UFC 267: Blachowicz vs. Teixeira - datum, karta, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Extrémně zajímavý turnaj z pohledu českého fanouška MMA se nezadržitelně blíží! Na galavečeru UFC 267 v Abu Dhabi se v nové roli představí i Jiří Procházka. Přečti si všechny důležité informace, sázkový tip i návod na livestream.

INFO A SÁZKOVÝ TIP
FIGHT CARD
LIVE STREAM
PODROBNOSTI

Jan Blachowicz je v souboji s Gloverem Teixeirou velkým favoritem Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Hodnocení UFC 267: 9,7

  • Datum a místo konání: 30. října 2021, Abú Dhabí
  • Nabídka sázek: Na zápasy UFC si můžeš vsadit u sázkových kanceláří

UFC 267 s Jiřím Procházkou, jako náhradníkem titulového duelu Blachowicz vs. Teixeira

Hodina soudu se přibližuje! Turnaj UFC 267 nabídne neskutečně nablýskanou kartu, včetně mnoha hvězd a dvou titulových bitev. Jiří Procházka bude, co by náhradník pro hlavní zápas večer Blachowicz – Teixeira, přímo na místě a otázka zní jasně.

Půjde, nebo nepůjde český samuraj do boje o pás polotěžké divize UFC už nyní? Odpověď nejen na tuto otázku nabídne nejbližší číslovaný galavečer, který zajímá naprosto všechny domácí fanoušky, a proto si tento turnaj rozhodně nesmíš nechat ujít ani ty! Turnaj bude navíc pro české fanoušky vysílán v atraktivním čase v sobotu od 16:30.

Klikni ZDE a sleduj UFC 267 živě na Fortuna TV. Vše, co potřebuješ je snadná registrace, kterou zvládneš kompletně online z pohodlí domova. Kromě sledování přímého přenosu získáš jako třešničku na dortu parádní vstupní bonus, za který si můžeš rovnou vsadit na tvůj oblíbený sport!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Návrat vlka Chimaeva, neporaženého „novodobého Khabiba“ Islama Makhacheva, či nedávno pranýřovaného někdejšího šampiona Petra Yana.

V hlavních zápasech večera si to o prozatímní titul bantamové váhy rozdá právě Petr Yan s Cory Sandhagenem a pás polotěžké divize bude obhajovat Jan Blachowicz proti Gloveru Teixeirovi. A právě těmto dvěma chasníkům bude do poslední chvíle krýt záda Jiří Procházka!

✏️Kdy: 30. 10. 2021 od 16:30
✏️Kde: Abú Dhabí, Spojené arabské emiráty
✏️Karta: Zobrazit
✏️Kurzy: ZDE
✏️Livestream: Fortuna TV / Premier Sport

Procházka v pořádku navážil, stejně tak Teixeira s Blachowiczem

V pátek dopoledne našeho času proběhlo oficiální vážení, které mělo blíže napovědět, zda se Jirka Procházka dostane do titulového zápasu. Jak on, tak především Jan Blachowicz i Glover Teixeira splnili váhový limit bez semenších problémů. Pokud nenastane nějaký zdravotní problém na straně polského šampiona či brazilského vyzyvatele, Procházka si na svou titulovou šanci bude muset počkat.

Bitva o titul polotěžké divize: Blachowicz - Teixeira kurzy a preview

Jan Blachowicz (28-8) je současný král polotěžké divize UFC. Svůj pás naposledy úspěšně obhájil proti šampionovi střední váhy Israelu Adesanyovi a připravil mu vůbec první profesionální MMA porážku. Polský Janek je komplexním typem zápasníkem s tvrdým postojem a skvělým wrestlingem. Jeho vůbec největší předností je nevyčerpatelný fyzický fond, takedowny a skvělá taktická průprava na zápas.

Glover Teixeira (32-7) stojí ve 42 letech před nejdůležitější bitvou kariéry. Zkušený Brazilec se naposledy objevil v kleci na začátku listopadu 2020, kdy nekompromisně uškrtil krajana Thiaga Santose. Pakliže soupeře trefí, dokáže rozjet i nesmírně tvrdé Ground and Pound. Nebezpečný je ale také v postoji. 18 výher na KO/TKO hovoří za vše.

V souboji typologicky podobných fighterů vše nasvědčuje tomu, že uvidíme utkání na plných 5 kol. Blachowicz je velmi zkušený zápasník a na body by si měl svůj titulový pás pohlídat.

TIP: Jan Blachowicz zvítězí, v kurzu 1,32 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Šampion Blachowicz je velkým kurzovým favoritem

Teixeira - Blachowicz: UFC 267 online - zápasy program a výsledky (fight card)

Podívej se na kompletní fight card turnaje UFC 267. Zápasy budeme průběžně aktualizovat, včetně krátkého shrnutí zápasů na hlavní kartě. Zajímavostí je skutečnost, že se na turnaji představí hned deset ruských bojovníků. Hlavní zápas by měl přijít na řadu okolo 22:00.

UFC 267
Hlavní karta
Light heavyweight
Jan Błachowicz vs. Glover Teixeira (submise) INFO
Bantamweight Petr Yan (body) vs. Cory Sandhagen INFO
Lightweight
Islam Makhachev (submise) vs. Dan Hooker INFO
Heavyweight Alexander Volkov (body) vs. Marcin Tybura INFO
Welterweight Jingliang Li vs. Khamzat Chimaev (submise) INFO
Light heavyweight Magomed Ankalaev (body) vs. Volkan Oezdemir INFO
Prelims
Strawweight Amanda Ribas (body) vs. Vinda Jandiroba
Featherweight Zubaira Tukhugov (body) vs. Ricardo Ramos
Middleweight Albert Duraev (body) vs. Roman Kopylov
Welterweight Elizeu Zaleski (body) vs. B. Saint-Denis
Light heavyweight
Michał Oleksiejczuk (TKO) vs. Shamil Gamzatov
Featherweight
Makwan Amirkhani vs. Lerone Murphy (KO)
Middleweight Yaozong Hu vs. Andre Petroski (submise)
Flyweight Tagir Ulanbekov (body) vs. Allan Nascimento

Kde sledovat UFC 267 živě? Online live stream na Fortuna TV, přímý přenos na Premier Sport

Pro sledování turnajů organizace UFC se jako vždy nabízí hned několik možností. Nejlepší a nejpohodlnější variantou je kliknout ZDE a sledovat celý turnaj na Fortuna TV. Zde můžeš zároveň sledovat live kurzy během utkání a prokázat tak svůj šestý smysl i cit pro smíšené bojové umění.

V televizi poběží turnaj na placené stanici Premier Sport od O2 TV. K dispozici budou pravděpodobně volně dostupné, avšak často nekvalitní, streamy na internetu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Jan Blachowicz, polský MMA fighter - Zdroj Dokshin Vlad, Shutterstock.com Foto: Dokshin Vlad/Shutterstock.com

1️⃣Kdy a kde bude UFC 267?

Očekávaný turnaj UFC 267 se uskuteční v sobotu 30. října 2021 od 16:30 (hlavní karta od 20:00) našeho času v Abú Dhabí ve Spojených arabských emirátech. Na galavečeru budou moci být přítomní fanoušci, kteří mohou naplnit kapacitu Etihad Areny ze 30%. Další důležité informace o tomto turnaji najdeš uvnitř článku

2️⃣Bude na UFC 267 Procházka zápasit?

Český bojovník Jiří Procházka bude mít pro turnaj UFC 267 novou roli. Detaily se dočteš po rozkliknutí článku

3️⃣Je možné sledovat UFC 267 v přímém přenosu?

Ano, fanoušci MMA v Česku mají několik možností, jak si vychutnat tento turnaj živě. Konkrétní návod popisujeme tady

Reportáž k zápasům hlavní karty turnaje UFC 267

Na tomto místě najdeš detailnější průběh všech zápasů na hlavní kartě turnaje UFC 267.

Jan Blachowicz vs. Glover Teixeira

Glover Teixeira vzal šampiona Blachowicze hned v první minutě zápasu na zem po úspěšném takedownu a v této pozici kolo prakticky doběhlo do gongu. První kolo tak jednoznačně patřilo Brazilcovi, nicméně bez větší újmy pro polský černý pás v BJJ.

Ve druhém kole se stalo to, čemu nikdo nevěřil. Teixeira pokračoval v nátlaku a po druhém úspěšném takedownu nasadil Blachowiczovi škrcení Rear Naked Choke a legendární polská síla po chvíli odklepala. Glover Teixeira je ve 42 letech novým šampionem polotěžké divize!

Petr Yan vs. Cory Sandhagen

Úvodní kolo přineslo parádní a vyrovnanou bitku plnou úderů z obou stran. Opravdová špička bantamové divize! V další pětiminutovce přidával Sandhagen jeden nepříjemný "spodek" za druhým, Yan ale oplácel neméně tvrdými roundkicky. Velmi těžký zápas pro bodové rozhodčí. Třetí kolo přineslo zpomalení tempa a hlavně přesunutí zápasu na zem po tvrdím loktu z otočky v podání Petra Yana. Cory Sadhagen ovšem nejhorší dokázal přežít, když předvedl velmi dobrou obranu.

Ve čtvrtém kole už převzal viditelnou dominanci Petr Yan, který lépe trefoval a zároveň bez problémů bránil pokusy o takedowny. Sandhagen byl několikrát velmi blízko ukončení. Páté kolo přineslo za nejasného stavu neuvěřitelnou válku a skvělé MMA z obou stran, nicméně Yan více držel střed klece.

Vítězství na body nakonec přisoudili bodoví rozhodčí Petru Yanovi, který se stal novým prozatímním šampionem bantamové váhy. Sandhagen naopak zapisuje druhou hořkou porážku na body v pětikolové bitvě během krátké doby.

Islam Makhachev vs. Dan Hooker

Islam Makhachev, alias novodobý Khabib Nurmagomedov, utáhl v prvním kole dalšího soupeře! Tentokrát jeho sílu na zemi pocítil Hooker, který pravda, vzdal zápas jako náhradník na poslední chvíli. Makhachev podle očekávání hned v úvodních vteřinách zápasu šel po takedownu a na zemi je v současné době jedním z nejlepších zápasníků lehké váhy. Tentokrát si připisuje další výhru technikou kimura.

Alexander Volkov vs. Marcin Tybura

První kolo pro sebe získal ruský těžkotonážník Volkov, který v polovině čtvrté minuty předvedl povedený takedown a následně kontrolou na zemi Tyburu vůbec k ničemu nepustil. V postoji živější Polák Tybura zkoušel neúspěšně najít recept na Volkova i ve druhém kole. Zkušený ruský bijec si ale velmi dobře hlídal vzdálenost, dobře bránil pokusy o takedowny ze strany Tybury a zároveň byl silnější v klinčích. Třetí kolo přineslo prakticky stejný scénář. Volkov si pohlídal všechny pokusy Tybury a sám si připsal více signifikantních úderů, čímž rozhodl o své výhře na body.

Jiangliang Li vs. Khamzat Chimaev

Jednoznačná dominance Khamzata Chimaeva od prvních sekund boje! Hned v prvních vteřinách doručil takedown a následnou prací na zemi se postupně dostal až ke škrcení Rear Naked Choke. Li nejprve signalizoval rozhodčímu, že má vše pod kontrolou, jen o pár chvil později ho ale Chimaev uškrtil do bezvědomí.

Magomed Ankalaev vs. Volkan Oezdemir

V prvním zápase hlavní karty UFC 267 vítězí Magomed Ankalaev, jednoznačně na body. Do utkání sice vstoupil o něco lépe nedávný soupeř Jirky Procházky, Švýcar Oezdemir, postupně ale přebíral iniciativu právě Ankalaev. Ve druhém kole navíc utrpěl Oezdemir tržnou ránu nad levým okem, která ho po zbytek utkání poměrně dost limitovala. V ryze boxerském zápase byl Ankalaev rychlejší i přesnější a slaví v pořadí sedmou výhru v řadě!

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Petr Yan

Petr Yan - životopis a zápasy MMA bojovníka

Petr „No Mercy“ Yan🧨 je ruský MMA zápasník – jedna z největších hvězd⭐ současného světa smíšených bojových umění. Je bývalým šampionem...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...