Oktagon 28: Kaik Brito vs. Petr Kníže - analýza a kurzy

Jedním z nejočekávanějších zápasů turnaje Oktagon 28 je souboj brazilského Kaika Brita s legendárním Monsterem Knížetem. Přečti si sázkovou inspiraci a návod na sledování livestreamu.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Petr Monster Kníže vítězí ve skvělém a vyrovnaném zápase na body (split decision).

Kaik Brito se ve svém třetím zápase utká s Petrem Knížetem Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 28 O2 Univerzum Praha: Petr Kníže vs. Kaik Brito – jak dopadne souboj generací?

Český veterán Petr „Monster“ Kníže má před sebou další velkou misi. V rámci nadupané velterové divize se v sobotu 25. 9. utká s obávaným Kaikem Britem. Souboj odlišných stylů o to, kdo se přiblíží na dohled titulovému zápasu, slibuje pořádné drama. Klikni ZDE a sleduj zápasy galavečeru Oktagon 28 živě

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Sotva se cirkus Oktagon vrátil z bratislavského dobrodružství, hlásí se s dalším parádním turnajem. Oktagon 28 s titulovou bitvou Pešta – Pütz ozdobí hned několik hvězdných zápasů. Jedním z nich je i atraktivní střet generací mezi živoucí legendou Petrem Knížetem a nebezpečným postojářem Kaikem Britem. Ani jeden z nich dosud v Oktagonu neprohrál.

Hlavní předzápas turnaje Oktagon 28
📌Kdo: Petr Kníže vs. Kaik Brito
📌Bilance: 12:1 / 14:3
📌Věk: 44 / 25
📌Žebříček: 8. / 5.
📌Poslední zápas: Výhra (Fusi) / Výhra (Bryczek)

Petr Kníže je v česko-slovenském MMA obrovský pojem. Bojovník, který stál v samých začátcích budování domácí scény si během své kariéry zjednal obrovský respekt. Fanoušci si ovšem na jeho premiéru v Oktagonu museli dlouho počkat. Ve svém prvním zápase nedal žádnou šanci Italovi Fusimu, kterého uškrtil v prvním kole.

Plán Petra Knížete je jasný. Dojít si pro titul velterové divize a zakončit tím svoji velkolepou kariéru. Jeho oficiální bilance na Sherdogu čítá 12 výher a jedinou porážku, která se udála v roce 2013 s Karlosem Vémolou. Všeobecně se ale ví, že Monster toho má ve skutečnosti odzápaseno daleko více, což je často nepříjemné zjištění zejména pro soupeře.

Petra Knížete odděluje od dalších fighterů několik klíčových znaků. Kromě naprosté oddanosti MMA je to především jeho styl boje. Wrestling, klinče na pletivu, zem. To jsou v kostce jeho tři nejsilnější zbraně, nad kterými si vylámalo zuby mnoho protivníků. I tentokrát se Petr připravoval v polském Ankos Gymu.

Zastavit nesmrtelného Monstera přijíždí striker s vynikajícím boxem

Kaik Brito má v Oktagonu prozatím dva vítězné zářezy. Nejprve při své premiéře v roce 2019 doslova rozpáral obličej Gábora Borárose a v květnu 2021 si poradil s ambiciozním Robertem Bryczekem. Právě v zápase proti polskému ranařovi vypadal brazilský specialista na Muay Thai výborně. Byl skvělý na nohou i v rychlosti úderů a svého soupeře knockoutoval už po minutě a půl boje. Z chirurgicky přesného postoje bude chtít 25letý Brazilec těžit i v duelu s Monsterem.

Vzhledem ke svému původu jej ale nelze odepisovat ani v případném boji na zemi, kam Monster určitě bude chtít zápas dříve či později přenést. V utkání rozhodne to, kdo si prosadí svůj styl, a zda budou slavit úspěch zkušenosti na straně Monstera, nebo rychlost a pohyb na straně Brita. V každém případě tipujeme, že zápas půjde minimálně do druhého kola.

TIP: Více než 1,5 kola v zápase, v kurzu 1,27 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Duel Brito vs. Kníže půjde přes první kolo

Oktagon 28 živě: Kde a kdy sledovat zápas Petra Monstera Knížete? Online livestream, PPV, přímý přenos v TV?

Pro spuštění živého vysílání turnaje Oktagon 28 máš opět k dispozici osvědčené alternativy. Všechny zápasy poběží v livestreamu na Tipsport TV, kde je zapotřebí kromě snadné online registraci také vsazený tiket alespoň za 30 Kč. Nezapomeň, že za rychlé vytvoření účtu získáš obratem sázkový bonus, který můžeš využít právě na MMA sázky.

Oficiální PPV stream organizace Oktagon ti kromě nejlepší možné kvality obrazu a zvuku umožní zpětné přehrání turnaje až 7 dní. Nákupem pay-per-view zároveň podpoříš samotnou organizaci Oktagon, která už nyní patří mezi TOP 7 světových organizací a míří stále výš. V televizi přímý přenos turnaje s pořadovým číslem 28 nebude.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ivan Buchinger se stal prvním dvojnásobným šampionem organizace Oktagon

Ivan Buchinger – profil a kariéra MMA zápasníka

Jeden z nejlepších MMA bojovníku česko-slovenské scény všech dob.🥊 Aktuální šampion lehké i pérové váhy v organizaci Oktagon.🥇 Fighter s...

David Kozma a Ondřej Novotný

David Pink Panter Kozma - MMA zápasy, statistiky a životopis

David Kozma ✨ je bývalým šampiónem velterové váhy organizace Oktagon MMA. Za sebou má 5 úžasných obhajob titulového pásu. Díky své...