

Herečka Sydney Sweenie se chystá spojit své jméno s bojovými sporty, byť jen před kamerou.🎥🥊 Možná vás ale překvapí, že pro ni nepůjde o...

Jon Jones

Jon Jones vysvětluje, proč si trvá na Miocicovi. Aspinall a jeho fanoušci žijí podle Bonese v bludu

Prozatímní šampion těžké váhy Tom Aspinall se vehementně hlásí o zápas s Jonem Jonesem.🫣🏆 Ten má ale plány jasné a prozradil, proč si na...